- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
Cok gecmis olsunn.. Nerden nasil bulabiliriz onu? Bende uzum cekirdegi var bi paket. Ise yarar miKızlar bugün ikinci tamponlarimi ve alcimi aldirdim.ilk gördüğümde de bgndim Burnum benimle ayni gün ameliyat olan arkadaşına bakarak sekli şimdiden belli ona bakarak az sis..burun üstüne bir bant konulmadı sprey krem. Vs . hic birşey vermedi doktor .diğer arkadasada vermemiş.. Simdilik ödem için üzüm çekirdeği kapsül kullanıyorum.ödem için bire bir. Sonuç inşaallah sahada güzel olucak.1 ayin dolmasını bekliyorum.
Doktoruna sordun mu canım onayladı mı nezaman içmeye başladın nasıl bi faydasını gördün?buketim_0688 canım ole bozulma ihtimali cok.aktarda satilio kapsül olarak 25 Tl aldım. Ödem için bire bir.
R rapunzella0 inşaallah canım.doktor önemli bir etken sonuçta. Nerde olucaksin? Ve kime
Tesekkur ederim. Evdeki organik uzum cekirdegi. Ve hep buzdolabinda sakladim.Eger kani sulandirmiyorsa icebilirim suyla.ya da toz haline getirmem gerek. Ben de ne yapsam da sunu kullansam diyordum. Tesekkur ederim.bu bilgi icin.. arnica diye bi krem alicam. Drum soyledi. O da morarmalara falan iyi geliyormus sanirim. Ameliyati narkozu en hafif sekilde atlatmak istiyorum..Doktoruna sordun mu canım onayladı mı nezaman içmeye başladın nasıl bi faydasını gördün?
Yanlislikla baska arkadasin mesajini cevaplamisim. Tesekkurler tekrardan.buketim_0688 canım ole bozulma ihtimali cok.aktarda satilio kapsül olarak 25 Tl aldım. Ödem için bire bir.
Eki Görüntüle 1868521 bugün 10.günüm kizlar
Geçmiş olsun :) gayet güzel görünüyorEki Görüntüle 1868521 bugün 10.günüm kizlar
Cok iyi gorunuyorsun canim ilk gunki morluklarin fotosu var miEki Görüntüle 1868521 bugün 10.günüm kizlar
R rapunzella0 eskiden zaten nefes alırken biraz problemin vardı şuan gayet iyi nefes alıyorum.burun içi spreyi felan kullanmadığım halde burnumda kuruluk tıkanıklık yok.
Çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına (= benim de dün alındı alçım. Şuan şiş doktorum ödem olacağını söylemiştim cildimden dolayi masaj yapıyorum şimdilik bant falan herhangi bir şey yok tavsiyeni uygularim teşekkür ederim (=Damlakatre ilk 3 gün çok zordu canım şuan çok şükür herşey güzel... 9.günüm ve baya rahatim ve memnunum uzum çekirdeği tavsiye ederim ödem için bire bir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?