- 23 Mayıs 2016
- 18
- 0
- 16
- 31
- Konu Sahibi kbrtml1905
Araştırıcam cnm çok teşekkür ederimÖyle ümitsizliğe düşme burun estetiği çok önemlidir. İyice araştır olanların resimlerini iste facebook da fan sayfasını kontrol et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştırıcam cnm çok teşekkür ederimÖyle ümitsizliğe düşme burun estetiği çok önemlidir. İyice araştır olanların resimlerini iste facebook da fan sayfasını kontrol et.
Çok gecmiş olsun Sanada cnm inşallah Çok güzel bi burnun olur :) bende öyle yapıcam cnm çok sağolTatlım geçmiş olsun ben de o hastanede kemal beye yeni ameliyat oldum ama herşeyin bir çaresi var düzelmeyecek bir durum deil burnundaki yaraların iyice iyileşsin öyle yaptır ameliyatını ben güzel olacağına inanıyorum iyi araştır tatlım
Canım çok gecmiş olsun.eski burnun çok daha güzelmişEki Görüntüle 1837516 Eki Görüntüle 1837515 Bu benim ameliyat öncesi burnum başka resmim olmadığı için yakın olanlardan gönderiyorum
Amelyti kme oldunnnEvet maalesef cnm başa gelen çekilir amin çok sağol![]()
Hangi sehirrrde olddduuu hangi doktorrBenim arkadaşımda o doktora ameliyat oldu. Açıkcası hastaneyi beğenmedim hiç. Çok soğuktu ocakta oldu arkadaşım ameliyatı. Ama burnu çok güzel oldu. Onunda burnunda kırılma ve et vardı. Baya parça alınmıştı. Çok acı çekti çok zordu nefes alamıyordu. Zamanla tüm şikayetleri geçti. Kontrollerine düzenli olarak gidiyor. Şu an ki sonuçtan memnun bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Gerçekten şans işi. Onun ki güzel oldu ama sizin burnunuzda kayma olmuş. Umarım tez zamanda istediğiniz gibi olur çok geçmiş olsun.
Hangi sehirrrde olddduuu hangi doktorr
Ewet buna katili yorum sans belki doktor iyi ama her bünye farklı etki gosterebilyorİstanbul Bakırköy'de Özel Yaşar Hastanesi Dr.Orhan Sanisoğlu
Onun ki güzel oldu. Ama her doktor herkeste aynı etkiyi yaratamayabiliyor.
Ewet buna katili yorum sans belki doktor iyi ama her bünye farklı etki gosterebilyor
Bende çok istiyorum ama hem bütçem kısıtlı hem de korkuyorum istediğim gibi olmaz daha kötü olur diye. Hadi parama kıydım kötü olursa revizyonda yaptıramam en iyisi kalsın böyle diyorum![]()
Konya da olcam inşallah hakan cepniye nabayim risk alicamBende çok istiyorum ama hem bütçem kısıtlı hem de korkuyorum istediğim gibi olmaz daha kötü olur diye. Hadi parama kıydım kötü olursa revizyonda yaptıramam en iyisi kalsın böyle diyorum![]()
Konya da olcam inşallah hakan cepniye nabayim risk alicam
CNN çok geçmiş olsun şuan bende senden farksızım yüzümde burnumda çok kötü durunda şuan nefes alamıyorum ilk ameliyatımda burnum düştü şuan hem düşük hem yamuk gidip konuşcam ya revizyon paramı vericek yada dava açıcamTeşekkür ederim cnm yüklemeye çalışıcam şimdi Orhan sanisoğlu Bakırköy Yaşar hastanesi 3000tl verdim hastane zaten kötüydü belki doktor iyidir dedim ama çok pişmanım 44gün oldu hala gözlerimin altı mosmor 5gün patlıycak derecede şişmişti yüzüm 2hafta geçmesini bekledim bide henüz 44.günde gel müsait Zaman'da operasyon yapıcam diyor kafayı yiycem daha dikiş yerlerim sızlıyor yürürken bile
Sizin doktorunuz kimdi peki?CNN çok geçmiş olsun şuan bende senden farksızım yüzümde burnumda çok kötü durunda şuan nefes alamıyorum ilk ameliyatımda burnum düştü şuan hem düşük hem yamuk gidip konuşcam ya revizyon paramı vericek yada dava açıcam
Sizin doktorunuz kimdi peki?[/QUOTE yazmayı unutmuşum Orhan sanisoglu
Henüz yeni düzelir zamanla. Üzülme bu kadar. Daha iyi olucaktır. Evet gerçekten biraz şans. Yani doğru doktoru bulmak şans zaten.Hayir ama bu is biraz sans galiba. Yani tanidigim 3 kisi vardi bu dr a hicbir sikintilari yok. Ancak benin bir taraf fazla torpulendugi icin burnum fotograflarda parantez gibi duruyor. Ve oldukca kisa yuzume gore.. 1.ayim umarim duzelir.. Su stresten saclarimin 1/3 ini kaybettim 1 ayda ..
Baslarda boyle bir sorunu olup sonradan duzelen var mi acaba ? Ve yuzum yanaklarim biyik bolgem hala sis acaba bu normal mi ?