Burun estetiği olmak isteyenler mutlaka okusun !

Ameliyat öncesi iyi hazırlanmamissiniz demekki :) psikolojik olarak yani . Kendi adıma 2.haftadan beri mükemmel nefes alıyorum 2 aylık burnum . Şekil olarak da sabrımı zorluyorum ödem için güzel tepkiler aliyorum özgüven patlaması yaşadım keşke 5 sene öncesinde olsaydım :-)
✌ bendeeee :D bin pismanim 10 sene evvel olaydim bekarken :)))

nefes almamda hiçbir problem yoktu küçükken düştüğüm için kemer oluştu burnumda tek sıkıntı oydu görüntü olarak yani olmasam olmazdım keyfi olduğu için pişman oldum zaten bi sağlık sorunum olsaydı bıçak altına yatmışken estetik de olayım derdim ama tamamen estetik amaçlı oldum
Zaten estetiğin en büyük handikapı da bu. Böbreklerinizde taş olsa dersiniz ki mecburum ameliyat olmaya ama estetik tamamiyle keyfi o yüzden daha büyük bi baskı ile giriyorsun ameliyata. Ben kendimi cidden hazır hissediyordum o yüzden süreçte çok zorlanmadım. Umarım sizin için de hersey kolaylaşır ve gönlünüzce olur :)

Ameliyat öncesi iyi hazırlanmamissiniz demekki :) psikolojik olarak yani . Kendi adıma 2.haftadan beri mükemmel nefes alıyorum 2 aylık burnum . Şekil olarak da sabrımı zorluyorum ödem için güzel tepkiler aliyorum özgüven patlaması yaşadım keşke 5 sene öncesinde olsaydım :-)
Burun içindeki dikişler yaralar rahatsız etmedi mi sizi ? Bende çok zorlanmıyorum ama dolu dolu nefes alamıyorum şuan kabuk yaralar var burnumda

Burun içindeki dikişler yaralar rahatsız etmedi mi sizi ? Bende çok zorlanmıyorum ama dolu dolu nefes alamıyorum şuan kabuk yaralar var burnumda
Canım ilk zamanlar etti tabiki , sonrasında açıldı burnum , yıkaması damlası kremi falan hiç ihmal etmedim , harfiyen uydum , dr dan da kaynaklı olabilir bilmiyorum, ama zaten ben önceden çok az nefes aldığım için bu cennet gibi geliyor :)

Kızlar ben beşinci günümdeyim, henüz plastik alçılarım alınmamasına rağmen harika nefes alıyorum, üstelik burnum da şiş. Demek ki doktorum içini güzel yapmış. Tabi dışı şimdilik soru işareti
Merhaba,kime ameliyat oldunuz

Back
X