- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Arkadaşlar merhaba içimde su an öyle bir korku var ki.. Burnumdan hep rahatsızdım orta okuldan bu yana su an 20 yaşındayım.. önden bakılınca bir sorun yok ama yandan bakılınca sanki ben ben değilim çok kötü 
.
saçlarımı bile düz yapamadım hep içimde kaldı güzel burunlu kızları görünce hep aglardım maddi durumda fazla iyi olmayınca.
Devlet hastanesine çok güzel bir doktor gelmiş daha önce ameliyat olanlarla görüştük birisi annemin tanıdığı idi o kadar güzel bir burun ki anlatamamm salı günü muayene olmaya gidecem artık kurtulmak istiyorum bu burundan ama çok korkuyorum.
sizlere sormak istedim. İlk olarak ameliyat ne kadar sürüyor ameliyattan sonra ne kadar süre hastanede kalıyorum cok agrı sızı oluyormu.
morluklaR nasıl gececek hiç bir fikrim yok bazı yorumlar okudum
şekil alması cok uzun sürüyormuş şiş oluyormuş ben bu hafta içinde olsam 1 aya kadar nasıl bir durumda olurum hiç bir şey bilmiyoru deli gibi bunları araştırıyorum lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin bana :18::18

saçlarımı bile düz yapamadım hep içimde kaldı güzel burunlu kızları görünce hep aglardım maddi durumda fazla iyi olmayınca.
Devlet hastanesine çok güzel bir doktor gelmiş daha önce ameliyat olanlarla görüştük birisi annemin tanıdığı idi o kadar güzel bir burun ki anlatamamm salı günü muayene olmaya gidecem artık kurtulmak istiyorum bu burundan ama çok korkuyorum.
sizlere sormak istedim. İlk olarak ameliyat ne kadar sürüyor ameliyattan sonra ne kadar süre hastanede kalıyorum cok agrı sızı oluyormu.
morluklaR nasıl gececek hiç bir fikrim yok bazı yorumlar okudum