O kadar garip bir donemki dun cok begendigim burun, bugun bambaska geliyor gozume. :)) herkes burnun kuculeceginden bahsediyor ama dediginiz gibi benim de dikkatimi sislikler indikten sonra uzamasi cekti. Doktora sordugumda, o da daha cok kuculecegini uzama olmayacagini soyledi ama insallah da kuculur. :)Benim 1 yıl oldu yandaki kemik genişliği bende de kaldı özellikle onum gitmesini istemiştim halbukiburun ucuda şişlik inincr biraz uzıyor maalesef. Ama illaki yaptıysanız eskisinden daha iyidir moralinizi bozmayon göz alınca normal gibi geliı
Ayni sorunu ben de yasiyorum. Aynada cok begeniyorum mesela, kucuk geliyor ama telefondan bakinca iki kati gorunuyor resmen. Aynaya inanmak istiyorum.Burnunuz çok güzel maşallah. Benim burnum fotoğrafta şiş gözüküyor, normalde o dakar değil ama fotoğrafta öyle
Canlı görenler de beğeniyo amaAyni sorunu ben de yasiyorum. Aynada cok begeniyorum mesela, kucuk geliyor ama telefondan bakinca iki kati gorunuyor resmen. Aynaya inanmak istiyorum.
Canlı görenler de beğeniyo amaben fotoğrafta güzel çıkmak için oldum bunu
Burnuma 1 haftada o kadar alıştım ki sanki hep böyleydi doktor bişey yapmamış gibi geliyorBen de ameliyat günü aldığımdan beri aynaya baktığımda ya da foto çekindiğimde benim burnum sanki güzelmiş diye kendimi kandırıyorumameliyattan korktuğumdan mıdır nedir burnum güzel gelmeye başladı:)
Fotografta guzel cikmadiktan sonra millet beni canli kanli guzel gormusse neye yarar?!Canlı görenler de beğeniyo amaben fotoğrafta güzel çıkmak için oldum bunu
O nasıl yaniFotografta guzel cikmadiktan sonra millet beni canli kanli guzel gormusse neye yarar?!
Kuru kafa goruntusu gitti mi peki sizde? Ben iskelet gibi cikiyorum tum fotograflarda, bir garip...
Ay ne guzel.O nasıl yanihiç olmadı bende bilmiyorum
Benim burnum 1 haftalık dahaAy ne guzel.Gozlerim cukurdaymis gibi, burnum one cikiyor. Kalkik oldugu icin delikler cok goze batiyor. Dudagim da bir ay olmasina ragmen oynamiyor. Degisik bir ifade var suratimda.
Oyy cok gecmis olsun.Benim burnum 1 haftalık dahatombik duruyo bandajlı atel çıkınca gördüm biraz hafif gözaltı çöküklüğü bende de var ama benim yanaklarım da tombik istese de olmaz ki
Ayni seyleri ben de yasadim.Hepinize selamlar ve gecmis olsun arkadaslar. Ben de bir hafta once ameliyat oldum. Bugun alci ve tamponum cikti. Ameliyat sonrasi cok rahattim. Agrim hic olmadi ama bugun burnumu gordukten sonra tahmin etmeme ragmen ufak bir sok gecirdim. Kocaman dumduz ve bicimsiz bir burun vardi karsimda. Tabii ödemli oldugunu bildigim icin cok fazla takilmadim ama yine de bazi sayfalarda bir haftalik harika burunlari gorunce uzulmedim de degil. Umarim hepimizin cok guzel ve saglikli burunlari olur
Cilt yapisiyla alakali sanirim. Benim bicimsiz kocaman bir patlican gibiydiAyni seyleri ben de yasadim.atel cikarildiktan sonra sanki direkt 1 yil sonraki hali ortadaymis gibi burunlar gordum. Benim bir ay oldu, yavas yavas kavis ortaya cikiyor. Simdi o burunlari gorunce degisecek onlar diyorum. :))
Evet ve herkese patlican burun, tombik burun geldi diyordum. Su an artik teyzemler de bana tombik diyor hatta.Cilt yapisiyla alakali sanirim. Benim bicimsiz kocaman bir patlican gibiydiİlk atel ciktiginda sizinde mi dumduz duruyordu?
Burun ucuna sürdüğünüz antibiyotikli krem mi?her fotografta kremliyim ama...basta dumduzdu, yavas yavas kavis belli oluyor. Ben avikcasi kavis istememistim ama doktor az bir kavisin guzel olacagknk soylemisti. İnsallah burun ucum kuculur ya... Burun deliklerim buyusun isyemiyorum. Doktoruma guvenmek istiyorum.
Evet.Burun ucuna sürdüğünüz antibiyotikli krem mi?
Doktor bana dışa sür demedi amaEvet.bir aydir kullaniyorum dikisler icin.
İc kismina fazla mudahale etmemi istemedi. Koselere suruyorum, oradan eriyip degdigi kadar artik... Dikislerim yumusayip dusselerdi biraz daha rahatlayacaktim da bir dusmediler...Doktor bana dışa sür demedi ama
Ben de 3 gündür sürüyorum
İçe kullanıyorum
Kulak çubuğuyla gösterdi içe sürmemiİc kismina fazla mudahale etmemi istemedi. Koselere suruyorum, oradan eriyip degdigi kadar artik... Dikislerim yumusayip dusselerdi biraz daha rahatlayacaktim da bir dusmediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?