- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Busepınar abdülkadir beyin yaptığı burunlarda güzel görünüyor resimleriniz var mı beni ekleyebilir misiniz
iyi akşamlar
Benimde 3 ay oldu 2 günlüğüne tatile gidicem 50 faktör güneş kremi ve şapka yeterli olurmu acaba güneşin yoğun olduğu saatlerde çıkma derken gölgede oturmayı da kastediyor mu acaba diagonal sana böyle birşey söyledimi göksel bey
Ya bişey sorcam çok pardon ama kafam çok karıştı. Ben de Göksel Bey e amlyat olmayı düşünüyorum. Ancak ameliyat sonrasında bana yaklaşık bir hafta sonra işe gidebilirsin ya da istersen 10 gün dinlen dedi. Forumda kimsi bir ay kimisi 15 gün falan diyor . Sen Göksel beye ameliyat olmuşsun kaç gün sonra normale dndün canım?
Canım hep gölgede otur demedi ama özellikle burun cildinde güneş yanığı olmasın dedi. Soyulunca deri incelip sorun yaratabilirmiş.
Öncelikle hepinize merhabalar..
Tam olarak 1 ay önce Göksel Bey tarafından burun estetiği ameliyatım yapıldı.İnsanın hayatında bazı dönüm noktaları vardır. Ben 1ay önce bunu yaşadım.Yaşım 19 olmasına rağmen 3-4 yıldır çok istediğim bir şeydi bu. Bir yorum yapmak için bugünü bekledim. Çünkü artık kendimdeki değişimi daha net görüyor,beğeniyorum ve artık kendimi daha çok seviyorum :) . Semerli ve eğik bir burnum vardı şimdi ise zarif ve en önemlisi yüzüme giden bir burnum var. Eğer aynaya baktığınızda sizi rahatsız eden bir şeyler varsa ameliyat fikrini ertelemeyin derim; geçen zamanınıza yazık. İnsanın kendisiyle barışması kadar güzel bir duygu yok, bu güven bambaşka... Ameliyat sonrası süreç ağrısızdır bu konuda ağrı kesiciye alerjisi olan ve kullanamayan birisi olarak garanti veriyorum :) 2günlük bir şişlik ise 1 hafta sonra aynada gördüğünüz görüntüye değer... Daha ameliyat olalı 1ay olmasına rağmen yeni tanıştığım insanlar bunu anlamıyor. Bu çok önemli; bu doktorumun ne kadar deneyimli ve başarılı olduğunun bir göstergesi.Kendisinin ellerine sağlık :)) Ben miladımı yaşadım, buna karar verirken herkes gibi 'google'a başvurdum ve hasta yorumlarını okudum o yüzden birilerine benim de yardımım dokunursa ne mutlu bana.
Kızlar tatilden döndüm. Burnuma top geldi havuzda şakalaşırkenYarın kontrole gidicem umarım kötü bişey olmamıştır. Hiç ameliyat sonrası darbe alan var mı burnuna? Şimdilik dışarıdan bişey yok gibi güzel görünüyor ama içim rahat değil.
Geçmiş olsuntatil süresinde tehlike teşkil edebilecek herşeyden uzak durmaya çalıştım ama ne kadar dikkat etse de insan bi aksilik oluyoru bi kaç defa burnuma darbe almaktan kıl payı kurtuldum. Umarım bir sorun çıkmaz.
Bu arada estetik olduğumu yazlıkta kimse anlamadı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :85:
Canım allahtan bişey yokmuş. Göksel Bey sandığın kadar hassas değil küçük darbelerle bişey olmaz dedi ...
Bence kimse anlamadıysa süper demektir. Yani yüzüne oturmuş ve doğal burnun gibi olmuşÇoook sevinmelisin bence buna. Cadde de liseden bir kızla karşılaştım 15 gün önce. Kız bana baktı baktı ve ne kadar hoş görünüyorsun bişey mi yaptırdın yüzüne dedi ... Ben de hayııır dedim .. Demek ki herşey yolunda ...
kızlar Göksel bey ameliyatları açık teknikle mi yapıyor yoksa kapalımı?
Arkadaşlar yarın Dr Abdülkadir Bey ile randevum var...resim görebilirmiyim lütfen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?