- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Cok merak ettim dogrusu :) ben kredi cekmistim :)))
Istesem bana da yapar mi acaba sanal şeyden?
bugün abdülkadir beye mesaj attım.
burun estetiğinin 7000 tl olduğunu, istersek çene için de 2000 tl civari bişey eklenecekmiş.
bitane fotoğrafımı yolladım, gözlerimin arasındaki girintinin zaten çok derin olduğundan, kemeri alsak ta yeterince içerde kalacağını söyledi ve içimi rahatlattı.
alın ile burun sırtı arasındaki çukurdan bahsediyorum.
sanırım muhammet beye ve abdülkadir beye bi tasarım yaptırıp, muhtemelen abdülkadir beyden yana karar kılıcam. tevfik bey de hala aklımda ama abülkadir bey hepsinden baskın şu anda.
babamı ikna etme konusunda önerileriniz varsa seve seve dinlerim.
fiyatı aynen banada öyle yazdı burun 7000 aynı anda çenede istiyorsan + 2000 çene cok uygunda burun benim için çok pahalı bide istanbulda degilim, fiyat ucuk olmasa gidicektim istanbula, benim 2si bir arada 4000-6000 tl arası ve güvenebilcegim bi doktor bulmam gerek
Ben daha önce Muhammet beyi duymamıştım. Bu sebeple bir karşılaştırma yapamam ama Abdülkadir Göksel'in 1 yıl önce ameliyat olmuş hastasıyım. Açıkçası doğal görünümüm ve nefes almamla ilgili bir sıkıntım olmadığından ben sonuçtan çok memnunum. Benim için doğallık ve yüzüme yakışacak burun önemliydi. Muayeneye gittiğimde de örnek olarak gördüğüm resimlerde hiç kimsenin burnu birbirine benzemiyordu. Bu da hekesin yüzüne yakışan burun yaptığı izlemini oluşturmuştu bana. ancak o biraz sizin istediğiniz burun şekline de bağladır tabiiki.
merhaba
fiyat açısından bir şey diyemem ama güvenilirlik sonuçtan memnuniyet bekliyorsanız Göksel Bey diyorum...gerçi fiyatta inanın yeni yüzünüzü değişimi gördükten sonra hiç bir şekilde aklınızın ucundan geçmiyor sadece keşke daha önce yaptırsaydım diyorsunuz..
bugün abdülkadir beye mesaj attım.
burun estetiğinin 7000 tl olduğunu, istersek çene için de 2000 tl civari bişey eklenecekmiş.
bitane fotoğrafımı yolladım, gözlerimin arasındaki girintinin zaten çok derin olduğundan, kemeri alsak ta yeterince içerde kalacağını söyledi ve içimi rahatlattı.
alın ile burun sırtı arasındaki çukurdan bahsediyorum.
sanırım muhammet beye ve abdülkadir beye bi tasarım yaptırıp, muhtemelen abdülkadir beyden yana karar kılıcam. tevfik bey de hala aklımda ama abülkadir bey hepsinden baskın şu anda.
babamı ikna etme konusunda önerileriniz varsa seve seve dinlerim.
chaosqueen merhaba.Bende senin gibi arada kalmışlardanım :)Abdülkadir Bey'e bende resim yolladım resim üzerinde çalışma yapıp gönderdi çok hoşuma gitti ,çok beğendim,banada 7,000 dedi.Muhammet Bey'de hastaneye göre farklı fiyatlar belirtmiş mailde.Muhammet Bey tasarım yapmıyo diye duymuştum,öylemi acaba
kızlar sadece çeneyi kaça yapıyor bir bilginiz varmı?
chaosquee merhaba canım,Göksel Bey in ağır basmasına sevindim,çünkü biliyorsun ben de onun hastalarından biriyim,sonuçtan da memnunum,babanı iknaya gelince hem estetik hem de fizyolojik kaygın var ise zorlanacağını sanmam,sağlık için dersin aynı anda da ameliyat olmuşken estetik dokonuşlarda yapacak doktorum dersin,bir de kendimi ameliyat olursam daha iyi hissedeceğinden daha mutlu olacağından bahsedersin:))))
başka da aklıma birşey gelmiyor canım,ama sen ikna edermişsin gibi gibi geliyor bana,çünkü anladığım kadarıyla aklına koyduğunu yapacak biri gibisin:)))
chaosqueen merhaba.Bende senin gibi arada kalmışlardanım :)Abdülkadir Bey'e bende resim yolladım resim üzerinde çalışma yapıp gönderdi çok hoşuma gitti ,çok beğendim,banada 7,000 dedi.Muhammet Bey'de hastaneye göre farklı fiyatlar belirtmiş mailde.Muhammet Bey tasarım yapmıyo diye duymuştum,öylemi acaba
merhaba, tabiki bende güvenilir ellerde bi seferde olmak istiyorum fakat elimizde para olmayıncada olmuyor :) kredi çekicektim ben onuda en fazla 6.000 cekebilirimki bütcemi zorlamasın
ben de aynı durumdayım ama benim kredi çekmem de söz konusu değil. Öğenciyim. Diyorum ağır bi iş bulup eşşek gibi çalışsam mı, ama o durumda bile o parayı böyle keyfi harcamak kötü geliyor. Yani ailem zor geçinirken ben gidip estetiğe para harcarsam içime oturacak. napıcam bilmiyorum. Okulumun bitmesini bekleyeyim diyorum ama of istemiyorum işte beklemek.
ya sanırsam muhammet bey eskiden yapmıyormuş ama artık yapıyor tasarım, videolarında falan hep tasarımdan bahsetmiş çünkü. En ucuz ethica da 6000 tl imiş muhammet bey.
Evetttt saçımı boyatım burnum için bir sakıncası yok cildimide temizliyebiliyormışum sanki masaj yapar gibi yumuşak yumuşak :)en doğru bilgiyi Göksel Bey den edinebilirsin,endişe duyman çok doğal:)
kesinlikle çok başarılı bende öyle düşünüyorum ve üzerinden üç sene geçmiş maşallahBurnunuz harika olmuş yüzünüze çok farklı bir hava katmış , Avrupai bir simanız var burnunuz inanılmaz doğal duruyor , inanılmaz başarılı
merhaba zyk78.resimlerine baktım gerçekten çok hoş görünüyo,yüzünede yakışmış burnun.benim isteğimde doğal durması,yani burnun kendi sınırları içinde değiştirilmesi.Göksel Bey ve Muhammed Bey'in yaptığı burunları bu yüzden çok beğeniyorum,doğal duruyorlar.Ahh ne zor işmiş bunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?