canım benim burnumun bir tarafı daha oyuk duruyor asimetriye baglıyordum ben hep ama bir doktor çökme var dedi biri yok dedi bilmiyorum daha görünmek laızm anladıgım kadarıyla doktorlara bir de burun ucum yamuk çıkıyor fotograflarda çökme var diyen doktor demişti yamuk çıkıyordur zaten fotograflarda diye eski burnumda düzdü asimetrisi de azdı nedne böyle duruyor çözemedim bakayım bir google dancanım çökme dışardan da çok kötü durur sırf nefes sorunum var diyosun değilmi google görsellerde aratsana nasal collapse diye resimlere bak bakalım senin burnuna benziyomu
Benim ameliyat olduğum gün yazmissiniz bunu keşke bunu okusaydim da ben de ameliyat olmasaydimEn iyi Doktor dahi olsa ön profil iyi olmayabiliyor bazılarının güzel olurken bazılarının önden ifadesi bozuluyor bu riski almaya değmez beni dinleyin diğer estetiklere karşı değilim onlar hem geçici hem de çok değiştirmeyen estetikler burnun doğuştan güzel olacak takıntı yapmayın arkadaşlar Fahriye Evcen bile burnunu yaptirmayip yanakları ve diğer yerlerine ufak dokunuslarla güzel olmuş burunu kamufle etmiş.Ben de öyle yapsaydım of artık geri dönüşü olmayacak.Gözlerim aşağıya bakıyor kuaförde fön çekilirken aynaya bakmamak için neler yapıyorum baktıkça midem bulanıyor.Çok hırs yaptığım için cezalandırılmış olabilir miyim?Kimsenin psikolojisini bozmak istemiyorum ama henüz yaptirmamis olan arkadaşları vazgeçirmek istiyorum beni uyaran olduğunda dinlemedim onlar iyi yere yaptırmamislardir dedim.
Nasıl oldu burnunuz?Benim ameliyat olduğum gün yazmissiniz bunu keşke bunu okusaydim da ben de ameliyat olmasaydim
Hafif kavis ve hafif kalkik istedim burnum uzun kemerli ucu dusuktu aslında dr um da iyiydi ama şu an şiş olduğu için mi bilmiyorum bi taraf daha inik bi taraf daha şiş duruyo ucu da top gibi zaten bu kadar zahmetli olduğunu bilsem hiç olmazdım depresyona girdim evden çıkmıyorumNasıl oldu burnunuz?
Benim ameliyat olduğum gün yazmissiniz bunu keşke bunu okusaydim da ben de ameliyat olmasaydim
Hafif kavis ve hafif kalkik istedim burnum uzun kemerli ucu dusuktu aslında dr um da iyiydi ama şu an şiş olduğu için mi bilmiyorum bi taraf daha inik bi taraf daha şiş duruyo ucu da top gibi zaten bu kadar zahmetli olduğunu bilsem hiç olmazdım depresyona girdim evden çıkmıyorum
O geçer belki de sağı solu farklı o nolcak bilmiyorumO top gibi ucu ilerde zaten iniyor 2 sene icinde top halimden cikiyomus
O geçer belki de sağı solu farklı o nolcak bilmiyorum
İyi de bi tarafı çökük mu bıraktı yani bilerek olur mu öyle şeyJa burun estetigi zor bi ameliyat her doktorda allahin kulu dörte dörtlük olmaz
Benim iki tarafı da farklı duruyo şu an düzelir mi acabaiyi bir doktor bulun ve olun gitsin :) eski burnumla özgüven yerlerdeydi... şimdi özgüvenim arttı, daha pozitifim... yüz ifadesi değişebilir ama emin olun güzel yönde değişecektir...
Sağlam bir psikolojin yoksa sakın olmaBurun estetiği hakkında bilgi almak için girdiğim forumda ilk başlığın bu olması
Yakın zamanda değil belki bir iki sene sonrası için ancak yaptırabilirim maddi sebeplerden dolayı ve diğer önceliklerim olduğu için. Ama şimdiden okuyayım bilgi alayım derken bu başlığı görünce forumu kapatasım geldi. Biliyorum siz bilgilendirmek için faydalı olsun diye yazdınız ama en büyük korkusu narkoz yemek olan ben için bunları okumak bile cesaret istiyor. Milyonlarca yorum paylaşılmış nasıl okunur bilmiyorum. Ama kadınlar kulubündeki yorumlar işimizi öyle kolaylaştırıyor ki . En başta hangi doktora gitmemem gerektiğini öğreneceğim :)
Sağlam bir psikolojin yoksa sakın olma
Çok iyi düşünün 6 ay çekeceğiniz bir şişlik var günler geçmeyecekbende burun amelıyatı olamayı cok istiyorum rabbım nasip ederse bu yıl bitmeden olucam çok arastırdım
Bu konu sürekli gündemde ama aklıma yeni bir şey geldi. İki aydır bu forumdayım ve bir çok sorun yaşadım burnumla alakalı ama forumdaki herkesin yaşadığı sorunları tek tek yaşadığımı fark ettim.
1- Burnum çok kanadığı için girdim, evet ilk başlarda herkes kanamadan şikayetçi.
2- Burnumun bir tarafı diğerinden sert diğer tarafı daha çökük diye sordum anasayfada konuların %99'u bundan yakınıyor.
3- Burnuma hafif kötü kokular geliyor burada birkaç konuda aynı şeyden söz edilmiş.
4- Burnumun içi çok şiş olduğu için nefes almada sorun yaşıyorum burada bundan yakınanlar var.
5- İki aydır envai çeşit sivilce çıkardım ve cildim izlerle dolu herkesin cildi bozulmuş.
Herkesin burnundaki sorun farklıydı, herkes farklı doktorlara, çok ciddi bütçe farklarıyla ameliyat oldu ama herkes aynı sorunları yaşıyorsa demekki normal süreç budur. Demekki evet ödem yüzünden ilk aylarda burnunuz asimetrik ve şekilsiz olacak, nefes almada sorunlar yaşayacaksınız, cildiniz gerçekten bozulacak, ödemler yüzünden bir taraf daha çökük görünecek. Ama bunların hepsi normal. Bu kadar yazdım tavsiyem mi? Aynadan uzak durun. Ve gerçekten üzmeyin kendinizi. Ben de üzdüm, çevremi de üzdüm. İki aydır en yakın arkadaşlarım bana yazmak konuşmak istemiyor antidepresan kullanıyorum. Oysa burnum dışarıdan öyle güzel ki. Ama ben aman çöktü mü, aman burası sert, aman burası yumuşak diye kendimi telef ettim.
darısı herkesin başına. bir tavsiyem de havalar iyice soğuyunca ameliyat olun tek sorunum çok sıcak şiştikçe şişiyor insan sıcakta...Güzel bir bakış açısı. İyi özetlemişsiniz. Burnunuzdan memnun kalmanıza sevindim. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?