Burun estetiği olanlar acil

esimaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
279
244
103
Kızlar burun Ameliyatı oldum bugün 3. Günüm konuşacak bilgi edinecek kimsede yok.bubsurecten geçmiş yada geçmekte olan arkadaşlardan morel ve bilgi edinmek istiyorum. Lütfen kendimi yanlız hissediyorum. İyileşme zamanı tam nekdar olur .şişlik lerim var.kaç günde iner...

Öncelikle sakin ol ve ilk bir ay içinde ne yaşarsan yaşa hepsi geçicek panikleme :) bir haftada çoğu şeyi atlatmış olacaksın ve ikinci haftada ameliyat olduğunu senden başkası bilmeyecek , genel olarak bu şekilde geçiyor süreç, tamponların alınınca çok rahatlıcaksın acımıyor panikleme, dikişlerin alınacaksa eğer oda acımıyor ufak sızılar oluyor o kadar. Alçın çıkıp bandajlandığında daha iyi hissedeceksin ama bandajım çıktığı zaman yani ikinci hafta tahminen burnun olduğundan şiş olacak sakın bu mu yani deme, bir ay içinde her gün değişebilir ödemden dolayı burnun yamuk bile durabilir, umarım her şey istediğin gibi olur

Merhabalar bende 10 gün sonra ameliyat olacağım deneyimlerini paylaşırsan sevinirim çok geçmiş olsunn

handec. R rapunzella0 öncelikle tesekkur ederim handec.tampon iki tane koymuş bana farklı ilkini alınca çok rahatladim.üstelik açıda olmadı fakat ilk 3 gün çok kotuydum nefes alamdgimdan uyuyamdim yiyip içmekte imkânsızdı.şuan çok rahtim önden ve yandan şuan Burnum gözüküyor tam olmasa da BN bu şekliyle bile çok sevdim...evet sıkıntısı var ama sonuç güzel olunca insan deydi diyor.

Ohh maşallah , bundan sonra ki süreçte de sakın canını sıkma gün gelecek şeklini beğenmeyeceksin ama inan hepsi ödem ve şekil oturmasıyla ilgili.. Zamanla bunlarda düzelicek ve daha iyi hissediceksin

Gecmis olsun canim. Insallah istedigin gibi bi burnun olur. Burun tipin nasildi. Ince derili mi kalin derili mi? Bide kime ameliyat oldun merak ettim.

Merhaba bn de ayın 3 ünde oldum :) ağrım yok yemek yiyorum onun dışında biraz şişlik var tabi buz koyuyorum

Merhaba bn de ayın 3 ünde oldum :) ağrım yok yemek yiyorum onun dışında biraz şişlik var tabi buz koyuyorum

Htcdrkn, nasıl geçti ameliyat ilk ameliyatınız mıydı süreci çok merak ediyorum çok endişeliyim daha önce serum bile takılmamış bi insanım sizinle özel olarak konuşma imkanım var mı çok fazla sorum var

selam hanımlar. ben de salı günü deviasyon ve rinoplasti ameliyatı oldum. endişelerinizi anlayabiliyorum aynısı bende de mevcut. ilk gün rahattı sanırım hastanede aldığım ağrı kesicinin etkisi o da damar yolu ile zaten ameliyatım 1.30 saat sürdü ve akşam 7 gibi eve geçtim. 2. günün gecesi ağrılı geçti diyebilirim zonklamasından uyuyamadım neredeyse fakat 2.günün sonunda tamponlar çıkınca gerçekten de rahatlıyorsunuz burun tıkanıklığı hariç hiç bir sorun kalmıyor onu da fıs fısla hallediyorsunuz şişlikleri saymazsak tabi ki. ameliyat ardından 15 dk da bir buz uygulaması yaparsanız da morarma hiç olmaz diyebilirim. yüzümdeki şişlik hariç rahatım ağrı kesici içmiyorum artık sadece antibiyotik. esimaa çok geçmiş olsun sana da moralini bozma daha başındayız çoğu yerde okumuşsundur zaten baya bi süre atlatmak gerekirmiş ben de sabırsızım (= şuan hiç istediğim gibi değil benim de fakat zamanla ortaya çıkacak içini ferah tut sen de (=

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Damlakatre kime ameliyat oldun acaba

Kızlar bugün ikinci tamponlarimi ve alcimi aldirdim.ilk gördüğümde de bgndim Burnum benimle ayni gün ameliyat olan arkadaşına bakarak sekli şimdiden belli ona bakarak az sis..burun üstüne bir bant konulmadı sprey krem. Vs . hic birşey vermedi doktor .diğer arkadasada vermemiş.. Simdilik ödem için üzüm çekirdeği kapsül kullanıyorum.ödem için bire bir. Sonuç inşaallah sahada güzel olucak.1 ayin dolmasını bekliyorum.

Damlakatre ilk 3 gün çok zordu canım şuan çok şükür herşey güzel... 9.günüm ve baya rahatim ve memnunumuzum çekirdeği tavsiye ederim ödem için bire bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…