burun estetigi hikayeniz:)

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
ben ve benim gibi ameliyat gunu yaklasanlara yada estetik olmak isteyip cesarey edemeyenlere iyi gelir diye burun estetigi ameliyati hikayenizi anlatirmisiniz kizlar? nasil bir duyguydu gozlerinizi actiginizda burnunuz sargi olsada yeni sekli az bucuk anlasiliyormuydu..cok heucanliyim lutfen hikayeleerinizi okumak istiyorum:)
 
Ben başlıyım o Zaman.
Son dakikaya kadar korku doluydum hatta beni ameliyata götürenlere vazgeçtim ben diyordum :) ameliyathane buz gibi oluyor dondum orda çalışanlar beni rahatlattı sonra anestezi doktoru geldi uykuya hazır mısın dedi çok korkuyorum dedim Muhabbet geçti aramızda o ara bana narkozu vermeye başlamışlar elim kolum uyuştu dedim gerisini hatırlamıyorum belki cümleyi bitirmememiş bile olabilirim :) sonra biri ezgi kalk Ezgi çok güzel burnun oldu iyi günlerde kullan diye bağırıyordu narkozdan uyandım titreme aldı beni donuyorum dedim alttan ısıttılar sersem gibiydim sonra odaya geldim uyumaya devam ettim gece boyu buz masajı yaptılar yüzüme. 2 gün narkozun kafasını yaşadım hiç Ağrı'm olmadı Ağrı'yı bırak sızım bile olmadı sadec tuhaf bi ağırlık vardı yüzümde ikinci gün şişti yüzüm gram morarmadı o şişlik saman Alev'i gibi ertesi gün indi :) alçı olduğunda anlaşılmıyor ama doktor ameliyat bitimi burnumun resmini çekmiş bayıldım :) alçılarım alındı tampon alınırken hiç hissetmedim bile. Şimdi bandajlı bugün dikişlerim alınacak. Yani korku olması çok normal ameliyat bu :) doktorumda öyle demişti korkmasan garip olup Ezgi ben ameliyat olsam bende korkardım dedi:) doktor çok önemli bu noktada rahatlatması için. Doktorum Nİhat Kaya çok memnunum minnettarım ne istediysem onu yapmış :) sabırsızlıkla bandajın çıkmasını bekliyorum :)
 
Beni doktorum sabah 8de çağırdı ben tabi önceki gün heyecandan çok fazla bir şey yiyemedim ameliyatım 12de oldu o saatte kadar öldüm açlıktan :) ve tabi saat ilerledikçe daha çok heyecanlandım bide stresten regl oldum aman allahım :) hasta bakıcı geldi ve önlüğümü giyip sedyeye bindim ameliyathaneye girer girmez titremeye başladım anestezi doktorum çok tatlı bi adamdı hemen üstümü örttü şakalar gülüşler derken narkozu vermiş hiç anlamadım doktorum geldi burun ucunu ne kadar kaldırayım dedi bende çok kalkık istemiyorum doğal dursun dedim sonra o hemşirelere bir şeyler söyledi bende çalan müziği dinliyordum gerisi yok :) kendime geldiğimde ağzımdan çıkan ilk şey çok üşüyorum oldu dört tane battaniye sardılar abim ayaklarımı ısıtmaya çalışıyordu gözümü açamadım çünkü felaket bi şekilde şişmişti ve çok ağrım vardı saatler sonra gözümü açtım ve fotoğrafımı çektirdim o da ne kamyon çarpmışa dönmüşüm kendimi tanıyamadım etrafımdaki herkes üzülüyor moralim bozuldu iyice ilk gece sabah olmak bilmedi ertesi gün taburcu oldum ve günler hızlıca geçmeye başladı 5. Gün tamponlarım alındı soldakini nasıl aldığını anlamadım bile kan akınca çıkarttınız mı diye sordum evet diğerini alıcam diyince kendimi kastım sağ tarafı alırken 3 saniyelik bi beynim zonkladı sonra nefes almanın kıymetini bildim :) müthiş bir duyguydu :) 10. Gün aldım alındı burnum çok şiş olduğu için bandajlarımı üç kere değiştirdi yoksa geç inermiş şişliklerim 20.gün evde kendim çıkardım bandajımı ve her saat başı yandan burnumu çekmeye başladım :) bugün 30. Günüm ve burnum sabah hoşuma gitse akşam gitmiyor şişliklerimin geçmesini bekliyorum :)
 
Ben Opr. Dr. Yusuf CAN hocama ameliyatımı oldum. İnternetten biraz araştırmıştım ameliyat olan hastalar ile görüştüm hepsi Yusuf Can dan son derece memnun kaldıklarını söylediler. Bende kendilerine gittim muayenehanesinde incelemelerde bulunduktan sonra ameliyat için bir gün verdiler. Nihayetinde ameliyatımızı olduktan sonra biraz şişlik ve morluklar oldu ancak bu süreç fazla uzun sürmedi. zaten doktor size bütün aşamaları teker teker anlattığından dolayı psikolojik olarak gelecek değişikliklere hazırlıklı idim.
Tedaviyi düzenli bir şekilde uyguladıktan sonra şişlik ve morluklar da geçti ve burunum şimdi oldukca güzel. sorular olursa cevap verebilirim
 
Denizhan özkaya izmir ento hastanesine arkadas tavsiyesiyle gittim cok cok memnun kaldim.daha önce Ufuk bilkayda 2defa burun estetigi oldum burun ucumda sis kaldi ve önü düsüktü cok karamsardim düzelcegine inanmiyordum. drenizhan beyle görüstügümde düzeltirim dedi ve bi gün sonrasi hemen ameliyata alindim hic bekletilmedim tüm hastane süresi boyunca . ento bornova hastanesi tüm ekibiyle kusursuz calisiyor herkese tavsiye ederim burnum cok güzel oldu cok memnunum.. SAKIN UFUK BILKAYA GITMEYIN KARDESIMDE burnundan orda estetik oldu oda hic memnun degil. bana burun derin kalin doku olusturuyor sonmradan dedi ama denizhan bey kusursuz bi burun yapti dogal ve cok güzel.
 
harikassin canim bir gece once uyuyamassindir bule :) peki ozel hastanedemi oldun canim
 
Ben asiri rahat bir estetik ameliyati gecirdim. Ameliyattan sonra ne bir morarma ne bir agri. Hatta doktorun verdigi agri kesiciyi hic kullanmadim oyle soyleyeyim. Sadece benim burnumun icinde cok fazla et oldugu icin tampon normalden biraz fazla kaldi yeni nesil tampon olmasina ragmen en gicik tarafi nefessiz kalmakti. Uyuyamadim rahat. Amaaa sonuc olarak alci cikti ve burnumu gordugumde yasadigim mutluluk unutturdu herseyi :) umarim sende basarili agrisiz ve en onemlisi istedigin sonucla karsilasacagin bir ameliyat gecirirsin.
 
Canım garip bi şekilde çok rahat uyudum önceki gece normalde herşeye heyecanlanıp uyuyamam :)) hayır devlet hastanesinde oldum ve çok memnunum şu anlık
canim.yaa ciddimisin devlette oldun he bende buraya yazan herkezi ozeld3 olmustur diye ondan rahat gecmistir saniyodum ...para odedinmi canim doktor kbb cimiydi
 
burnunu cok meraknettim canim neguz3l yaa icin rahat gitlrmissindir ameliuata benim.gibi nasil bi burunla karsilasani bilmeden degil ozelde mi yaptirdin canim
 
Ben de yarin oluyorum. Sali gunu yani :) simdiden heyecan basti.
 
 
Korkulacak bişey varmı agrı sızı hisetinizmi bende olucam fakat cok korkuyorum
 
Bugun ameliyatim var geyecandan uyuyamiyorum
 
Yarin aksam ameliyatim var aylardir burayi okmakla kafayi bozdum her burunu kendimce baya bi inceledim her yazidan etkilendim surekli kafamda kurdum ya oyle olursa ya begenmezsem sonra burayi ginde 5 kere teker tker okuyup kendime bisey cikarmayi huy edindim onun icin yarin ameliyatimi olduktan sonra tum ayrintilari paylasmak icin hep burda olucam
 
canim cok heycanlandim senin adina yarin he cok az kalmis hadi bakalim yanindayim ayrintilariyla bekliyirum yarin seni
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…