Dıkısler 1 ay ıcınde zamanla dusuyor burun yanlarında kesı yok sızın sanırım kapalı amelıyatmı oldu gayet guzel gorunuyor henuz cok yenı kasınması acıması cok normalSaat saat inceliyorum resmen. Ameliyat değil ama en zor kısmı ameliyat sonrası.
Bir de dikisleriniz ne zaman düşmüştü acaba? Benim dikişler ödem indiği için olmalı, uzamaya ve aşırı kaşınmaya başladılar. Burnumu yıkayıp kurulamaya çalıştığımda hafif peçeteyle dokunmama rağmen o kadar ağrıyor ki...
Acik ameliyatti, yanda vardi ama gecti sayilir. Cok cok hafif kaldi izi. Burun deliklerinin buyumrsinden korkuyorum.Dıkısler 1 ay ıcınde zamanla dusuyor burun yanlarında kesı yok sızın sanırım kapalı amelıyatmı oldu gayet guzel gorunuyor henuz cok yenı kasınması acıması cok normal
Cok gecmis olsun. Sacma gelebilir ama burun oturana kadar burun delikleri zamanla buyuyecek mi, yoksa su an gordugumuz boyut mu kalacak onu merak ediyorum. Buyurse sikinti, cunku o zaman burun ucu da buyuyecek demektir. :)Dün ameliyat oldum
Zaman gösterecek artık durumları. Burun deliklerim eşit gözüküyor
Insallah ya... Siz dikkat etmis miydiniz ilk zamanlarda?Burun delıgınız buyumez aksıne kuculur sıslıkler gectıkce bnce
Teşekkürler. Hayır büyümezCok gecmis olsun. Sacma gelebilir ama burun oturana kadar burun delikleri zamanla buyuyecek mi, yoksa su an gordugumuz boyut mu kalacak onu merak ediyorum. Buyurse sikinti, cunku o zaman burun ucu da buyuyecek demektir. :)
Ayy hadi insallah. Cok mutlu oldum su an. Izlemedigim video kalmadi aradaki farki gorebilmek icin. :/Teşekkürler. Hayır büyümez
Küçülür.
Hatta suan ki deliklerde küçülür cunku ödem var işlem yapıldı buruna
Doktorunuza sormadınız mi?Ayy hadi insallah. Cok mutlu oldum su an. Izlemedigim video kalmadi aradaki farki gorebilmek icin. :/
Haftaya kontrolum var, o zaman soracagim tum sorularimi. Genelde doktorlar ic rahatlatmak isterler. Gercekler farkli olabilir, icim rahat etmiyor. :)Doktorunuza sormadınız mi?
20 gün çok erkenHaftaya kontrolum var, o zaman soracagim tum sorularimi. Genelde doktorlar ic rahatlatmak isterler. Gercekler farkli olabilir, icim rahat etmiyor. :)
Benim 1 yıl oldu yandaki kemik genişliği bende de kaldı özellikle onum gitmesini istemiştim halbukiÇok teşekkürler. Kıdemli sayılırsınız bence artık. :)) su an kremliler ama örnek olsun diye paylaşayım kusura bakmayın. :)) hangi işlemler yapıldığını açıkcası konusmadık, bir ay kontrolünde sorayım ama muhakkak işlem yapılmıştır çünkü burnum küçüldü sonuçta. Burun deliklerim uzun inceydi önceden. İnşallah müdahale etmiştir. :)) su uç, üçgen kısmı sivrilip uzar diye o kadar korkuyorum ki dün kabus gördüm resmen ağlayarak uyandım. Ödem indikçe küçülür mü sizce bu burun? Gerçi bana çok ödemli de gelmiyor ama... :/ umut dünyası... :)
Burnunuz çok güzel maşallah. Benim burnum fotoğrafta şiş gözüküyor, normalde o dakar değil ama fotoğrafta öyleEki Görüntüle 2898649
Burnumu zaman zaman begeniyorum, zaaman zaman da surasi da soyle olsaydi keske diyorum ama bu gece babam, burnun yamul dedi. Dikkat ettim de capraz geliyor sanki. Sizce de oyle mi?bir de bir burun deligim duz gibi. 28.gunum... Sizce odem kaynakli midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?