Burun Estetiği Hasta Yorumları

bugün abdülkadir beye mesaj attım.
burun estetiğinin 7000 tl olduğunu, istersek çene için de 2000 tl civari bişey eklenecekmiş.

bitane fotoğrafımı yolladım, gözlerimin arasındaki girintinin zaten çok derin olduğundan, kemeri alsak ta yeterince içerde kalacağını söyledi ve içimi rahatlattı.
alın ile burun sırtı arasındaki çukurdan bahsediyorum.

sanırım muhammet beye ve abdülkadir beye bi tasarım yaptırıp, muhtemelen abdülkadir beyden yana karar kılıcam. tevfik bey de hala aklımda ama abülkadir bey hepsinden baskın şu anda.

babamı ikna etme konusunda önerileriniz varsa seve seve dinlerim.

fiyatı aynen banada öyle yazdı burun 7000 aynı anda çenede istiyorsan + 2000 çene cok uygunda burun benim için çok pahalı bide istanbulda degilim, fiyat ucuk olmasa gidicektim istanbula, benim 2si bir arada 4000-6000 tl arası ve güvenebilcegim bi doktor bulmam gerek

merhaba

fiyat açısından bir şey diyemem ama güvenilirlik sonuçtan memnuniyet bekliyorsanız Göksel Bey diyorum...gerçi fiyatta inanın yeni yüzünüzü değişimi gördükten sonra hiç bir şekilde aklınızın ucundan geçmiyor sadece keşke daha önce yaptırsaydım diyorsunuz..

merhaba zyk78.resimlerine baktım gerçekten çok hoş görünüyo,yüzünede yakışmış burnun.benim isteğimde doğal durması,yani burnun kendi sınırları içinde değiştirilmesi.Göksel Bey ve Muhammed Bey'in yaptığı burunları bu yüzden çok beğeniyorum,doğal duruyorlar.Ahh ne zor işmiş bunlar :))

merhaba, tabiki bende güvenilir ellerde bi seferde olmak istiyorum fakat elimizde para olmayıncada olmuyor :) kredi çekicektim ben onuda en fazla 6.000 cekebilirimki bütcemi zorlamasın

chaosqueen merhaba.Bende senin gibi arada kalmışlardanım :)Abdülkadir Bey'e bende resim yolladım resim üzerinde çalışma yapıp gönderdi çok hoşuma gitti ,çok beğendim,banada 7,000 dedi.Muhammet Bey'de hastaneye göre farklı fiyatlar belirtmiş mailde.Muhammet Bey tasarım yapmıyo diye duymuştum,öylemi acaba

chaosquee merhaba canım,Göksel Bey in ağır basmasına sevindim,çünkü biliyorsun ben de onun hastalarından biriyim,sonuçtan da memnunum,babanı iknaya gelince hem estetik hem de fizyolojik kaygın var ise zorlanacağını sanmam,sağlık için dersin aynı anda da ameliyat olmuşken estetik dokonuşlarda yapacak doktorum dersin,bir de kendimi ameliyat olursam daha iyi hissedeceğinden daha mutlu olacağından bahsedersin:))))
başka da aklıma birşey gelmiyor canım,ama sen ikna edermişsin gibi gibi geliyor bana,çünkü anladığım kadarıyla aklına koyduğunu yapacak biri gibisin:)))

saol canım. valla sevinsem mi üzülsem mi bu duruma bilmiyorum ama, burnumdan aldığım oksijen sanırım 3 kişiye yeter. ağladığımda burnum tıkanınca ağzımdan nefes almak zorunda kaldığımda hep şaşarım, burnu sorunlu insanlar nası durabiliyorlar diye. delikler büyük diye olsa gerek, dedem öyle diyor. çok şanslıymışmışım ona çekmişim, çok güzel burnumuz varmışmış kocaman, rahat rahat nefes alıyormuşuz :)) dedem estetik yaptırırsam çok üzülecek kesin.

Abdülkadir bey çene için 2000 tl ekleyin dediğine göre, sadece çene yapılması durumunda muhtemelen hastane masrafları yine de geleceğinden tahminim 2 de hastane için eklesek 4000 tl civarı olacağıdır.

ya sanırsam muhammet bey eskiden yapmıyormuş ama artık yapıyor tasarım, videolarında falan hep tasarımdan bahsetmiş çünkü. En ucuz ethica da 6000 tl imiş muhammet bey.

merhaba, tabiki bende güvenilir ellerde bi seferde olmak istiyorum fakat elimizde para olmayıncada olmuyor :) kredi çekicektim ben onuda en fazla 6.000 cekebilirimki bütcemi zorlamasın

ben de aynı durumdayım ama benim kredi çekmem de söz konusu değil. Öğenciyim. Diyorum ağır bi iş bulup eşşek gibi çalışsam mı, ama o durumda bile o parayı böyle keyfi harcamak kötü geliyor. Yani ailem zor geçinirken ben gidip estetiğe para harcarsam içime oturacak. napıcam bilmiyorum. Okulumun bitmesini bekleyeyim diyorum ama of istemiyorum işte beklemek.

kendine güven sorunun yoksa, ve nefes alma sorunun yoksa bence ertele, bende şuan çalışmıyorum ama bankalarla haşır neşir oldugum için çekicem kredi,

emin ol eşşek gibi çalışsan bile o para kim bilir kaç ayda birikcek ögrenciyim diyorsun alıcan maaş çok az olcak, aylık 1.000tl bile alınsa 5 ayda 5.000 yapar ki 5 ay boyunca kafadan 1-2 bin tl bi anda yok olcak :) ama krediyi çekersin 2-3-4 yılda ödersin her ay düzenli 250-450 tl arası birşey ödersin kendini riske sokmadan kredi çekmek mantıklı iştir bence

Sayiyi ikiye indirmem guzel :) daha da kolay olur. O zaman is randevu alip muayeneye kaliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…