Hah işte bende açtığım başlıkta tamda bunu anlatmak istedim.MECBUR KALMADIKÇA olmayın kendinizi riske atmayın demek istedim duygularıma tercüman oldunBen ve arkadaşım bir ay arayla olduk .onun hafif kemeri vardı başka doktora oldu benim de et ve ufak çıktı vardı başka doktora oldum sonuç o çok mutlu ben çok mutsuzum çünkü doktor kendi kafasina gore burnumu kesti biçti resmen ... ama estetik olup çok memnun olanlar gerçekten eski burunları kötü olanlar burunları normal bir hale gelmesi bile yeterli onlar için ,ama bizim gibi olmuşken biraz yandan iyi dursun önden iyi dursun diyorsa o kişi kendini riske atmamali bence bir avukattan duydum estetk operasyonların %70 kötü sonuç veriyor genel bu seviyelerde revizyona kalan çok hasta var çünkü ilerde de burnunda sıkıntılar baş gösterebiliyor .bence ufak tefek sıkıntılar için girilecek ameliyatlar değil ...tavsiye etmiyorum
ben hayata küsecegimi bilsem asla olmazdım yakışmamasını geçtim şimdide burun çökme olayıyla karşılaştım bakalım doktor kabul edecek mi etmeme durumu da var kendi söylemedi zaten çöktügünü
Canım ozel den kime olduğunu yazar misin ? Birde bir defa kötü yapan ikinciyi hiç beceremezben hayata küsecegimi bilsem asla olmazdım yakışmamasını geçtim şimdide burun çökme olayıyla karşılaştım bakalım doktor kabul edecek mi etmeme durumu da var kendi söylemedi zaten çöktügünü
Canım ozel den kime olduğunu yazar misin ? Birde bir defa kötü yapan ikinciyi hiç beceremez
Canım ilk ameliyat çok zor olmaz revizyon çok zor herkes yapamaz şahsen ben hiç bir doktora guvenemiyorum revizyon konusunda sen aynı doktora tekrar hangi cesaret düşünüyorsun bende hayret ettim ...Öylemi dersin ?? Ozm allah bana gercekten cok zor burun vermisti bi kiz gördüm ama burnu yüzünden büyüktü onunkisi gayetde güzeldi
canım konuşmuştuk seninle bizCanım ozel den kime olduğunu yazar misin ? Birde bir defa kötü yapan ikinciyi hiç beceremez
Evet yapılabilir ama çok büyük beklentin olmasın işin ehli birini bulduktan sonra yapılabilir ...yapabilirler mi ya revizyonda burnumuzu büyütebilirler mi
Canım çöktüğünü nasıl anladın ?burnum çökmeseydi de yine böyle olsaydı şu an razıyım en fazla yanak aldıracagım yakışşsın diye ne yapayım
Canım ilk ameliyat çok zor olmaz revizyon çok zor herkes yapamaz şahsen ben hiç bir doktora guvenemiyorum revizyon konusunda sen aynı doktora tekrar hangi cesaret düşünüyorsun bende hayret ettim ...
Ilk ameliyatin zormuşta ikinci ameliyatın kolay mı?Eee benim doktor cok reveziyon yapiyor ilk burnum cok zormus dedi baska hangisine güvenim bilhassa bi kac hastasiyls tanistim 2. ameliyatdan sonra daha mutlu duruyorlardi
canım çökme dışardan da çok kötü durur sırf nefes sorunum var diyosun değilmi google görsellerde aratsana nasal collapse diye resimlere bak bakalım senin burnuna benziyomucanım bana başka bir doktor dedi ama bugün gittigim başka doktor çökme yok dedi anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?