Burun Estetiği İyiki Olmuşum Diyenler? :)

Bende cumartesi oldum.burun akintim bir bitse rahatlıcam perşembe tampon çıkacak. İnşallah hersey güzel olacak.artık foto cekinebilicegim eşim artık koca burunlu diye beni rencide etmeyecek insallah.keşke çok daha önce olsaydım.bu ameliyatı olmak isteyenler korkmayın ertelemeyin hersey gönlünuzce olsun.

Benim tampon bugün alındi ve o sızıntı kesildi umarım bit an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz☺

Peki canim sormadın mi doktora sızlama sebebini?

Cok merak ediyorum okdr parayi bulup nasil ameliyat oluyosunuz calisip biriktiriyo musunuz butun doktorlar pesin istiyo birde dimi

Peki canim sormadın mi doktora sızlama sebebini?
Ben sormadim çünkü daha önce saflık sebepli önemli bi ameliyat daha olmuştum sezeryan doğum da yapmistim ve hepsinde aynı şekilde soğukta arada sizlanma yaşamıştım ve o zaman bana bi dr kesik yeri soğuk ta duyarlı olabilir sizlanma hissebilirsin sonuçta bıçak deyiyor demisti. Burnumu da o yüzden sormadim zaten hafif sizlanma oluyo çok soğukta ve geciyo beni engelleyici yada rahatsızlık veren bi durum yok şükür gerek duymadim sonuçta el bıçak değdi bencede normaldir.

Ben sağlık sebebiyle oldum ama estetik olarak doğal yaptirdim hiç pişman degilim. Doğal yaptırın herkes bi fabrikada çıkmış gibi yapay oluyor benim fikrim bu. Ve hiç bir acı hissedilmiyor korkmayın. Ben uykudan uyanır gibi uyandim ve asla acı ağrı yasamadim. Burun çok acır tabiri vardır hep :) aksine sıfır acı. Sadece olacaklara tavsiyem zaten dr da bilgisayarda şekil olarak 3d tekniği yada similator mu diyorlar onu yapsin söyleyin Fotonuz çekip nasıl istiyorsanız size yüzünüze göre gösteriyor. Bide tamponlar hissetmiyorsunuz çıkarırken de yine sıfır acı korkmayın :) ben ki canim aciycak diye kiyamet koparan biri olarak söylüyorum acı eşiğim çok düşüktür. Canım acımasa bike kiyamet koparan biri olarak söylüyorum :) endişe edip korkacak hiç bişi yok

Merhaba canım bende burnumdan ameliyat olalı yaklaşık bir sene oldu. Ve bn o kadar pimpirikliyim kiii ve panik atak olduğum için hiçbir zamn ameliyat olamicagımı düşünüyordum. Hala dün gibi hatırlıyorum. İyi ki de olmuşum cesaretini toplamak ve karar vermek ameliyatı olmuş bitmişe getiriyor bu yüzden üç gün acı cekeceğini ömür boyu minnak burun olacagını düşünerek isteyen herkes ameliyat olsun

teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bende de acı olmaz.
sızı danda kurtulursun umarım,rahatsız edici ne de olsa:)

Cumartesi oldum kızlar şimdiden iyiki diyorum 3.günüm ama çok mutluyum

Benim tampon bugün alındi ve o sızıntı kesildi umarım bit an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz☺

Kızlar ilk üç gun tamponla yeme içmeyi nasıl yaptınız yutkunurken kulaga yapılan basınç korkunc.nasil atlattınız ?bana en zor kısmı bu gibi geliyor

İnşallah cevap veren olur. Kızlar ameliyatımı oldum, bugün tamponlar çıktı, zayıf bi bedenim olduğu için bayıldım hem de 2 kez. Doktora bişey sorucaktm soramadan bayıldım :))
Tobrased göz merhemi yazdı bana.. Bunu burun içi için kullan dedi sanki ama göz merhemi diyo, açıklamada da öyle bişey yok. Doktora da ulaşamıyorum malesef. Kullanan var mı bu merhemi? Ben doğru mu anladım??

İlk üç günün nasıl geçti nefes alamadan yiyip içmekte cok zorlandın mi canim

Kızlar ben sali gunu sabah ameliyat olucam ve cok tereddutluyum aslinda ameliyattan korktugumdan falan degilde morluk ve sisliklerden dolayi morluklar 4. gune kadar gecer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…