- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 28
Rahatladım gerçekten bunu okuyunca ben de arkadaşlarımi çok bunalttim en çok da kendimi ve ailemi evetBu konu sürekli gündemde ama aklıma yeni bir şey geldi. İki aydır bu forumdayım ve bir çok sorun yaşadım burnumla alakalı ama forumdaki herkesin yaşadığı sorunları tek tek yaşadığımı fark ettim.
1- Burnum çok kanadığı için girdim, evet ilk başlarda herkes kanamadan şikayetçi.
2- Burnumun bir tarafı diğerinden sert diğer tarafı daha çökük diye sordum anasayfada konuların %99'u bundan yakınıyor.
3- Burnuma hafif kötü kokular geliyor burada birkaç konuda aynı şeyden söz edilmiş.
4- Burnumun içi çok şiş olduğu için nefes almada sorun yaşıyorum burada bundan yakınanlar var.
5- İki aydır envai çeşit sivilce çıkardım ve cildim izlerle dolu herkesin cildi bozulmuş.
Herkesin burnundaki sorun farklıydı, herkes farklı doktorlara, çok ciddi bütçe farklarıyla ameliyat oldu ama herkes aynı sorunları yaşıyorsa demekki normal süreç budur. Demekki evet ödem yüzünden ilk aylarda burnunuz asimetrik ve şekilsiz olacak, nefes almada sorunlar yaşayacaksınız, cildiniz gerçekten bozulacak, ödemler yüzünden bir taraf daha çökük görünecek. Ama bunların hepsi normal. Bu kadar yazdım tavsiyem mi? Aynadan uzak durun. Ve gerçekten üzmeyin kendinizi. Ben de üzdüm, çevremi de üzdüm. İki aydır en yakın arkadaşlarım bana yazmak konuşmak istemiyor antidepresan kullanıyorum. Oysa burnum dışarıdan öyle güzel ki. Ama ben aman çöktü mü, aman burası sert, aman burası yumuşak diye kendimi telef ettim.
Rahatladım gerçekten bunu okuyunca ben de arkadaşlarımi çok bunalttim en çok da kendimi ve ailemi evet
Ben de doktoruma hergün bişey soruyorum en son aradı beni uzuyosun dedi ben sana sabret diyorum sen hergün bişey soyluyosun dedi, inşallah 6 ay sonra çok güzel bi burnum olur da bi kilo baklava alcam doktoruma o zamanVallahi bende doktorumu cok üzdüm allah doktorumu kem gözlerden korusun , burun estetigi oldunuz zaman herkez bilmesin annem hep öyle derdi , su aralar doktorumada kafayı cok taktim acaba yanlismi anladi gibi seyler cok taktım doktoruma üzüldünü farkettim , ins gönlünü alırım cok iyi bir insan yaa tatli dil yılani deliinden cıkarır ya öyle biri iste
cnm doktorun kim senin ??Ben de doktoruma hergün bişey soruyorum en son aradı beni uzuyosun dedi ben sana sabret diyorum sen hergün bişey soyluyosun dedi, inşallah 6 ay sonra çok güzel bi burnum olur da bi kilo baklava alcam doktoruma o zaman
Seda barutca canım uni hastanesinde ydi şimdi kendi yerini açtıcnm doktorun kim senin ??
benimde öyleYani kötü sonuçlarda var mesela ben güzel burnum eski burnumda güzeldi yaşasam yaşanılacak burundu ama şu an nefes sıfır sürekli burnum agrıyor
Benim yeni burnum şu an 1,5 aylik..sol burun deliği nerdeyse tam olarak açildi..sağ burun deliği daha yari kapali ..dün internetten geceleri rahat nefes almak için bunlari sipariş verdimbenimde öyleönceden sorunsuz nefes alabiliyordum, 4 ay önce ameliyat oldum agzım açık uyuyorum artık
Ben size hiç katılmıyorum 11. Günüm ve çok mutluyum önden de yandan da ki önden incelttiler yandan da kavis verildi çok tatlı hoş bir burnum oldu. Şuan ki hali bile hoşuma gidiyorEn iyi Doktor dahi olsa ön profil iyi olmayabiliyor bazılarının güzel olurken bazılarının önden ifadesi bozuluyor bu riski almaya değmez beni dinleyin diğer estetiklere karşı değilim onlar hem geçici hem de çok değiştirmeyen estetikler burnun doğuştan güzel olacak takıntı yapmayın arkadaşlar Fahriye Evcen bile burnunu yaptirmayip yanakları ve diğer yerlerine ufak dokunuslarla güzel olmuş burunu kamufle etmiş.Ben de öyle yapsaydım of artık geri dönüşü olmayacak.Gözlerim aşağıya bakıyor kuaförde fön çekilirken aynaya bakmamak için neler yapıyorum baktıkça midem bulanıyor.Çok hırs yaptığım için cezalandırılmış olabilir miyim?Kimsenin psikolojisini bozmak istemiyorum ama henüz yaptirmamis olan arkadaşları vazgeçirmek istiyorum beni
İşe yararsa söyler misiniz lütfen bende alayımBenim yeni burnum şu an 1,5 aylik..sol burun deliği nerdeyse tam olarak açildi..sağ burun deliği daha yari kapali ..dün internetten geceleri rahat nefes almak için bunlari sipariş verdimEki Görüntüle 2737402 Eki Görüntüle 2737403
Siz nekadar olumsuz bir insansınız ya cvplerınızı gördükçe irite oldum olucam diyene olma ona aman sakın ne oluyoruz olup mutlu olanda var sizin gibi içine rehavet çökmüş insanlar yüzünden millet sevmediği burunla mı gezsinÇok iyi düşünün 6 ay çekeceğiniz bir şişlik var günler geçmeyecek
Aynen ..bende ameliyat sonrasi daha genç gösteriyorum..şunu anladimki insan kendi fikrini kendi düşünce ve isteklerinin arkasinda kararli ve sağlam bir şekilde durmali ..başkalarinin lafina sözüne gitmemeli..dediğim gibi benim tek pişmanliğim milletin lafina takilip bu ameliyati bukadar geciktirmem oldu.aslinda 20 sene önce istemiştim bu ameliyati...özelikle günah Allahin yarattiğini nasil beģenmiyorsun.. günah vs diyenlere çok kiziyorumBen size hiç katılmıyorum 11. Günüm ve çok mutluyum önden de yandan da ki önden incelttiler yandan da kavis verildi çok tatlı hoş bir burnum oldu. Şuan ki hali bile hoşuma gidiyor
Gözlerimde hiçbir değişiklik yok ifade bozukluğu yok daha diri daha genç gösteriyor yüzüm lütfrn insanları korkutmayın artık her başarısız burun ameliyatı olan gelip burda asla olmayın diyor
Bizim gibi memnun olanlarda farklı bi başlık açsın Ozaman nasıl olacak.
dr seçiminizi ve istediğiniz burnu iyi tarif ederseniz bi sıkıntı kalmıyor benim doktorum 1 gün önceden ins profilimi bile incelemiş nasıl bi tasarım yapalım diye hem doğal hem zarif nasıl yapabiliriz diye çok özendi sağolsun ve sonuç tam istediğim gibi
Yarin elime geçecek..umarim faydasi olur..buraya yazarim sonucunuİşe yararsa söyler misiniz lütfen bende alayım
Revizyonu kime yaptırmayı düşünüyorsunuz? Kötüden ziyade ben tekrar o zorlu ve ağrılı süreci geçirmek istemiyorumBen de revizyon olacağım ama burun estetiği olmak kötüdür görüşüne katılmıyorum. Sizin burnunuzdaki sorunları düzeltebilecek başarılı doktoru bulmak önemli.
Umarım olumlu olur güzel haberlerinizi bekliyorumYarin elime geçecek..umarim faydasi olur..buraya yazarim sonucunu
Dün gece o silikon klipslen uyudum çok rahatti..ama o kirmizi daire ile belirttiğimi tavsiye ederim küçük ve biraz büyüğünü.çok esnek ve yumuşak ..fazla büyük olanlari olmuyo.onlari eşime verdim.diyerleri süzgeç gibi olanlar sert di..pek rahat değil...büyüklük olarak small ve medium yeterli olur benceİşe yararsa söyler misiniz lütfen bende alayım
tesekkür ederim geri dönüsünüz icin ben de deneyecegimDün gece o silikon klipslen uyudum çok rahatti..ama o kirmizi daire ile belirttiğimi tavsiye ederim küçük ve biraz büyüğünü.çok esnek ve yumuşak ..fazla büyük olanlari olmuyo.onlari eşime verdim.diyerleri süzgeç gibi olanlar sert di..pek rahat değil...büyüklük olarak small ve medium yeterli olur bence
Eki Görüntüle 2738997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?