Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

merhaba kızlar
bende 16 gün önce nefes sıkıntısı ve burun kanaması şikayeti ile septoplasti burun ameliyatı oldum.daha önce herhangibir operasyon geçirmemiş olmama rağmen kıkırdağım yetersizdi bu sebeple kaburgamdan kıkırdak alınıp burun içine yeni bir çatı oluşturuldu.Çok zor bir süreç.7.gün tamponlarım çıkarıldı.10.gün ise burun üzerindeki bandajlar alındı.
Agrılarım hafiflemiş olmasına rağmen aynaya baktığımda gördüğüm görüntü beni hiç memnun etmiyor.Benim gerçektende küçük bir burnum vardı.fakat şuan Burnum eskisinden daha büyük ve kemerli duruyor.sol tarafa doğru düşmüş ,yüzümün üçtebiri burundan oluşuyormuş gibi.sol delikte hergün sprey sıkıp krem sürmeme rağmen sert ,taşlaşmış kabuklar hissediyorum.Bu gerginlik mimiklerimi bile etkiliyor,gülemiyorum.

Allah hepinize acil şifalar ve sabır versin.çekmeyen bilmez bu süreci.Dışarı çıkabilecek durumda olmama rağmen görüntümü beğenmediğim için kendimi eve kapatmış durumdayım.insanlar sanki aaa nolmuş senin burnuna der gibibakıyorlar.neden böyle oldu diye dert edip duruyorum.Burnum hep böyle kemerli ve büyük mü kalacak

Canim kime ameliyat oldun mesaj atabilirmisin bana. Revizyon olacagim ve cok unlu doktorlara bakiyorum oisman olmak istemiyorum.

kızlar 16 gün önce ameliyat oldum burnum yüzüme göre inanılmaz kısa görünüyor çok üzgünüm. burun ucu indikçe bu kısa görüntü de geçiyor mu? her gün ağlıyorum lütfen yardım!!!!!!

Arkadaşlar ben gittim bir doktora. Hani iki delik arasındaki orta nokta varya orası için burnum düz iniyor aşağıya kadar o bölge için sordum doktorum dedi ki derin çok ince ve yumuşak. Bu durumda istek istemez lokal anestezi ile olursan iz kalır dedi. Bıçak izi. Sonrasında geçer mi bilemiyorum. Birde sigara içtiğim için pek taraftar olmadı en aZ bir ay içmemelisin dedi ameliyata girmeden önce iyileşme sürecini uzatıyormuş sigara içenlerde.
Benim gibi derisi ince ve yumuşak olan varmı ?
Doktor da dedi sen düşün öyle gel bende yumuşak ve ince deyince korktum elimdekinden de olmak istemedim açıkçası

Kesinlikle olmayiniz oldurmayiniz!doktorlarin instegram sayfalrindaki before after fotolarina bakip aldanmayiniz.aa bende boyle olacagim demeyiniz.olmuyorsunuz arkadaslar!ustelik en iyilerinide olsaniz.suanda siz olmak istiyorsunuz neden nicin olmayayim hangibdoktor vs diyeceksiniz cunki olmak istiyorsunuz.lakin tavsiyem olmayiniz oldurmayiniz

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende revizyon olsun ameliyat olsun vs için araştırma yapıyorum bana da özelden hangi doktor olduğunu yazarmısınız yanlış seçim yapmayalım yanlış doktorlara para kazandırmayalım .

Doktor isimlerini yazsaniza

Mesaj attım sizlere, doktor ismini buraya yazamıyorum, kötü yorumlara tahammül edemiyo doktor, sil diye arıyo

Canım bende bekir sivriye ameliyat oldum. Su an kalkik fakat inecegini umut ediyorum. Sen ne durumdasın foto varsa özelden atar misin. Merak ettim halini.

nasıl karar vereceğiz hiç bilmiyorum ikinci bir ameliyatı göze de almam direk isimler üzerinden gidiyorum herkesin memnun kalmayan hastaları var tam bu diyorum bir okuyorum burnum çöktü, bir okuyorum orantı problemi sıyırcam

Çok kötü değilse olma çok pişman olursun kemerli ise o kemeri mumla ararsın benim üç ay oldu lanet olsun diyorum deneyimli birini dinlemek istersen olma ben buraya kayıt olsaydım ameliyat öncesi yemin ederim olmazdım parayı geçtim ruh saglığın bozulur sonrada işin yoksa revizyon dr ara hayatımın hatasını yaptım dr dava açacam belli sürenin geçmesini bekliyorum burnunu rahat bırak hayatın tadını çıkar kim ne dersede desin senden önemli degil kimsenin lafı

Kesinlikle katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…