- 17 Haziran 2016
- 94
- 32
- 38
- 31
- Konu Sahibi makeupbyneslihan
-
Benim tampon bugün alındi ve o sızıntı kesildi umarım bit an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz☺Bende cumartesi oldum.burun akintim bir bitse rahatlıcam perşembe tampon çıkacak. İnşallah hersey güzel olacak.artık foto cekinebilicegim eşim artık koca burunlu diye beni rencide etmeyecek insallah.keşke çok daha önce olsaydım.bu ameliyatı olmak isteyenler korkmayın ertelemeyin hersey gönlünuzce olsun.
Çok şiş yüzüm suan inince paylaşcam☺Fotonuzu gönderebilir misiniz.
Peki canim sormadın mi doktora sızlama sebebini?Benim 3 sene oldu evet cnm ameliyatsız gibi iz bile kalmadı 1 sene içinde silindi iz Bellibelirsiz artık gören ameliyat oldugumu bike anlamıyor hiç bi sıkıntı yok. Ve zaten bi hafta sonra şişlikler iniyor hiç zaten acı olmuyor. Ben uyandim ameliyat sonrası sanki uykudan uyanmis gibi ne bi ağrı ne bi acı hiç bişi yoktu sadece burun ucu hissi 1 sene sonra geldi ve soğuk havada burnumu direği bazen sizliyo neden bilmiyorum :)
Sağlık için olunca buluyorsun mecbur nefes alamayıp kulaklarin duymuyorsa sende bulursun :)Cok merak ediyorum okdr parayi bulup nasil ameliyat oluyosunuz calisip biriktiriyo musunuz butun doktorlar pesin istiyo birde dimi
Ben sormadim çünkü daha önce saflık sebepli önemli bi ameliyat daha olmuştum sezeryan doğum da yapmistim ve hepsinde aynı şekilde soğukta arada sizlanma yaşamıştım ve o zaman bana bi dr kesik yeri soğuk ta duyarlı olabilir sizlanma hissebilirsin sonuçta bıçak deyiyor demisti. Burnumu da o yüzden sormadim zaten hafif sizlanma oluyo çok soğukta ve geciyo beni engelleyici yada rahatsızlık veren bi durum yok şükür gerek duymadim sonuçta el bıçak değdi bencede normaldir.Peki canim sormadın mi doktora sızlama sebebini?
teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bende de acı olmaz.Benim 3 sene oldu evet cnm ameliyatsız gibi iz bile kalmadı 1 sene içinde silindi iz Bellibelirsiz artık gören ameliyat oldugumu bike anlamıyor hiç bi sıkıntı yok. Ve zaten bi hafta sonra şişlikler iniyor hiç zaten acı olmuyor. Ben uyandim ameliyat sonrası sanki uykudan uyanmis gibi ne bi ağrı ne bi acı hiç bişi yoktu sadece burun ucu hissi 1 sene sonra geldi ve soğuk havada burnumu direği bazen sizliyo neden bilmiyorum :)
Cumartesi oldum kızlar şimdiden iyiki diyorum 3.günüm ama çok mutluyum
Bende cumartesi oldum.burun akintim bir bitse rahatlıcam perşembe tampon çıkacak. İnşallah hersey güzel olacak.artık foto cekinebilicegim eşim artık koca burunlu diye beni rencide etmeyecek insallah.keşke çok daha önce olsaydım.bu ameliyatı olmak isteyenler korkmayın ertelemeyin hersey gönlünuzce olsun.
Benim tampon bugün alındi ve o sızıntı kesildi umarım bit an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz☺
Ben sormadim çünkü daha önce saflık sebepli önemli bi ameliyat daha olmuştum sezeryan doğum da yapmistim ve hepsinde aynı şekilde soğukta arada sizlanma yaşamıştım ve o zaman bana bi dr kesik yeri soğuk ta duyarlı olabilir sizlanma hissebilirsin sonuçta bıçak deyiyor demisti. Burnumu da o yüzden sormadim zaten hafif sizlanma oluyo çok soğukta ve geciyo beni engelleyici yada rahatsızlık veren bi durum yok şükür gerek duymadim sonuçta el bıçak değdi bencede normaldir.
İlk üç günün nasıl geçti nefes alamadan yiyip içmekte cok zorlandın mi canimİnşallah cevap veren olur. Kızlar ameliyatımı oldum, bugün tamponlar çıktı, zayıf bi bedenim olduğu için bayıldım hem de 2 kez. Doktora bişey sorucaktm soramadan bayıldım :))
Tobrased göz merhemi yazdı bana.. Bunu burun içi için kullan dedi sanki ama göz merhemi diyo, açıklamada da öyle bişey yok. Doktora da ulaşamıyorum malesef. Kullanan var mı bu merhemi? Ben doğru mu anladım??
İlk üç günün nasıl geçti nefes alamadan yiyip içmekte cok zorlandın mi canim
İlk 10 günde geçer diyorlar ama arkadaşımın birbucuk ay oldu hafif morlukları var halaKızlar ben sali gunu sabah ameliyat olucam ve cok tereddutluyum aslinda ameliyattan korktugumdan falan degilde morluk ve sisliklerden dolayi morluklar 4. gune kadar gecer mi acaba
İlk 10 günde geçer diyorlar ama arkadaşımın birbucuk ay oldu hafif morlukları var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?