Burun Estetiği kesinlikle olmayın

Deliham31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
32
11
36
35
Bursa
En iyi Doktor dahi olsa ön profil iyi olmayabiliyor bazılarının güzel olurken bazılarının önden ifadesi bozuluyor bu riski almaya değmez beni dinleyin diğer estetiklere karşı değilim onlar hem geçici hem de çok değiştirmeyen estetikler burnun doğuştan güzel olacak takıntı yapmayın arkadaşlar Fahriye Evcen bile burnunu yaptirmayip yanakları ve diğer yerlerine ufak dokunuslarla güzel olmuş burunu kamufle etmiş.Ben de öyle yapsaydım of artık geri dönüşü olmayacak.Gözlerim aşağıya bakıyor kuaförde fön çekilirken aynaya bakmamak için neler yapıyorum baktıkça midem bulanıyor.Çok hırs yaptığım için cezalandırılmış olabilir miyim?Kimsenin psikolojisini bozmak istemiyorum ama henüz yaptirmamis olan arkadaşları vazgeçirmek istiyorum beni uyaran olduğunda dinlemedim onlar iyi yere yaptırmamislardir dedim.

o gözlerle ilgili dediğin şeye bende dikkat ettim gözler daha yuvarlak görünüyor burun küçülünce neden acaba

Ben dediginize katilmiyorum. Böyle düsünmenize cok üzüldüm insallah yakin zamanda yeni burnunuza alisirsiniz.
6/7 senedir burnumu kafaya takmistim, hergün aynaya bakarken kendimi yeni bi burunla hayal ederdim, fotograf cekinmeyi hic sevmezdim, insanlarin beni yandan görmesi beni cok rahatsiz ederdi, gülerken burnumu kapamaya calisirdim yani ciddi anlamda piskolojim iyi degildi. Ameliyat olduguma bir hafta bile gecmedi ve kendimi simdiden cok ama cok iyi hissediyorum, atelim cikmadigi halde öz güvenim artti. Ve burnum hala sis ve yüzüme oturmadi ama bu halini bile sevdim cünkü eskisine göre cok cok iyi. Burun estetigi kolay ameliyatlardan biri olabilir ama piskoloji olarak hazir olmalisiniz. Sonucta burnunuz bütün yüzünüzü etkiliyor ve ömür boyu aynaya bakip eski burnunuzu görmeye aliskinsiz. Birden yeni bir burun görmek insana ilk basta garip veya tuhaf gelebilir bu cok normal. Ve cok büyük beklentileriniz olmasin, fotograf secip burnum illa söyle böyle olsun demeyin, burun yapiniz, kalin ve ince derili olmaniz gibi ayrintilar size ya avantaj ya dezavantaj olabilir, iyi bir doktor bulursaniz sizinle bunlari zaten konusur ve nasil bir sonuc elde edebilir söyler. En önemlisi isini iyi ve titiz yapan, isteklerinizi önemleyen ve güvenilir bir doktor bulmak.

Burun deyip gecmeyin evet orasina katiliyorum amaaaaa eyer k

bence böyle deyip insanları hiç korkutmayın her estetik kötü olacak diye bir şey yok çünkü aynı doktor yapmıyor. Ben çok memnunum estetiğimden ve ameliyatımda çok güzel geçti. Ve çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum estetik olmak isteyenler korkmasın sadece iyi bir doktora denk gelmek çok önemli

Cnm foto atarmısın acaba sen mı alışamadın yada dr yüzüne uyumlu bir burunmu yapamadı ?

Bir ay oldu ve bende senin gibi şimdilik memnun olanlardanım cnm inş öemnunıyetımız devam eder kesınlıkle dr çok önemli

Burdan foto atabilsem çok begeneceksiniz burun mükemmel oldu ben bazılarının ifadeleri değişiyor diyorum yapay duruyor ve bana düz bir burun yapıldığı halde alisamiyorum Doktor seçimimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ayrıca mutsuz olan çok insan var görüyorsunuz ben memnun olmayanlara mesaj attigimda biri benim Doktorum çıktı ki ünlü ve iyi bir Doktor diğer arkadasinki de ünlü biriydi fotolarina baktım gözleri değişmiş kendilerini anlatamiyorlar onun dışında çok güzel olanları da gördüm insan psikolojisini çok etkiliyor o yüzden riske gerek olmadığını düşünüyorum. Doktor sonuçta Tanrı değil herşey olabilir.

Benim henüz üçüncü ayim fakat daha uzun zaman geçmesine rağmen memnun olmayanlarda var onları düşünerek yazıyorum.Bir de sanırım yüzü asimetrik olanlar ve burnu önden zaten güzel olanlar sonradan mutsuz oluyor benim tespitlerim bunlar herkes herşeyi göze alarak ameliyat olsun.

arkadasimiz zaten demis burnu güzel olmus.. gözleri cirkinlesmis

Ben 3 hafta oldu ameliyat olalı ama bir kere bile "olmasa mıydım?" diye düşünmedim. bir doktorun Instagram'ında çok mantıklı bir yorumu vardı "Başarılı burun ameliyatı kusursuz burun değil eskisinden daha iyi burundur." demişti, çok da doğru söylemiş. Benim kemerli, büyük bir burnum vardı şimdi önden şiş ve orantısız olsa da kemersiz kalkık bir burnum var, büyük bile denebilir. Düşünüyorum böyle kalsa bile öncesinden iyi mi? Kıyaslanamayacak derecede iyi. zaten burnu güzel olan sadece fotoğraflarda büyük çıkıyor, iyi çıkmıyor diye düşünüp yaptırmak isteyen tabii ki pişman olur çünkü asla tek seferde kusursuz bir burna ulaşamazlar mesela: Bella Hadid'in bile burnunda birden fazla işlem olduğu söyleniyor. Ama yaşam kalitenizi düşüren, sosyal anlamda etkileyen bir burnunuz varsa yaptırın.
Ve daha 1 ay, 2 ayda "pişman oldum revizyon istiyorum" demeyin, bu sivilce tedavisi değil ki sıkılınca bırakın. Bu bir süreç, uzun bir süreç sonuna kadar beklemek zorundasınız.

vala canım okuduğum en güzel yorum. Kimse kızmasın ama anlamıyorum burun yaptırıyorsun tabiki ifaden değişecek. Bunu kaldıracak psikolojin yoksa kesinlikle yaptırmamalısın. Ama tutupta başkasına kesinlikle ameliyat olmayın demek de doğru değil. Ufacık bir problemi olup burun estetiği yaptırmıyor kimse.Büyük bir çoğunluk kemerli , uzun ya da büyük burnu olduğu için ameliyat yaptırıyor.

Bazıları çok güzel olurken bazıları olmuyor güzelken o duruma gelmek insanı daha da yıpratır herkes kendisi bilir tabiki beni istedikleri kadar uyarsalar da ben kafaya koymuştum yaptiracaktim zaten.Benim de burnum uzun, kemerli ve ucu da düşüktü çizgi oluşmuştu.Herkes mutluluğunu ya da mutsuzlugunu yazar son karar yine sizindir.

Senin doktor nededi bu konuyla igili??

o gözlerle ilgili dediğin şeye bende dikkat ettim gözler daha yuvarlak görünüyor burun küçülünce neden acaba

Benim de gözlerimde belli belirsiz bir değişiklik oldu ama yuvarlaklaşmadı , göz kapaklarım bir de göz pınarlarım hafif şiş . Belki burun kemiği kırılıp yeniden yapıldığı için daha önce yamukluktan dolayı bir tarafa sıkıştırılan gözler yer açılınca rahatlayıp yayıldı iyice ..Sabah uykudan uyanınca görülen hafif şişlik var ya..o şekilde oldu . Çok büyük bir fark olmadığı için sorun etmiyorum .

Yüzümdeki şişlik ise yeni indi..geçen ay botoxlu gibi geziyordum . Bir yıldan önce burun oldu mu olmadı mı diye karar vermemek gerek bence .

Bence başlığı açan kızı eleştirmeyin burada herkes kendi fikirlerini paylaşmakta özgür kimisi memnun kalıp tavsiye eder kimisi de memnun kalmaz olmayın der bu çok normal insanlar yeri geldiğinde başarısız burun ameliyatlarının da olduğunu görmek zorunda bu hayatın bir gerçeği ki bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de benim.Pişmanlığımı dile getirdim başlık da açtım hatta resim de attım.İbret alan alır almayan yaptırır her ameliyat başarılı olur veya her ameliyat başarısız olur diye bi genellemede yapılamaz o biraz kısmet meselesi galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…