- 11 Mayıs 2019
- 126
- 52
- 48
- 28
Arkadaşlar merhaba ben 25 Nisa’nda burun estetiği oldum şuan 20.günümdeyim .Burada okuduğum çok şey beni etkiledi ve cesaret bulup ameliyat oldum eğer benim gibi okuyanlar varsa diye yazıyorum burun ameliyatı kesinlikle kolay bi ameliyat değil zorluğu çok ameliyat olurum biter demeyin o olmuş bende olurum demeyin hele takıntılı bi insansanız çok çok kusurlu bi burnunuz yoksa kesinlikle olmayın.Yüzümüze oturması zaman alacak sonuçta 3 4 saatlik travmaya maruz kalıyor burnumuz, insanın siması değişiyor aynaya bakamıyorum inanın sabretmek çok zor burnun oturmasını beklemek şuan ödemlerden dolayı yamuk ucu çok şiş ve sert krem bile zar zor sürüyorum içinde dikişler var kabuk dolu dikişlerden dolayı temizleyemiyorum bu sefer nefes de alamıyorum yani güzel olurum güzelleşirim diyerek bıçak altına yatmayın Allah hepimizi güzel yaratmış önemli olan insan olabilmek ..
Bunlar benim yaşadığım sıkıntılar ve pişmanlık belki bazıları için çok kolaydır ben kendimi anlattım detay sorarsanız seve seve yardımcı olurum
Bunlar benim yaşadığım sıkıntılar ve pişmanlık belki bazıları için çok kolaydır ben kendimi anlattım detay sorarsanız seve seve yardımcı olurum