- 17 Temmuz 2016
- 49
- 4
- 6
- Konu Sahibi brnestetik
-
gecmis olsun. burun ucundaki sislikten tekrar ameliyt oldum dedi peki o burun ucundaki sislik neden gitmemisti ilk ameliyatinizda? yani o sislik benim bildigim herkeste oluyor ve zamanla gidiyor diye duydum ?Denizhan özkaya izmir ento hastanesine arkadas tavsiyesiyle gittim cok cok memnun kaldim.daha önce Ufuk bilkayda 2defa burun estetigi oldum burun ucumda sis kaldi ve önü düsüktü cok karamsardim düzelcegine inanmiyordum. drenizhan beyle görüstügümde düzeltirim dedi ve bi gün sonrasi hemen ameliyata alindim hic bekletilmedim tüm hastane süresi boyunca . ento bornova hastanesi tüm ekibiyle kusursuz calisiyor herkese tavsiye ederim burnum cok güzel oldu cok memnunum.. SAKIN UFUK BILKAYA GITMEYIN KARDESIMDE burnundan orda estetik oldu oda hic memnun degil. bana burun derin kalin doku olusturuyor sonmradan dedi ama denizhan bey kusursuz bi burun yapti dogal ve cok güzel.
O kadar çok konu açılmış,sayfa ve yorum var ki,kafam karman çorman oldu,izmirde ameliyat olmuştunuz di mi, ben Fatih uyguru düşünüyorum ama burunla ilgili yazan çok az,genelde hep meme estetiği konularında bahsediliyor,ınstagram hesabındada güzel ama az örnek var... ya iğne filan değilde şu anestezi korkusu felaket !
Merhaba hangi hastanede hangi doktora oldunuz acabaBende amelyat olali bir bucuk ay oldu.cok korkuyodum.nasil olacak masada kalirmiyim napicam psikolojim laldirir mi kafamda bir suru soruyla ve korkuyla ameliyatimi oldum.tamponlardam nefes alamamak cok kotu morarmam olmadi ama cok sisti yuzum tamponlar cikar cikmazda sisler gitti.hersey tamponlar cikana kadar sonra buyuk bi rahatlama dunya varmis.kbb doktoru yapti ameliyatimi cerez fiyatina cokta memnunum.
Merhaba siz ameliyat oldunuz mu hangi doktora nerde acababen ve benim gibi ameliyat gunu yaklasanlara yada estetik olmak isteyip cesarey edemeyenlere iyi gelir diye burun estetigi ameliyati hikayenizi anlatirmisiniz kizlar? nasil bir duyguydu gozlerinizi actiginizda burnunuz sargi olsada yeni sekli az bucuk anlasiliyormuydu..cok heucanliyim lutfen hikayeleerinizi okumak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?