Burun estetigi konusunda kidemliler

Burnunuz cok guzel olmus. Kavisi de cok iyi bence.

Umarım küçülür

Kulak çubuğuyla gösterdi içe sürmemi
Nerdeki dikişler kaldı?
Burun ici ve ucunda kaldi. 1 ay kontrolum vardi pazartesi gunu, bir kismini aldi doktor ama kalan oldu. Ic kisimdaki dikisler dokundugumda agri yaptigi icin kulak cubuguyla dokunamiyorum. :/

Burun ici ve ucunda kaldi. 1 ay kontrolum vardi pazartesi gunu, bir kismini aldi doktor ama kalan oldu. Ic kisimdaki dikisler dokundugumda agri yaptigi icin kulak cubuguyla dokunamiyorum. :/
Ucundakiler alındı evet. İç yandakiler kendinden eriyormuş ama aynen benim de hafif var
Bugün kontrole gidicem ve doktor hala erimemişse uçlardan kesicem dedi.
Bugün tamamen her sunulacak burnumdan 14 gün oldu:)

Ucundakiler alındı evet. İç yandakiler kendinden eriyormuş ama aynen benim de hafif var
Bugün kontrole gidicem ve doktor hala erimemişse uçlardan kesicem dedi.
Bugün tamamen her sunulacak burnumdan 14 gün oldu:)
Ayy sizin heyecaniniz bambaska. Cok yenisiniz. gonlunuzce olur umarim... bugun itibariyle asil incelemeniz baslar sizin de.

Ayy sizin heyecaniniz bambaska. Cok yenisiniz. gonlunuzce olur umarim... bugun itibariyle asil incelemeniz baslar sizin de.
Açıkçası pek incelemek istemiyorum canim. Atel çıkınca baktim biraz gayet düzgündü
Şiş halini bile beğendim. Ne kadar incelenirse o kadar küsur bulur insan:)

Bu arada sizinki de bence iyi aslında

Doktorum " olumsuz düsünmeyin " dedi. Ve gerçekten düşünmedim, düşünmüyorum da.
Her şeyden önce eskisinden daha güzel olduğu kesin:)

Merhaba 2010 da burun ameliyatı oldum 3-4 ay içinde kemik cıkıntısı vs olcak ne varsa oluyor sonrasında bir daha sıkıntı olmuyor eşimde geçen sene subatta oldu kemik cıkıntıso oldu Haziran gibi doktor bu sene Şubat ayında tekrar ameliyat yaptı cıkıntıyı torpüledi
2-burun ucu delik büyümesi olmaz bende de esimde de olmadı
3-cene burnuda hareket ettirdigi için dikkat et derim ben gülerken bile cok asırı agız acarak gülmüyordum
4-ben bir ay sonra aldırdım kadına tembihledim ona göre dikkatli aldı

Cok tesekkur ederim. bir ayimi tamamladim, insallah sikinti olusmaz.
Ben de hâlâ esner ve gulerken cekiniyorum. kasimi da 23. gunde fazla mudahele ettirmeden aldirmak zorunda kaldim. Insallah sorun olmamistir. kontrol sirasinda doktor burnumla o kadar oynadi ki sanki fazla pimpirikli davrailniyormusum gibi geldi artik. Dokunmaya kiyamazken ben...

Ben 2014te burun ameliyatımı oldum.ilk zamanlarını hatırlıyorum, her tür darbeden ve zorlamadan kaçındım.o şişlikler vs hiçbirşey kalmıyor 2 hafta sonra.ki ben ameliyattan çıktığımda korkunç durumdaydım, bazı bünyeler daha çok etkileniyor, sizi korkutmuş olmayayım; şişlik değil ama göz altı morluğum 6-7 ay kalmıştı.bu herkeste olmuyor tabi, benimle aynı gün ameliyata girenler aynı renk çıkarken ben dayak yemiş gibi mosmor olmuştum, normalde de izleri geç iyileşen bir bünyem var.ancak şunu söyleyebilirim; benim gibi bünyede bile burun şekli kısa zamanda oturdu.normalleşti en azından..gün geçtikçe de daha doğal hale geldi

Ben aynadan fark etmiyorum ama annem hafif morluklar oldugunu soyluyor. Fotograflarda da gozlerim cokuk cikiyor ama yuzum oturmadi diye dusunuyorum. Ozellikle on kamerada kuru kafa gibi cikiyorum.
Ilk aydan sonra cok fark etti mi peki burnunuz? Doktor daha cok kuculecegini soyledi(insallah da cok cok kuculur) ama bana sanki degismeyecekmis gibi geliyor cunku odemler baya gitmis gibi hissediyorum. Burnuma dokundugumda kemigi hissedebiliyorum, sislik yok. 1 ayda oturdu sanki. :/

Benimki suan shrek in fionası gibi
Minik ama dolma

Kız kardeşim 2 kez ben 1 kez yaptırdım.
Kardeşimin doktoru onun burnunu mahvetti masaj yap diye yönlendir masaj onun burun yapısını bozdu.
Benim de doktorum bana masaj yap dedi ama kardeşimin burnu o şekilde hasar alınca ben yapmadım iyi ki yapmadım diyorum.
İlk 1 sene gözlük neredeyse hiç takmadım,doğru düzgün eğilmedim.Burnumla oynamadım korkmayın yavaş yavaş oturuyor ama benim ödemim 1 sene de anca geçti.

İlk ameliyatta doktor bana da masaj vermişti.

Şimdiki doktoruma sordum " kesinlikle masaj yapma, dokunma " dedi.

Masaj bence bozuyor neye dayanarak öneriyorlar bilmiyorum ama oyun hamuruyla oynamak gibi buruna masaj yapmak.

Masajdan benim doktor da hic bahsetmedi ki iyiki de bahsetmemis. Insallah odemler gectikce kuculur, ben de surecin cok basinda olduguma inanmak istiyorum.

Ilk ameliyatinizda ne giibi sorun cikmisti ve ne zaman fark ettiniz?
Görüntü de pek fark olmadı ve burun ortasında ödeme benzeyen bir çıkıntı vardı
Ordan anladım . Mesela bu ameliyatta sis olmasına rağmen fark gerçekten çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…