Ela merhaba. Ben de uzun sure ank.da arastirdim. Ama dr umu istanbuldan buldum. Cok sukur fazla tereddut etmeden muhammed dilberde karar kildim. Sana tavsiyem; cankirida bi dr varmis. Burda herkes onu cok övuyordu.onu arastirabilirsin derim. Ben eger ameliyat gunumu almasaydim onda karar kilardim galiba.. olumsuz bi yorum da okumadim hakkinda. Ismi aklima gelirse yazarim canim.Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...
Eki Görüntüle 1868521 bugün 10.günüm kizlar
Eski hali yok mu acaba?SibelNedzhib H Htcdrkn emel_86 J Jamiryo000 şuan 13. Günüm 10. Gunki resmini koydum bi önceki msjlarda mevcut.bol bol yürüyüş ve dik pozisyonda oturup yatmak birde üzüm çekirdeği ekresi çok iyi.gelio bnmle beraber olan arkadaşımın hala sisliklerim ödemi çok fazla benim yüzünde pek kalmadı burnumda çok az .5 bin civarı fiyat olarak. .özellikle ozan beye ikinci kere ameliyat olmaya gelen hastalar basvuruo gerçekten hafif ve güzel sonuç alanlar fazla. Bi görüşmekte fayda var .
Canım ben emre ilhana oldum iyi bi doktor arıyosan kesinlikle tavsiye ederim revizyon değildi benimki ama orda beklerken revizyonları doğal burundan ayırt edemedim albümüme bakabilirsinSlm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim
Çok pahalı ya sen kaça oldunCanım ben emre ilhana oldum iyi bi doktor arıyosan kesinlikle tavsiye ederim revizyon değildi benimki ama orda beklerken revizyonları doğal burundan ayırt edemedim albümüme bakabilirsin
Hangi doktorBenimde suan asiri sis 3 gun oldu olali ucu cok kalkik gibi deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?