Burun estetiği için yanımıza almamız gerekenler nedir?

Efulim9595

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
139
15
13
30
Kızlar 13 eylülde burun estetigi ameliyatım var. Ameliyat olup 2 3 saat hastahanede kalıp sonra doktor son kontrolleri yapıp eve yollayacakmış. ameliyata giderken ameliyat sonrası için gerekli olan şeyleri tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi? Birde şişlikler ve ödem için onerebileceginiz bir şeyler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim :)

bişey almana gerek yok zaten narkozun etkisinden hiç bişey yapasın olmuyor üstüne geniş yakalı ya da önden düğmeli bişey al yeter terlik al bazen hastane vermiyor her ihtimale karsı kusma için kap götür yanında hastane vermeyebilir bu kadar yeterli ama 3 saat az bir süre ben ameliyat olduğumda 4 saat yemek vermeyip yerimden kaldırmadılar en aksama kadar kalmalısın narkozun etkisiyle pişman olup depresyona girebilirsin 2 3 güne geçer ödem içinde ananas iyi demişlerdi bana ama ben yemedim hiç

Ameliyattan sonra nasıl bir his oluyor peki çok canınız yanıyor mu çok ağrı oluyor mu

ameliyattan sonra ağrı olmuyor ondan korkma hafif bir baş agrısı olabilir ama hafif kan kusucaksın korkma gayet normal tamamen narkozun etkileri kişiye göre değişir bir kaç gün sersem olursun ama 5 günün sonunda tamamen iyilişmiş olursun benden tavsiye aglayarak girme ameliyata ben üç gün sebepsiz yere aglayıp durmustum

Canım 2 3 saat çok erken bence hastanede kalmalısın ağrın olursa ağrı kesici falan takıyolar tansiyon ölçüyolar bünyesel olarak narkozu hemen atamayabilirsin benim kızım sabaha kadar miğdesi bulandı hatta ertesi gün bile bide 1 de amelşyatyan çıkıp 7 de giydirip yürüttüler ondan sonra yemek ve su verdiler 2 3 saat çok az süre daha narkozun etkisi geçmemiş oluyor yanına yedek pijama alabilirain kanaman olur diye olmuyo ama ilaçlarıda doktor reçete yazıyor buz jeli falan o kadar ama gece hastanede kalmayı talep et bence

Maalesef hastane bu şekilde çalışıyor.. teşekkür ederim buz çok önemli sanırım. Arnica jel diye bir jel oneriyolar siz kullandınız mı

Maalesef hastane bu şekilde çalışıyor.. teşekkür ederim buz çok önemli sanırım. Arnica jel diye bir jel oneriyolar siz kullandınız mı

Ben kesin aglicam ya acisindan inanilmaz korkuyorum kusmaktan korkmuyorum regl zamanı en az iki kere kusarim zaten alışkanlık gibi bir şey oldu yani onu yadirgamam ama acısı işte çok korkutuyor beni

Evet canım aldık sürdü kızım hiç morarma olmadı ama ilk gün ve gece buz çok önemli hastanede buz jeli koyduk eve gelincede kouyduk ama evde ben dondurucuda bezelye varya böyle bir avuç buzdolabı poşetine koyup üstüne ince çorap geçirsim böyle avuç içi kadar iki tane yaptım gözlerine koydu

0
Ben kesin aglicam ya acisindan inanilmaz korkuyorum kusmaktan korkmuyorum regl zamanı en az iki kere kusarim zaten alışkanlık gibi bir şey oldu yani onu yadirgamam ama acısı işte çok korkutuyor beni
yok canım hiç ağrısı yokmuş düşün kızım narkozdan uyanırken ilk sorduğu ameliyat bittimi olmuş inanmamış ellemiş yani demek istediğim acı ağrı hiç hissetmemiş daha sonra da hani nezle olursun ya öyle dedi kusmak daha zor çünkü bşr gece önceden birşey yiyip içmeyince kuru öğürtü oluyo o zor bşraz ama sen gözünde çok büyütüyorsun kızım boşuna diyceksin

Hayırlısı olsun inşallah sıkıntısız anlatırsınız. ...ben olurken yanına geniş yakalı üst rahat pantolon ve hirka almıştım bide gece kalacağım için rahat pijama takımı almıştım bide terlik . Size tavsiyem cok büyük k usurunuz yoksa ameliyat olmamanız tabi sizin kararınız .

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz :) sadece gözlerin üstüne mi koyuluyor buz yoksa yanaklara da koyuluyor mu

Hiç acımıyor canım inanki.Ben iki defa oldum acı hissetmedim zaten hastanenin vurduğu ağrı kesiciler çok etkili

Canım fiyat olarak kaç tl ye anlaştın
2500 tl demişti ilk görüşmede ameliyat günü verirken indirim yaptı 2250 tl ye düşürdü. Kalma olmadığı için otelcilik hizmeti bedeli yok. Kalma olsaydı burda başka bir doktora gitmiştim 3500 tl dedi. Ama doktorun yaklaşımı hiç hoş değildi bende ömer öncü ye karar verdim. Bakalım neler olacak inşallah istediğim gibi bir burnum olur ve ameliyatım acısız geçer :)

Ben ,deviasyon ve konka ameliyati oldum . O da burun ameliyati :)

Yedek pijama, mümkünse elbise olsun ,rahat ol ! Ben ameliyattan sonra üstümü giymek istememiştim :) eşim habire carsaflarla sarmaya çalışıyordu. Burnumdaki tamponlar sikikondu ve nefes alabiliyordum. Buna ragmen çok darlandım, stresten sıcak bastı .. kanama vu kusma için yedek kıyafet al kısaca ..hastane özel değilse terlik ve havlu ..oyalanman için bol bol dergi ,kitap ,ıvır zıvır ..üç saat çok az bir süre ..ben ilk üç saat kendime zor geldim .seni nasıl çıkaracaklar hastaneden ? Acayip saçma ..bence başka bir hastaneyle daha görüş .senin gibi 3 saate çıkanların çoğu ateşlenip gece geri geliyo ..başka komplikasyonlar da oluşabilir. .resmen tedbirsizlik, baştan savma ...

-2 farklı pijama (başını kolay geçirebileceğin yada gömlek tarzı)
-terlik (hastanede terlik vermezlerse ayakkabıyla uğraşma, arada tuvalete falan gitmen gerekicek)
-havlu (ne olur ne olmaz)
-jel buzlar (hastane buz verir sana ama bence hijyen açısından kendi buzunu götür)
-iç çamaşırı
-dergi (ben bilgisayarımı götürmüştüm ama hiç bakıcak halin olmuyor)
şimdiden geçmiş olsun :)) yüksekte yatman ve yüzüne ilk gün bolca buz koyman çok önemli :) en az iki yaslıkla yat ben emzirme yastığıyla yatmıştım o çok işe yarıyor hem bilinçsizce kafanı çevirmeni de engelliyor

İnş canım iyi haberlerini bekliyoruz paylaş bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…