Burun estetigi konusunda kidemliler

ftss

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
130
56
298
Selamlar... 20 gün önce ameliyat oldum. Burnumdan memnun olup olmama konusunda kararsızım. İsyana düşmemek, bir sorunla karşılaşmamak için şükür diyorum ama merak ettiğim şeyler de yok değil. :))

-Allah korusun, eğer burnumda bir olsa 20 gün içinde bir şekilde kendini belli eder miydi? Yani 20 günden sonra kemik çıkıntısı, burun deliklerinde eşitsizlik gibi bir durumla karşılaşmam mümkün mü? Olumsuz durumlar için bir eşik var mı?
-Burun delikleri ve burun ucu büyümeye devam eder mi? Ödem indikçe şiş olan kısımların uzun kalmasından korkuyorum.
-Bu soru biraz saçma gelebilir ama kuruntu hali ya işte... Çok çiğnemek, sert şeyler yemek, yolculuk burnun şekline zarar verir mi şu dönemde? :))
-Korona nedeniyle ağdayla kaş alıyor kuaför. Birkac gündür erteliyorum ama artık erteleme durumum yok. Herhangi bir sorun olur mu? Siz kaçıncı günden sonra kaşlarınızı aldırdınız?

Aklıma gelen soruları yine yazarım. Teşekkürler. :)

Gecmıs olsun oncelıkle kıdemlı sayılmayabılırım henuz 1 yılı yenı doldurdum ama burun delıklerınıze ıslem yapıldımı bılmıorım bnm yapılmamıstı amelıyat sonrası bırı daha sıstı resımde cok bellı oluyordu asagıda gıbı duruyordu ama sıslıkler gttıkce esıtlendı kemık cıkıntısı varsa henuz bellı olmaz bnce bı ıkı ay ısıce sısılıkler ındıkce bellı olur dıe dusunuyorum

Çok teşekkürler. Kıdemli sayılırsınız bence artık. :)) su an kremliler ama örnek olsun diye paylaşayım kusura bakmayın. :)) hangi işlemler yapıldığını açıkcası konusmadık, bir ay kontrolünde sorayım ama muhakkak işlem yapılmıştır çünkü burnum küçüldü sonuçta. Burun deliklerim uzun inceydi önceden. İnşallah müdahale etmiştir. :)) su uç, üçgen kısmı sivrilip uzar diye o kadar korkuyorum ki dün kabus gördüm resmen ağlayarak uyandım. Ödem indikçe küçülür mü sizce bu burun? Gerçi bana çok ödemli de gelmiyor ama... :/ umut dünyası... :)

Eklentiler

• IMG_20210801_151032.webp
    7 KB · Görüntüleme: 411
  • IMG_20210801_151003.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 388
Saat saat inceliyorum resmen. Ameliyat değil ama en zor kısmı ameliyat sonrası.
Bir de dikisleriniz ne zaman düşmüştü acaba? Benim dikişler ödem indiği için olmalı, uzamaya ve aşırı kaşınmaya başladılar. Burnumu yıkayıp kurulamaya çalıştığımda hafif peçeteyle dokunmama rağmen o kadar ağrıyor ki...

Dıkısler 1 ay ıcınde zamanla dusuyor burun yanlarında kesı yok sızın sanırım kapalı amelıyatmı oldu gayet guzel gorunuyor henuz cok yenı kasınması acıması cok normal

Dıkısler 1 ay ıcınde zamanla dusuyor burun yanlarında kesı yok sızın sanırım kapalı amelıyatmı oldu gayet guzel gorunuyor henuz cok yenı kasınması acıması cok normal
Acik ameliyatti, yanda vardi ama gecti sayilir. Cok cok hafif kaldi izi. Burun deliklerinin buyumrsinden korkuyorum.

Dün ameliyat oldum
Zaman gösterecek artık durumları. Burun deliklerim eşit gözüküyor

Bir de genelde ödem indikten sonra burun küçülür diyorlar ama benim gözlemlediğim burundaki kabalık gidiyor ama burun uzuyor. Ozellikle profilden görüntüsü uzamış oluyor. Sizde de durum öyle mi oldu?

Dün ameliyat oldum
Zaman gösterecek artık durumları. Burun deliklerim eşit gözüküyor
Cok gecmis olsun. Sacma gelebilir ama burun oturana kadar burun delikleri zamanla buyuyecek mi, yoksa su an gordugumuz boyut mu kalacak onu merak ediyorum. Buyurse sikinti, cunku o zaman burun ucu da buyuyecek demektir. :)

Cok gecmis olsun. Sacma gelebilir ama burun oturana kadar burun delikleri zamanla buyuyecek mi, yoksa su an gordugumuz boyut mu kalacak onu merak ediyorum. Buyurse sikinti, cunku o zaman burun ucu da buyuyecek demektir. :)
Teşekkürler. Hayır büyümez
Küçülür.

Hatta suan ki deliklerde küçülür cunku ödem var işlem yapıldı buruna

Teşekkürler. Hayır büyümez
Küçülür.

Hatta suan ki deliklerde küçülür cunku ödem var işlem yapıldı buruna
Ayy hadi insallah. Cok mutlu oldum su an. Izlemedigim video kalmadi aradaki farki gorebilmek icin. :/

Burnumu zaman zaman begeniyorum, zaaman zaman da surasi da soyle olsaydi keske diyorum ama bu gece babam, burnun yamul dedi. Dikkat ettim de capraz geliyor sanki. Sizce de oyle mi? bir de bir burun deligim duz gibi. 28.gunum... Sizce odem kaynakli midir?

Ameliyattan sonra pcr testi yapan var mi? Sorun olur mh acaba? :/

Benim 1 yıl oldu yandaki kemik genişliği bende de kaldı özellikle onum gitmesini istemiştim halbukiburun ucuda şişlik inincr biraz uzıyor maalesef. Ama illaki yaptıysanız eskisinden daha iyidir moralinizi bozmayon göz alınca normal gibi geliı

Burnunuz çok güzel maşallah. Benim burnum fotoğrafta şiş gözüküyor, normalde o dakar değil ama fotoğrafta öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…