- 2 Haziran 2017
- 139
- 69
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.441
Hayırlısı olsun, Abdülkadir Bey iyi bir doktor umarım istediğin gibi güzel minnoş bir burnun olur :)Bir aylık oldu burnum. Şişliklerin çoğu indi ancak dedikleri gibi burnun oturması için sabırlı olmak gerek. Ben sonuçtan gerçekten memnunum. İyi ki Göksel beyi seçmişim.
slm benim de 5 sene oldu zaman çok hızlı geçiyor:)Merhaba arkadaşlar nasılsınız , minik burunlar nasıl :)
Albüme 2 tane 2.yıl yeni fotoğraflarını yükledim :)
Zaman ne çabuk geçmişş :)
Ooo maşallah , şimdiden geçmiş olsuun :) çok başarılı bir sonuç cıkacagına inanıyorum :)slm benim de 5 sene oldu zaman çok hızlı geçiyor:)
bu hafta dudak dolgusu yaptırıyorummm kızlarr
tşk ederim canım.Müdahale bu hafta salıya ertelendi işim vardı gidemedim .Yapılsın resim paylaşırımOoo maşallah , şimdiden geçmiş olsuun :) çok başarılı bir sonuç cıkacagına inanıyorum :)
Bir aylık oldu burnum. Şişliklerin çoğu indi ancak dedikleri gibi burnun oturması için sabırlı olmak gerek. Ben sonuçtan gerçekten memnunum. İyi ki Göksel beyi seçmişim.
Merhabalar bende ameliyat olmayı dusunuyorum.Bende ameliyat ücretini öğrenebilir miyim. TesekkurlerRica etsem bana da fiyat söyler misiniz lutfen:)
yaptırdım dudak dolgusunu kızlar yakında resim paylaşacağım:)Ooo maşallah , şimdiden geçmiş olsuun :) çok başarılı bir sonuç cıkacagına inanıyorum :)
Geçmiş olsunnn , bekliyorum fotoğraf mutlaka :)yaptırdım dudak dolgusunu kızlar yakında resim paylaşacağım:)
en yakın zamanda canım:)Geçmiş olsunnn , bekliyorum fotoğraf mutlaka :)
Ooo maşallah , şimdiden geçmiş olsuun :) çok başarılı bir sonuç cıkacagına inanıyorum :)
kızlar işte yeni dolgulu dudağım. Bu arada beni dövme olarak yaptırdım:)))
Ecemali pek guzel olmus :)kızlar işte yeni dolgulu dudağım. Bu arada beni dövme olarak yaptırdım:)))
Bende görüştüm sonunda A.Göksel Bey ile :) Gerçekten de pozitif, ilgili, güleryüzlü ve bilgili bir cerrahmış. Görüşme gayet güzel, olumlu geçti. Şu değişim fikrine kendimi kabullendirirsem sorunum kalmayacak. Çeneye de protez koyacağını söyledi.
Saçma sapan bir şekilde bir yanım ya çirkinleşirsen diye bana baskı yapıp duruyor tek ben miyim bu kadar gerilen bir ben rahat olamadım :/
Teşekkürler cevap için bende çok beğenmiştim sizin sonranızı, çok araştırdım; araştırmam sonucu protezin zararlarını göze almak istemediğime karar verdim ve vazgeçtim. Burun için arayıştayım halen görüşmelere devam ediyorum; bakalım hayırlısı herkes için...Merhaba Ozge
Degisim sonucu guzel olunca eskiyi unutuyorsun bile. Ben eski resimlerime bakmiyorum bile. Bu arada ben de burun + cene olmustum. Profilimde resimlerim var. Fikir edinmek acisindan bakabilirsin istersen. Keske daha once yaptirsaydim diyebilirsin benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?