Burun estetiği kabusum

Evet oyle. Umarim herkesin burnu istedigi gibi olur. Yani onceden ben guzeldim ama burnum cirkindi. Su an burnum guzel belki ama ben degilim. Ve bunun geri donusunun olmayisi cok kotu bir durum .. pismanlik en kotu duygulardan birymis bunu yeni anladim

Merhaba arada bir mail gelince giriyorum siteye nisanın 15.de 1 yıl olucak hala aynı şiş kalın kocaman burnum var araştırmadan iyice sakın ameliyat olmaya kalkmayın rahat nefes alamıyorum bu yüzden gece nefes alamadığım için sürekli Yorgun'um ameliyat olucam mutlaka olmam lazım sağlığım için ama bekliyorum hem maddi hem manevi hazır değilim zaten Allah'ın izniyle atlatıcam insanın psikolojisi mahvoluyor gerçekten

Merhaba arada bir mail gelince giriyorum siteye nisanın 15.de 1 yıl olucak hala aynı şiş kalın kocaman burnum var araştırmadan iyice sakın ameliyat olmaya kalkmayın rahat nefes alamıyorum bu yüzden gece nefes alamadığım için sürekli Yorgun'um ameliyat olucam mutlaka olmam lazım sağlığım için ama bekliyorum hem maddi hem manevi hazır değilim zaten Allah'ın izniyle atlatıcam insanın psikolojisi mahvoluyor gerçekten
Canım çok geçmiş olsun bende aynı problemi yaşıyorum ve maalesef henüz burnum 1 aylık :( insan içine çıkmak istemiyorum. Üstelik 1 yıl nasıl geçecek onuda bilmiyorum. Revizyon için doktor araştırdın mı acaba ? Ben bütçe mi ayarlayabilirsem Emre İlhanı düşünüyorum hatta şimdiden randevu aldım Ağustos'a anca verdi ameliyatta bi bu kadar ertelenirse zaten 1 sene dolar. Ama bütçemi ayarlayamazsam Ankara'da Haldun kamburoğlunu düşünüyorum. En azından yaşadığım şehirde olduğu için yol otel masrafı filan olmaz hemde emre hocadan daha uygun fiyatı ama ne yapacağım nasıl 1 yıl geçecek İnan düşünmek bile ağlama krizine sokuyor beni

Burnumda et vardı 17yasında ameliyat olmam gerekiyordu ben ertelemiştim 23yasına kadar cnm Sonradan Burun Kemer'imde kemik çıkıntısı gibi bişey oluşmuştu Onuda düzeltelim dedi bende kabul ettim keşke etmeseydim bidaha ona olmam zaten ala güvenemem araştırmak için üye oldum cnm çok teşekkür ederim yorumun için
Aynı problemler bende de var yaaa sanki benim iç sesimsiniz
Şimdi daha çok korkuyorum bunları görünce geçmiş olsun :(

Çok teşekkür ederim tatlım eğer karar verirsen kesinlikle çok iyi araştır çok önemli çünkü

Çok teşekkür ederim tatlım eğer karar verirsen kesinlikle çok iyi araştır çok önemli çünkü
Bana ulaşır mısınız aynı doktora aynı zamanlarda bende ameliyat oldum bende de sizin hatalarınız çıktı beni tekrar ameliyata çağırıyor konuşabilir miyiz ?

Evet oyle. Umarim herkesin burnu istedigi gibi olur. Yani onceden ben guzeldim ama burnum cirkindi. Su an burnum guzel belki ama ben degilim. Ve bunun geri donusunun olmayisi cok kotu bir durum .. pismanlik en kotu duygulardan birymis bunu yeni anladim
Kime ameliyat oldunuz?

Nefes problemim var cnm hiç burnumdan nefes alamıyorum dr kendi kabul etti zaten kayma var dedi ben ikinci ameliyata ona güvenmediğim için araştırıyorum ödem dedim bende ama nefes alamadığım için gittiğimde kabul etti problem olduğunu kesik yerim acayip sızlıyor zaten hala yürürken bile

Burnuna masaj vermedi mi? Benim doktorum masaj verdi gunde uc on yapcam eyilmesin diye

Teşekkür ederim revizyon için araştırmaya başladım işte şimdiden umarım düzelir
Aynı tarz bir şeyi bende yaşadım bu çarşamba ameliyat oldum revizyon ameliyatı çok kolay bir ameliyat yüzüm nerdeyse şişmedi sakın korkma ama bence başka bir doktora gitmelisin ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum

bende orhan sanısogluna 2017 ocak ayında ameliyat yapıtırdım nefes problemım ver küçükken yaşadıgın olaydan dolayı kemiğimde olan egrilikten dolayı gittim ve fiyatı uygundu ameliyat için gittiğimde beni hoşladı güzel karsıladı hastaları için fotoraf göstermesini isityince hastaların yanına cıkartıyım dedi olur dedim beni bir ameliyattan cıkan hastasının yanına cıkarttı kadının kendisinin iyi oldugunu söyledi ve cuma gunuydu, pazartesı gunune ameliyat yazdı ameliyat için gittim ameliyat oldum benımde cıktıgımda agrım yoktu narkozun etkisinden dolayı daha sonra hastaneden cıktım 2 gun dehşet bir agrım basladı burnumdan yogun sekilde kanlar gelmeye basladı iğrenc bir durumdu 1 hafta boyunca agrı kesici vurdurmaya gittim tamponların alıncagı gun dikişlerimide aldı ve dikiş izlerim 11 ay geçmesine ragmen hala duruyor. İlk 1 hafta nefes aldım daha sonraki zamanlarda alamadım yaralarımdan kaynaklanıyor diye dusunerek bekledim artık dayanılmıycak hale geldi 3 ayda gittim bana gripsin dedi 4 ay gıttım kuruluk var dedi 6 ay gittim masaj yap dedi artık ümidim kalmadı cunki her gittiğmde beni tersliyor ve ilgisiz tavır sergiliyordu burnunda kalan son dikişide 7 ay çekti burnun bir deliği buyumeye basladı yarık halıne geldi burnumun ucu çöktü ve burnumun orta kısım çöküntü halıne geldi 9 ay annemle gittim burnumda bişey olmadıgını söyledi burnumu begenmediğim için yalan konustugumu ifade etti bende sinirlendim annem psikolojımız bozuldu hocam kızım her gece uyuyamıyor dedi doktorun tepkisi: ben psikatrimiyim oldu ve ordan annemi alıp gittim kapıdan cıkarken resmen beni itekledi kapıdan inerkende bana pazartesı gel etlerini yakarız diye bagırdı ben sımdı baska doktor bakıyorum devletede görünmek istedim tomografi çektirdi ve burun kemiğimin yamuk oldugunu ve etlerin buyuk ve orta kemikte ayrılma oldugunu gördüm ve 2 bucuk sene sonraya ameliyat tarihi verdi her gece doktor arastırıyorum birdaha sorunu yasamıyım diye revizyon ameliyatları pahalı olmaktadır. Ve ben tekrar paramı almak için nasıl ugrasıcam bilmiyorum ve bıran öncede olmam gerekiyor bu tarz sorunu yaşayan arkadaslar bana dönüş yaparsalar sevinirm :(

Kesinlikle tekrar tekrar düşünün arkadaşım ameliyat oldu aynı sorunlardan müzdarip nefes alma problemi vardı düzelmedi aylar geçmesine rağmen ve estetik olarak çökme oldu burnu hiç hoşuna gitmiyor sürekli ağlıyor revizyon için farklı bir doktora bakıyor. Her suçu hastaya atıyor ve ilgisiz. Hastane deseniz arkadaşımı ameliyata götürdüler yanındaydım ve spor ayakkabı ile ameliyathaneye girdi içerde kendi kullandıkları terlikleri verdiler ameliyathane değil yol geçen hanı sanki gelen giden bir olmuyor mikrop kapmamak elde değil orada. Ameliyattayken arkadaşım bizi odaya koydular odanın her yeri katman katman toz çok ciddi söylüyorum iyice düşünüp karar verin.

bende orhan sanısogluna 2017 ocak ayında ameliyat yapıtırdım nefes problemım ver küçükken yaşadıgın olaydan dolayı kemiğimde olan egrilikten dolayı gittim ve fiyatı uygundu ameliyat için gittiğimde beni hoşladı güzel karsıladı hastaları için fotoraf göstermesini isityince hastaların yanına cıkartıyım dedi olur dedim beni bir ameliyattan cıkan hastasının yanına cıkarttı kadının kendisinin iyi oldugunu söyledi ve cuma gunuydu, pazartesı gunune ameliyat yazdı ameliyat için gittim ameliyat oldum benımde cıktıgımda agrım yoktu narkozun etkisinden dolayı daha sonra hastaneden cıktım 2 gun dehşet bir agrım basladı burnumdan yogun sekilde kanlar gelmeye basladı iğrenc bir durumdu 1 hafta boyunca agrı kesici vurdurmaya gittim tamponların alıncagı gun dikişlerimide aldı ve dikiş izlerim 11 ay geçmesine ragmen hala duruyor. İlk 1 hafta nefes aldım daha sonraki zamanlarda alamadım yaralarımdan kaynaklanıyor diye dusunerek bekledim artık dayanılmıycak hale geldi 3 ayda gittim bana gripsin dedi 4 ay gıttım kuruluk var dedi 6 ay gittim masaj yap dedi artık ümidim kalmadı cunki her gittiğmde beni tersliyor ve ilgisiz tavır sergiliyordu burnunda kalan son dikişide 7 ay çekti burnun bir deliği buyumeye basladı yarık halıne geldi burnumun ucu çöktü ve burnumun orta kısım çöküntü halıne geldi 9 ay annemle gittim burnumda bişey olmadıgını söyledi burnumu begenmediğim için yalan konustugumu ifade etti bende sinirlendim annem psikolojımız bozuldu hocam kızım her gece uyuyamıyor dedi doktorun tepkisi: ben psikatrimiyim oldu ve ordan annemi alıp gittim kapıdan cıkarken resmen beni itekledi kapıdan inerkende bana pazartesı gel etlerini yakarız diye bagırdı ben sımdı baska doktor bakıyorum devletede görünmek istedim tomografi çektirdi ve burun kemiğimin yamuk oldugunu ve etlerin buyuk ve orta kemikte ayrılma oldugunu gördüm ve 2 bucuk sene sonraya ameliyat tarihi verdi her gece doktor arastırıyorum birdaha sorunu yasamıyım diye revizyon ameliyatları pahalı olmaktadır. Ve ben tekrar paramı almak için nasıl ugrasıcam bilmiyorum ve bıran öncede olmam gerekiyor bu tarz sorunu yaşayan arkadaslar bana dönüş yaparsalar sevinirm :KK43:
bana mutlaka ulaş bende aynı doktora oldum. aynı duyguları aynı şikayetleri aynı memnuniyetsizlik tamamen hepsi aynı. şuan benim de piskolojim bozuldu . nefes alamayan yamuk bi burun. eski burnum daha iyiydi. tanıdık olan iş dışında olan tanıdık bi doktora resmimi atınca çok kötü olmuş bunu hiç bir hekim düzeltemez dedi. iyice piskolojik olarak çöktüm. lütfen mesaj atın bana.

Arkadaşlar ben de Orhan beyde estetik ameliyat olmak istiyordum ama yorumlar hep olumsuz hiç memnun olan sorun yaşamayan yok mu ?

Aynı tarz bir şeyi bende yaşadım bu çarşamba ameliyat oldum revizyon ameliyatı çok kolay bir ameliyat yüzüm nerdeyse şişmedi sakın korkma ama bence başka bir doktora gitmelisin ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum
Merhaba kime revizyon oldunuz acaba herkes çok zor olduğundan bahsediyor ve fahiş fiyatlar var benim de burnum sıkıntılı şuan memnun musun lütfen yardımcı olun

Back
X