Burun Estetiği Hasta Yorumları

benim sorunda aynıydı..profilimde bir resim var ama şuan başka resim ekleyemiyorum..anladığım kadarı ile biraz daha zaman geçmesi lazım...değiştireyim resmimi daha yakın olanında net görürsünüz...

evet gördüm şimdi.bende yeni üye olduğum için 25 yorum gerekiyomuş o yüzden her resmi göremiyorum :)

teşekkür ederimm...OOO sanırım 3 sene oldu....valla herşeyi Göksel beye bıraktım...gayette güzel oldu...ben söylemedikten sonra kimse anlamıyor..

ama gerçekten çok hoş olmuş:) ben zaten burdaki arkadaşlara söylüyorum,burun estetiği olmuş birinin iki aylık burnunu görerek değerlendirmesinler,en az altı ay hatta bir sene geçmiş burunlara bakarak doktor kararını versinler.Sizin ki üç sene geçmiş maşallah ne kadar güzel görünüyor:)

Çok haklısın ecemali. 3 yıl geçmiş hala en ufak bir değişiklik yoksa biz de 3 yıl sonraki halimizi görmüş oluyoruz böylelikle :)
Göksel bey burun ucundaki çökmenin engellenmesi için kendisinin yaptığı bir yöntemden bahsetmişti bana. tabiiki adını bilmiyorum :) ama bu sayede hem burun da hem de burun ucunda bir çökme vs. gibi değişiklik olmuyormuş.

zyk78 Göksel Bey devamlı kendini yenileyen dünyayı takip eden bir doktor,işini çok önemsiyor ve bunu da hissettiriyor,farkındaysan bizim grupta burun estetiği oalnların üzerinden en az bir sene geçmiş ve herkeste çok memnun,ben burda kararsız kalan arkadaşlara diyorum ki doktor araştırırken mutlaka hastalarını inceleyin ve üzerinden en az bir sene geçmiş olsun:)

bende ikisi arasında kalmış durumdayım..

Ben daha önce Muhammet beyi duymamıştım. Bu sebeple bir karşılaştırma yapamam ama Abdülkadir Göksel'in 1 yıl önce ameliyat olmuş hastasıyım. Açıkçası doğal görünümüm ve nefes almamla ilgili bir sıkıntım olmadığından ben sonuçtan çok memnunum. Benim için doğallık ve yüzüme yakışacak burun önemliydi. Muayeneye gittiğimde de örnek olarak gördüğüm resimlerde hiç kimsenin burnu birbirine benzemiyordu. Bu da hekesin yüzüne yakışan burun yaptığı izlemini oluşturmuştu bana. ancak o biraz sizin istediğiniz burun şekline de bağladır tabiiki.

zaten farkındamısın melek; burun estetiği olan herkes cepheden resim çektirmiyor ,hep profilden :))))

Canım yılların verdiği bir birikimle patlama yaşanıyor bence. benim telefonumda bir sürü resmim var kendimin çektiği :) canım sıkıldıkça resmimi çekip bakıp, inceliyorum ve onunla mutlu oluyorum :))))))))

zaten farkındamısın melek; burun estetiği olan herkes cepheden resim çektirmiyor ,hep profilden :))))

Çok haklısın cnm :)

Resmimi görebilmen için buraya ekliyorum canım :) senin burnunu da görmek isterim. Güzel olfuğuna şüphem yok ama merak iste :)

Eki Görüntüle 665769

Canım çooook ama çoook güzel olmuşsun Göksel Bey'in birçok ameliyat sonucunu gördüm şimdiye kadar. Benim burnumda dahil olmak üzere hepsi çok güzeller ama senin değişimin muhteşem olmuş... Süper!!!

evet kesinlikle zyk78 deki değişim çok güzel olmuş,ellerine sağlık Göksel Bey:)

göksel bey sanal burun estetigi fotografımı attı ben bile şaşırdım çene ve burun bir arada, ama hem izmirde oturuyorum hemde fiyat biraz uçuk geldi bana izmirde fiyatlar 2000-4000 arasında oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…