Burun estetiği için yanımıza almamız gerekenler nedir?

Otelcilik hizmeti yok ve ona göre para verdik. Daha fazlasına zaten gücüm yetmez üstüne 1500 2000 tl fazla koydu başka doktor sırf bir gece yatıyorum diye buda bana saçma geldi. Yapacağı is aynı. Birde sabahin köründe cikaracakmis ne anladım. Gece evimde de yatarım.

Çok kusma vs yaşadınız mı Siz? Benim kan görünce bile ögüresim geliyor bide narkoz da acayip kusturuyomus yandım o zaman

Gece evinde de yatarsın ama sağlık bu ..neyse senin tercihin. .istersen özelden bir yer tavsiye ederim ..pahalı olacağını sanmam ..doktor muhteşem ,araştır ,kafana yatarsa orayı da tercihlerin arasına kat derim ..

Çok kusma vs yaşadınız mı Siz? Benim kan görünce bile ögüresim geliyor bide narkoz da acayip kusturuyomus yandım o zaman
ben hiç kusmadım. ameliyat öncesi uzun süre yemek yeme, ben girmeden en son 9 saat önce bir dilim ekmek ve meyve suyu içmiştim. doktorum su bile içme dedi içmedim. belki ondan hiç kusmadım.

sağlık bu para hesabı yapılmaz 3 saatte asla yeterli değil bana 3.5 saat sonra değişik bir çorba içirtip ayağa kalkmama anca izin vermişleri ki ondan bile odanın içindeki tuvalete zor gittim geldim aksam 8 gibi anca kusmam falan geçti saat 9 gibide ani bir tansiyon artması ve ateş sorunum oldu hemen kontrol ettiler gece kanaman yogunlaşsa ateşin çıksa nee yapıcaksın senin saglıgından önemli mi ben ertesi gün bile zar zor kalkıp eve gitmiştim 3 saatte senin değil eve gitmek yerinden bile kkalkmamıs olman lazım bu riskleri düşünmeyen bir yerde ameliyat olma adamlar paralarına bakıyorlar seni düşünmüyorlar bile genel anestezi alıyorsun tehlikeli bir şey bunları düşünmeye hastanede ameliyat olma

İstediğiniz gibi bir burun oldumu çünkü benim en büyük pişmanlığım oldu kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…