Burnunuz cok guzel olmus. Kavisi de cok iyi bence.her fotografta kremliyim ama...basta dumduzdu, yavas yavas kavis belli oluyor. Ben avikcasi kavis istememistim ama doktor az bir kavisin guzel olacagknk soylemisti. İnsallah burun ucum kuculur ya... Burun deliklerim buyusun isyemiyorum. Doktoruma guvenmek istiyorum.
Umarım küçülürO kadar garip bir donemki dun cok begendigim burun, bugun bambaska geliyor gozume. :)) herkes burnun kuculeceginden bahsediyor ama dediginiz gibi benim de dikkatimi sislikler indikten sonra uzamasi cekti. Doktora sordugumda, o da daha cok kuculecegini uzama olmayacagini soyledi ama insallah da kuculur. :)
Burun ici ve ucunda kaldi. 1 ay kontrolum vardi pazartesi gunu, bir kismini aldi doktor ama kalan oldu. Ic kisimdaki dikisler dokundugumda agri yaptigi icin kulak cubuguyla dokunamiyorum. :/Kulak çubuğuyla gösterdi içe sürmemi
Nerdeki dikişler kaldı?
Tesekkur ederim. Bana birazcik uc kismi uzun geliyor. Insallah o kisim kuculur de... :))Burnunuz cok guzel olmus. Kavisi de cok iyi bence.
Ucundakiler alındı evet. İç yandakiler kendinden eriyormuş ama aynen benim de hafif varBurun ici ve ucunda kaldi. 1 ay kontrolum vardi pazartesi gunu, bir kismini aldi doktor ama kalan oldu. Ic kisimdaki dikisler dokundugumda agri yaptigi icin kulak cubuguyla dokunamiyorum. :/
Ayy sizin heyecaniniz bambaska. Cok yenisiniz.Ucundakiler alındı evet. İç yandakiler kendinden eriyormuş ama aynen benim de hafif var
Bugün kontrole gidicem ve doktor hala erimemişse uçlardan kesicem dedi.
Bugün tamamen her sunulacak burnumdan 14 gün oldu:)
Açıkçası pek incelemek istemiyorum canim. Atel çıkınca baktim biraz gayet düzgündüAyy sizin heyecaniniz bambaska. Cok yenisiniz.gonlunuzce olur umarim... bugun itibariyle asil incelemeniz baslar sizin de.
Merhaba 2010 da burun ameliyatı oldum 3-4 ay içinde kemik cıkıntısı vs olcak ne varsa oluyor sonrasında bir daha sıkıntı olmuyor eşimde geçen sene subatta oldu kemik cıkıntıso oldu Haziran gibi doktor bu sene Şubat ayında tekrar ameliyat yaptı cıkıntıyı torpülediSelamlar... 20 gün önce ameliyat oldum. Burnumdan memnun olup olmama konusunda kararsızım. İsyana düşmemek, bir sorunla karşılaşmamak için şükür diyorum ama merak ettiğim şeyler de yok değil. :))
-Allah korusun, eğer burnumda bir olsa 20 gün içinde bir şekilde kendini belli eder miydi? Yani 20 günden sonra kemik çıkıntısı, burun deliklerinde eşitsizlik gibi bir durumla karşılaşmam mümkün mü? Olumsuz durumlar için bir eşik var mı?
-Burun delikleri ve burun ucu büyümeye devam eder mi? Ödem indikçe şiş olan kısımların uzun kalmasından korkuyorum.
-Bu soru biraz saçma gelebilir ama kuruntu hali ya işte... Çok çiğnemek, sert şeyler yemek, yolculuk burnun şekline zarar verir mi şu dönemde? :))
-Korona nedeniyle ağdayla kaş alıyor kuaför. Birkac gündür erteliyorum ama artık erteleme durumum yok. Herhangi bir sorun olur mu? Siz kaçıncı günden sonra kaşlarınızı aldırdınız?
Aklıma gelen soruları yine yazarım. Teşekkürler. :)
Cok tesekkur ederim.Merhaba 2010 da burun ameliyatı oldum 3-4 ay içinde kemik cıkıntısı vs olcak ne varsa oluyor sonrasında bir daha sıkıntı olmuyor eşimde geçen sene subatta oldu kemik cıkıntıso oldu Haziran gibi doktor bu sene Şubat ayında tekrar ameliyat yaptı cıkıntıyı torpüledi
2-burun ucu delik büyümesi olmaz bende de esimde de olmadı
3-cene burnuda hareket ettirdigi için dikkat et derim ben gülerken bile cok asırı agız acarak gülmüyordum
4-ben bir ay sonra aldırdım kadına tembihledim ona göre dikkatli aldı
Ben aynadan fark etmiyorum ama annem hafif morluklar oldugunu soyluyor. Fotograflarda da gozlerim cokuk cikiyor ama yuzum oturmadi diye dusunuyorum. Ozellikle on kamerada kuru kafa gibi cikiyorum.Ben 2014te burun ameliyatımı oldum.ilk zamanlarını hatırlıyorum, her tür darbeden ve zorlamadan kaçındım.o şişlikler vs hiçbirşey kalmıyor 2 hafta sonra.ki ben ameliyattan çıktığımda korkunç durumdaydım, bazı bünyeler daha çok etkileniyor, sizi korkutmuş olmayayım; şişlik değil ama göz altı morluğum 6-7 ay kalmıştı.bu herkeste olmuyor tabi, benimle aynı gün ameliyata girenler aynı renk çıkarken ben dayak yemiş gibi mosmor olmuştum, normalde de izleri geç iyileşen bir bünyem var.ancak şunu söyleyebilirim; benim gibi bünyede bile burun şekli kısa zamanda oturdu.normalleşti en azından..gün geçtikçe de daha doğal hale geldi
Benimki suan shrek in fionası gibiBen aynadan fark etmiyorum ama annem hafif morluklar oldugunu soyluyor. Fotograflarda da gozlerim cokuk cikiyor ama yuzum oturmadi diye dusunuyorum. Ozellikle on kamerada kuru kafa gibi cikiyorum.
Ilk aydan sonra cok fark etti mi peki burnunuz? Doktor daha cok kuculecegini soyledi(insallah da cok cok kuculur) ama bana sanki degismeyecekmis gibi geliyor cunku odemler baya gitmis gibi hissediyorum. Burnuma dokundugumda kemigi hissedebiliyorum, sislik yok. 1 ayda oturdu sanki. :/
Benimki suan shrek in fionası gibi
Minik am
En azindan minik.Benimki suan shrek in fionası gibi
Minik ama dolmao dolmanin balon gibi sonecegini biliyorsunuz.
a dolm
İlk ameliyatta doktor bana da masaj vermişti.Kız kardeşim 2 kez ben 1 kez yaptırdım.
Kardeşimin doktoru onun burnunu mahvetti masaj yap diye yönlendir masaj onun burun yapısını bozdu.
Benim de doktorum bana masaj yap dedi ama kardeşimin burnu o şekilde hasar alınca ben yapmadım iyi ki yapmadım diyorum.
İlk 1 sene gözlük neredeyse hiç takmadım,doğru düzgün eğilmedim.Burnumla oynamadım korkmayın yavaş yavaş oturuyor ama benim ödemim 1 sene de anca geçti.
Masajdan benim doktor da hic bahsetmedi ki iyiki de bahsetmemis. Insallah odemler gectikce kuculur, ben de surecin cok basinda olduguma inanmak istiyorum.Kız kardeşim 2 kez ben 1 kez yaptırdım.
Kardeşimin doktoru onun burnunu mahvetti masaj yap diye yönlendir masaj onun burun yapısını bozdu.
Benim de doktorum bana masaj yap dedi ama kardeşimin burnu o şekilde hasar alınca ben yapmadım iyi ki yapmadım diyorum.
İlk 1 sene gözlük neredeyse hiç takmadım,doğru düzgün eğilmedim.Burnumla oynamadım korkmayın yavaş yavaş oturuyor ama benim ödemim 1 sene de anca geçti.
Ilk ameliyatinizda ne giibi sorun cikmisti ve ne zaman fark ettiniz?İlk ameliyatta doktor bana da masaj vermişti.
Şimdiki doktoruma sordum " kesinlikle masaj yapma, dokunma " dedi.
Görüntü de pek fark olmadı ve burun ortasında ödeme benzeyen bir çıkıntı vardıIlk ameliyatinizda ne giibi sorun cikmisti ve ne zaman fark ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?