Burun Estetiği kesinlikle olmayın

Rahatladım gerçekten bunu okuyunca ben de arkadaşlarımi çok bunalttim en çok da kendimi ve ailemi evet

Rahatladım gerçekten bunu okuyunca ben de arkadaşlarımi çok bunalttim en çok da kendimi ve ailemi evet

Vallahi bende doktorumu cok üzdüm allah doktorumu kem gözlerden korusun , burun estetigi oldunuz zaman herkez bilmesin annem hep öyle derdi , su aralar doktorumada kafayı cok taktim acaba yanlismi anladi gibi seyler cok taktım doktoruma üzüldünü farkettim , ins gönlünü alırım cok iyi bir insan yaa tatli dil yılani deliinden cıkarır ya öyle biri iste

Ben de doktoruma hergün bişey soruyorum en son aradı beni uzuyosun dedi ben sana sabret diyorum sen hergün bişey soyluyosun dedi, inşallah 6 ay sonra çok güzel bi burnum olur da bi kilo baklava alcam doktoruma o zaman

Ben böyle söylentileri dinleye dinleye gereksiz yere uzatip Burun ameliyatimi 44 yaşindan sonra oldum ..geciktirdiğimede çok pişmanim ☹..aman günahmiş aman neyin varmiş birşey yok burnunda yok öyle yok böyle burun ameliyatim 20 sene ertelendi..siz sonuçtan memnun olmayabilirsiniz ama herkezde ayni şey olacak diye birşey yok..tam tersine ben bukadar geciktirdiğim için çok pişmanim..ne resim çekinebiliyordum ne rahat gülebiliyordum..sokakta bile bazen burnumu sakliyordum ..boşu boşuna psikolojim bi 20 sene daha etkilendi o çirkin burun yüzünden özgüvenim bi 20 sene daha altinda ezildi..şu an Burnum 5 haftalik ve sonuçtan çok memnunum..iyiki burun Ameliyatini yaptirmişim

Yani kötü sonuçlarda var mesela ben güzel burnum eski burnumda güzeldi yaşasam yaşanılacak burundu ama şu an nefes sıfır sürekli burnum agrıyor

benimde öyle önceden sorunsuz nefes alabiliyordum, 4 ay önce ameliyat oldum agzım açık uyuyorum artık
Benim yeni burnum şu an 1,5 aylik..sol burun deliği nerdeyse tam olarak açildi..sağ burun deliği daha yari kapali ..dün internetten geceleri rahat nefes almak için bunlari sipariş verdim

Ben size hiç katılmıyorum 11. Günüm ve çok mutluyum önden de yandan da ki önden incelttiler yandan da kavis verildi çok tatlı hoş bir burnum oldu. Şuan ki hali bile hoşuma gidiyor
Gözlerimde hiçbir değişiklik yok ifade bozukluğu yok daha diri daha genç gösteriyor yüzüm lütfrn insanları korkutmayın artık her başarısız burun ameliyatı olan gelip burda asla olmayın diyor
Bizim gibi memnun olanlarda farklı bi başlık açsın Ozaman nasıl olacak.
dr seçiminizi ve istediğiniz burnu iyi tarif ederseniz bi sıkıntı kalmıyor benim doktorum 1 gün önceden ins profilimi bile incelemiş nasıl bi tasarım yapalım diye hem doğal hem zarif nasıl yapabiliriz diye çok özendi sağolsun ve sonuç tam istediğim gibi

Çok iyi düşünün 6 ay çekeceğiniz bir şişlik var günler geçmeyecek
Siz nekadar olumsuz bir insansınız ya cvplerınızı gördükçe irite oldum olucam diyene olma ona aman sakın ne oluyoruz olup mutlu olanda var sizin gibi içine rehavet çökmüş insanlar yüzünden millet sevmediği burunla mı gezsin
Ben ve çevremde bir çok kişi iyiki olmuşuz diyoruz.
tmam olumsuzluk yaşayanlar yazsın bilgilenelim ama yüzüne istediği burun olmadı diye kendi beğenmedi diye psikolojik olarak nasıl bir baskı kurmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki. 6 ay uzun bir süre diyorsunuz ya 30 senedir istemediğiniz bir burunla yaşadığınızı düşününce hiç de uzun bir süre değil

Aynen ..bende ameliyat sonrasi daha genç gösteriyorum..şunu anladimki insan kendi fikrini kendi düşünce ve isteklerinin arkasinda kararli ve sağlam bir şekilde durmali ..başkalarinin lafina sözüne gitmemeli..dediğim gibi benim tek pişmanliğim milletin lafina takilip bu ameliyati bukadar geciktirmem oldu.aslinda 20 sene önce istemiştim bu ameliyati...özelikle günah Allahin yarattiğini nasil beģenmiyorsun.. günah vs diyenlere çok kiziyorum .. Allaha inancim sonsuz ama genetik olarakta herzaman herşey güzel ve dört dörtlük olmayabiliyor..sonuçta ben keyfi olarak biçak altina yatmadim ..burnum yüzünden hayat kalitemde çok düşüktü.renkli kiyafet bile giğinemiyordum burnum dahada göze batar diye.hep koyu renkler giğiniyordum.en sevdiğim kiyafet rengi mesela sari.veya kirmizi .hep gözüm kaliyordu o renkteki kiyafetlerde..doğru dürüst resimlerim bile yok..resim çekinmeyi sevmiyordum o erkeksi çirkin burnum yüzünden..keyfi ameliyat olmak isteyenlere birşey diyemem herkezin kendi tercihi....Lakin Piskolojik olarak burnundan rahatsizlik yaşayan varsa Kimse vakit kaybetmesin ..boşu boşuna o psikolojinin altinda ezilip mutsuz olmaya ne gerek var..hayat akip gidiyor.insanlar çok bencil ve acimasiz..yeri geldiğinde alay konusu yapiyorlar..tartişma vs olduğunda hakaret ediliyor en zayif yönünden vuruyorlar .ayrica benim eşimlede aram daha iyi şu an..eşler arasindaki ilişkiyi bile etkiliyor bu durum..

Son düzenleme:
Ben de revizyon olacağım ama burun estetiği olmak kötüdür görüşüne katılmıyorum. Sizin burnunuzdaki sorunları düzeltebilecek başarılı doktoru bulmak önemli.

Ben de revizyon olacağım ama burun estetiği olmak kötüdür görüşüne katılmıyorum. Sizin burnunuzdaki sorunları düzeltebilecek başarılı doktoru bulmak önemli.
Revizyonu kime yaptırmayı düşünüyorsunuz? Kötüden ziyade ben tekrar o zorlu ve ağrılı süreci geçirmek istemiyorum

İşe yararsa söyler misiniz lütfen bende alayım
Dün gece o silikon klipslen uyudum çok rahatti..ama o kirmizi daire ile belirttiğimi tavsiye ederim küçük ve biraz büyüğünü.çok esnek ve yumuşak ..fazla büyük olanlari olmuyo.onlari eşime verdim.diyerleri süzgeç gibi olanlar sert di..pek rahat değil...büyüklük olarak small ve medium yeterli olur bence

Son düzenleme:
tesekkür ederim geri dönüsünüz icin ben de deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…