Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bende görüştüm sonunda A.Göksel Bey ile :) Gerçekten de pozitif, ilgili, güleryüzlü ve bilgili bir cerrahmış. Görüşme gayet güzel, olumlu geçti. Şu değişim fikrine kendimi kabullendirirsem sorunum kalmayacak. Çeneye de protez koyacağını söyledi.
Saçma sapan bir şekilde bir yanım ya çirkinleşirsen diye bana baskı yapıp duruyor tek ben miyim bu kadar gerilen bir ben rahat olamadım :/

Bir aylık oldu burnum. Şişliklerin çoğu indi ancak dedikleri gibi burnun oturması için sabırlı olmak gerek. Ben sonuçtan gerçekten memnunum. İyi ki Göksel beyi seçmişim.

Bir aylık oldu burnum. Şişliklerin çoğu indi ancak dedikleri gibi burnun oturması için sabırlı olmak gerek. Ben sonuçtan gerçekten memnunum. İyi ki Göksel beyi seçmişim.
Hayırlısı olsun, Abdülkadir Bey iyi bir doktor umarım istediğin gibi güzel minnoş bir burnun olur :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız , minik burunlar nasıl :)
Albüme 2 tane 2.yıl yeni fotoğraflarını yükledim :)
Zaman ne çabuk geçmişş :)

Bende de değişim başladı. Bir ay önce hatırlarsanız bu şişlikler iner mi diye korkuyordum. Desteğinizle telkinde bulundunuz teşekkür ederim. Ucunda hafif bir şişlik var hala ama öyle rahatsız edici boyutta değil. Henüz 2 aylık bile değil burnum. Görenler çok gençleşmişsin, saçının rengini mi değiştirdin çok yakışmış gibi yorumlar yapıyorlar ama burun ameliyatı olduğumu anlamıyorlar. Bu da çok hoşuma gidiyor. Estetik olduğu anlaşılır diye çok korkuyordum. Benim nefes alma problemim de vardı. Alerjik durumdan dolayı sürekli tıkanıyordum. Ameliyat sırasında konkalar da yakıldı. Nefes almam şu an rahat. Ama Abdülkadir bey konkaların alerjik durumdan tekrar büyüyebileceğini söyledi. Şimdilik nefes almam iyi.

mervethecat selam,
çok sevindim memnun kalmana. Güle gül kullan. Ben Abdülkadir Bey' i dün öğrendim. Gördüğüm kadarı ile doğal burunlar yapıyor. Özelden resimlerini paylaşabilir misin. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar. 700 dem itibaren oluyabildim vakit buldukça önceki mesajları okuyacağım. Bende doğal görünen bir burna sahip olmak istiyorum. O yüzden araştırmaktan kafayı yedim bir doktorla görüştüm yüzüm asimetriymiş. Burnun yandan güzel olur kener alınır kaldırıız dedi ama önden kanatlarım yamul durur bepenmezsin yapma dedi. O gün çok üzüldüm ve çok istediğim doktordu kendisi. Araştırıyorum o zamandan beri daha dikkatli oldum sorunumu biliyorum en azından. Ben mükemmel bir şey de beklemiyorum artık önden bakılınca yamuk görünmesin o kadar. Bu konuda bahadır baykal ve abdulkadir gökselin iyi oldugunu okudum çok. Andulkadir beye karar kıldım burdaki yorumlardan da yola çıkarak bir kaç hastaya da mesaj attım. İkinci bir ameliyatı ailem kabul etmez revizyon olacağıma tek seferde güvenili doktora ameliyat olayım diyorum ucuza kaçılacak burnum yok derim normal ama ucu düşük oldugu için uca doğru etli demişti doktor içerde deviasyon var. Eski hastalardan böyke olup çare bulan bana mesaj atıp yardımcı olursa dua ederim bol bol gerçekten en zor süreç buymus. Elimden telefon düşmüyor sürekli kk ya bakmaktan.

Merhaba Ozge
Degisim sonucu guzel olunca eskiyi unutuyorsun bile. Ben eski resimlerime bakmiyorum bile. Bu arada ben de burun + cene olmustum. Profilimde resimlerim var. Fikir edinmek acisindan bakabilirsin istersen. Keske daha once yaptirsaydim diyebilirsin benim gibi :)

Teşekkürler cevap için bende çok beğenmiştim sizin sonranızı, çok araştırdım; araştırmam sonucu protezin zararlarını göze almak istemediğime karar verdim ve vazgeçtim. Burun için arayıştayım halen görüşmelere devam ediyorum; bakalım hayırlısı herkes için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…