Burun Estetiği Hasta Yorumları

Benimde 3 ay oldu 2 günlüğüne tatile gidicem 50 faktör güneş kremi ve şapka yeterli olurmu acaba güneşin yoğun olduğu saatlerde çıkma derken gölgede oturmayı da kastediyor mu acaba diagonal sana böyle birşey söyledimi göksel bey

Canım hep gölgede otur demedi ama özellikle burun cildinde güneş yanığı olmasın dedi. Soyulunca deri incelip sorun yaratabilirmiş.

Merhaba Arkadaşlar,

20.06.2011 tarihinde Op.Dr.Abdülkadir Göksel bey tarafından burun ameliyatım yapıldı.Bugün ameliyatımın üzerinden tam 1 hafta geçti ve ben tamamen sağlıklı bir şekilde
size bu yazıyı yazıyorum :)

Nefes alma, horlama gibi sorunlarımın yanı sıra şekil bozukluğuda bulunan burnumla ilgili olarak ilk muayenem sonrasında Göksel bey benim hiçbir soru sormama mahal bırakmayacak
şekilde beni bilgilendirdi. Daha öncesinde görüştüğüm Doktorlarda bu derece büyük bir özen ve titizlik görmemiş olmamda beni son derece tedirgin etmiş ve kararsız kalmama neden olmuştu.Ancak kendisinin yakın ilgi ve bilgilendirmesi kesin kararımı vermeme neden oldu.
Nefes sorunumun giderilmesi dışında, kendisinden en önemli talebim burnumun doğal bir görünümde olmasıydı.Kendisi, yüzüme uygun bir burun dışındaki taleplerimi yerine getiremeyeceğini,bunun sonucunda benim daha çok üzülebileceğimi belirtti..Bu konudaki bilinçli ve yol gösterici tavrı benim kendisine olan güvenimi daha da arttırdı. Hastalarının ameliyat öncesi ve sonrasını gösteren fotoğraflara baktığımdaysa gerçekten işinin ehli bir Doktorla karşı karşıya olduğumu gördüm.
Ameliyat öncesi ve sonrasında neler yaşayacağımı anlattığında daha fazla düşünme ihtiyacı hissetmeden ameliyatı olmaya karar verdim.Yazımın en başında da belirttiğim gibi bugün tam tamına 1 haftam doldu ve hafif morluklar ve şişlikler (en fazla iki gün sürdü) dışında bir sıkıntım olmadı. Şimdi her aynaya baktığımda şişliğe rağmen (burundaki şişliğin inmesi zaman istiyor) sonuçtan fazlasıyla memnunum.

Dr.Abdülkadir Göksel bey'e ve tüm ekibine bu başarılı operasyon ve yakın ilgi alakaları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

ne kaaadaaraa yapioooo??acep???bbbbbb

Öncelikle hepinize merhabalar..
Tam olarak 1 ay önce Göksel Bey tarafından burun estetiği ameliyatım yapıldı.İnsanın hayatında bazı dönüm noktaları vardır. Ben 1ay önce bunu yaşadım.Yaşım 19 olmasına rağmen 3-4 yıldır çok istediğim bir şeydi bu. Bir yorum yapmak için bugünü bekledim. Çünkü artık kendimdeki değişimi daha net görüyor,beğeniyorum ve artık kendimi daha çok seviyorum :) . Semerli ve eğik bir burnum vardı şimdi ise zarif ve en önemlisi yüzüme giden bir burnum var. Eğer aynaya baktığınızda sizi rahatsız eden bir şeyler varsa ameliyat fikrini ertelemeyin derim; geçen zamanınıza yazık. İnsanın kendisiyle barışması kadar güzel bir duygu yok, bu güven bambaşka... Ameliyat sonrası süreç ağrısızdır bu konuda ağrı kesiciye alerjisi olan ve kullanamayan birisi olarak garanti veriyorum :) 2günlük bir şişlik ise 1 hafta sonra aynada gördüğünüz görüntüye değer... Daha ameliyat olalı 1ay olmasına rağmen yeni tanıştığım insanlar bunu anlamıyor. Bu çok önemli; bu doktorumun ne kadar deneyimli ve başarılı olduğunun bir göstergesi.Kendisinin ellerine sağlık :)) Ben miladımı yaşadım, buna karar verirken herkes gibi 'google'a başvurdum ve hasta yorumlarını okudum o yüzden birilerine benim de yardımım dokunursa ne mutlu bana.

senin için çok sevindim tatlım hayırlı olsun yeni burnun senin yorumlarını daha önce hiç okumadım bir anda netten sessiz sedasız bulup ameliyat olmak çok zor bir karar bravo valla

Kızlar tatilden döndüm. Burnuma top geldi havuzda şakalaşırken Yarın kontrole gidicem umarım kötü bişey olmamıştır. Hiç ameliyat sonrası darbe alan var mı burnuna? Şimdilik dışarıdan bişey yok gibi güzel görünüyor ama içim rahat değil.

Geçmiş olsun tatil süresinde tehlike teşkil edebilecek herşeyden uzak durmaya çalıştım ama ne kadar dikkat etse de insan bi aksilik oluyoru bi kaç defa burnuma darbe almaktan kıl payı kurtuldum. Umarım bir sorun çıkmaz.

Bu arada estetik olduğumu yazlıkta kimse anlamadı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :85:

Canım allahtan bişey yokmuş . Göksel Bey sandığın kadar hassas değil küçük darbelerle bişey olmaz dedi ...
Bence kimse anlamadıysa süper demektir. Yani yüzüne oturmuş ve doğal burnun gibi olmuş Çoook sevinmelisin bence buna. Cadde de liseden bir kızla karşılaştım 15 gün önce. Kız bana baktı baktı ve ne kadar hoş görünüyorsun bişey mi yaptırdın yüzüne dedi ... Ben de hayııır dedim .. Demek ki herşey yolunda ...

çok sevindim birşey olmadığına :) umarım 6. ayımız dolana kadar ufakta olsa darbeler almayız burnumuza. Saçlarımdaki değişiklikten dolayı burnumu pek fark etmiyorlar :) gerçekten doğal bir burun olmuş sanki yıllardır burnum böyleymiş gibi bir de şu ucundaki sertlik gitse çok dha doğal duracak. bu arada deniz suyu gerçekten iyi geldi ödemlerin inmesine tavsiye ederim bol bol denize girsin herkes

Çok garip bir rastlantı oldu geçen hafta sonu bir tura katıldım kızlar ve grupta Göksel beyin burnunu yaptığı 3 kişiydik En ilginci ise üçümüzün de bunu birbirine benzemiyordu ve hepsi de çok doğal görünüyordu. O kadar mutlu oldum ki. Çok doğru bir tercih yapmışım. Gün geçtikçe daha da mutlu oluyorum.

arkadaşlar tüm yazılanları okudum. 3-4 günden beride burun estetiği yapabilecek iyi bir dr arastırıyorum. Dr Abdülkadir Bey ve Emre İlhan arasında karar vereceğim ;fakat şuan Dr. Abdülkadir Bey ağır basıyor ve c.tesi günü muayne için randevu aldım. Sanırım birazda cesarete ihtiyacım var. Dr Abdülkadir Bey'in yaptığı burunları görmek isterim. Fotolarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum.

kızlar Göksel bey ameliyatları açık teknikle mi yapıyor yoksa kapalımı?

Canım benim ameliyatımı açık teknik ile yaptı. Benim tanıdığım iki kişininkini de açık teknikle yapmış ama ben ameliyat olmadan önce sormuştum burunda çok sorun yoksa kapalı teknikle de yapıyorum demişti. Önceden korkmuştum dikiş izi kalır mı falan diye ama şu anda hiçbirşey kalmadı.

Arkadaşlar yarın Dr Abdülkadir Bey ile randevum var...resim görebilirmiyim lütfen ???

Canım ben fotoğraflarımı burada paylaşmayı uygun bulmadığım için profilime koymadım, malum sanal alem :2: Göksel Beye muayeneye gittiğinde Kayseri'li korkak hastanızın selamı var dersen fotoğraflarımı gösterecektir. Gerçi benim üç aylık fotoğraflarım var en son doktor beyde. Şimdik halim daha da güzel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…