Geçenlerde; 14. ayımda olmama rağmen burun estetiğimden memnun olmadığımı, sonucun tatmin edici olmadığını, en önemlisi de ameliyattan sonra ortaya çıkan bir nefes problemi yaşadığımı, tüm bu sorunlar karşısında doktorumun bana yardımcı olmak yerine; lazer peeling yaptır derin incelsin, kbb a git nefes yoluna baktır gibi gereksiz öneriler sunduğunu söylemiştim. Bu doktor hakkında forumlarda hiç bir olumsuz yorum görmediğim için, Türkiye'nin en iyi doktorları arasında yer aldığı için güvenip ameliyat oldum. Başka insanlar da aynı hataya düşmesin fikir edinsinler diye buraya yazmıştım ancak doktor olumsuz yorumlardan rahatsız olduğu için tüm başlıklar kapandı. Site yönetimine de adil davrandığı için teşekkür ediyorum. Kısacası bu ameliyat hem maddi hem manevi yönden ağır bir ameliyat, şekli de geçtim düzgün olan nefesiniz bozulduğunda canınız gerçekten çok sıkılıyor. Forumlar dışında da iyce araştırmadan ameliyat olmayın kimseye.. reklam yaparken çok güzel yapıyorlar ama olumsuz örnekleri devamlı engelliyorlar.
merhaba kızlar
bende 16 gün önce nefes sıkıntısı ve burun kanaması şikayeti ile septoplasti burun ameliyatı oldum.daha önce herhangibir operasyon geçirmemiş olmama rağmen kıkırdağım yetersizdi bu sebeple kaburgamdan kıkırdak alınıp burun içine yeni bir çatı oluşturuldu.Çok zor bir süreç.7.gün tamponlarım çıkarıldı.10.gün ise burun üzerindeki bandajlar alındı.
Agrılarım hafiflemiş olmasına rağmen aynaya baktığımda gördüğüm görüntü beni hiç memnun etmiyor.Benim gerçektende küçük bir burnum vardı.fakat şuan Burnum eskisinden daha büyük ve kemerli duruyor.sol tarafa doğru düşmüş ,yüzümün üçtebiri burundan oluşuyormuş gibi.sol delikte hergün sprey sıkıp krem sürmeme rağmen sert ,taşlaşmış kabuklar hissediyorum.Bu gerginlik mimiklerimi bile etkiliyor,gülemiyorum.
Allah hepinize acil şifalar ve sabır versin.çekmeyen bilmez bu süreci.Dışarı çıkabilecek durumda olmama rağmen görüntümü beğenmediğim için kendimi eve kapatmış durumdayım.insanlar sanki aaa nolmuş senin burnuna der gibibakıyorlar.neden böyle oldu diye dert edip duruyorum.Burnum hep böyle kemerli ve büyük mü kalacak
Geçenlerde; 14. ayımda olmama rağmen burun estetiğimden memnun olmadığımı, sonucun tatmin edici olmadığını, en önemlisi de ameliyattan sonra ortaya çıkan bir nefes problemi yaşadığımı, tüm bu sorunlar karşısında doktorumun bana yardımcı olmak yerine; lazer peeling yaptır derin incelsin, kbb a git nefes yoluna baktır gibi gereksiz öneriler sunduğunu söylemiştim. Bu doktor hakkında forumlarda hiç bir olumsuz yorum görmediğim için, Türkiye'nin en iyi doktorları arasında yer aldığı için güvenip ameliyat oldum. Başka insanlar da aynı hataya düşmesin fikir edinsinler diye buraya yazmıştım ancak doktor olumsuz yorumlardan rahatsız olduğu için tüm başlıklar kapandı. Site yönetimine de adil davrandığı için teşekkür ediyorum. Kısacası bu ameliyat hem maddi hem manevi yönden ağır bir ameliyat, şekli de geçtim düzgün olan nefesiniz bozulduğunda canınız gerçekten çok sıkılıyor. Forumlar dışında da iyce araştırmadan ameliyat olmayın kimseye.. reklam yaparken çok güzel yapıyorlar ama olumsuz örnekleri devamlı engelliyorlar.
Canim kime ameliyat oldun mesaj olarak yollarmisin.bende revizyon dusunuyorum doktor secimimi dogru yapmak istiyorum...
Merhaba çok geçmiş olsun. Bende revizyon olsun ameliyat olsun vs için araştırma yapıyorum bana da özelden hangi doktor olduğunu yazarmısınız yanlış seçim yapmayalım yanlış doktorlara para kazandırmayalım .Geçenlerde; 14. ayımda olmama rağmen burun estetiğimden memnun olmadığımı, sonucun tatmin edici olmadığını, en önemlisi de ameliyattan sonra ortaya çıkan bir nefes problemi yaşadığımı, tüm bu sorunlar karşısında doktorumun bana yardımcı olmak yerine; lazer peeling yaptır derin incelsin, kbb a git nefes yoluna baktır gibi gereksiz öneriler sunduğunu söylemiştim. Bu doktor hakkında forumlarda hiç bir olumsuz yorum görmediğim için, Türkiye'nin en iyi doktorları arasında yer aldığı için güvenip ameliyat oldum. Başka insanlar da aynı hataya düşmesin fikir edinsinler diye buraya yazmıştım ancak doktor olumsuz yorumlardan rahatsız olduğu için tüm başlıklar kapandı. Site yönetimine de adil davrandığı için teşekkür ediyorum. Kısacası bu ameliyat hem maddi hem manevi yönden ağır bir ameliyat, şekli de geçtim düzgün olan nefesiniz bozulduğunda canınız gerçekten çok sıkılıyor. Forumlar dışında da iyce araştırmadan ameliyat olmayın kimseye.. reklam yaparken çok güzel yapıyorlar ama olumsuz örnekleri devamlı engelliyorlar.
Doktor isimlerini yazsaniza
Mesaj attım sizlere, doktor ismini buraya yazamıyorum, kötü yorumlara tahammül edemiyo doktor, sil diye arıyoMerhaba çok geçmiş olsun. Bende revizyon olsun ameliyat olsun vs için araştırma yapıyorum bana da özelden hangi doktor olduğunu yazarmısınız yanlış seçim yapmayalım yanlış doktorlara para kazandırmayalım .
Canım bende bekir sivriye ameliyat oldum. Su an kalkik fakat inecegini umut ediyorum. Sen ne durumdasın foto varsa özelden atar misin. Merak ettim halini.Kesinlikle olmayiniz oldurmayiniz!doktorlarin instegram sayfalrindaki before after fotolarina bakip aldanmayiniz.aa bende boyle olacagim demeyiniz.olmuyorsunuz arkadaslar!ustelik en iyilerinide olsaniz.suanda siz olmak istiyorsunuz neden nicin olmayayim hangibdoktor vs diyeceksiniz cunki olmak istiyorsunuz.lakin tavsiyem olmayiniz oldurmayiniz
ya mesaj atar mısınız bu da ilginçmiş:)Mesaj attım sizlere, doktor ismini buraya yazamıyorum, kötü yorumlara tahammül edemiyo doktor, sil diye arıyo
katılıyorummerhaba o kadar yorum yapmışsınız doktor ismi yok çok yardımcı oldunuz tşk ler
Çok kötü değilse olma çok pişman olursun kemerli ise o kemeri mumla ararsın benim üç ay oldu lanet olsun diyorum deneyimli birini dinlemek istersen olma ben buraya kayıt olsaydım ameliyat öncesi yemin ederim olmazdım parayı geçtim ruh saglığın bozulur sonrada işin yoksa revizyon dr ara hayatımın hatasını yaptım dr dava açacam belli sürenin geçmesini bekliyorum burnunu rahat bırak hayatın tadını çıkar kim ne dersede desin senden önemli degil kimsenin lafızor iş
Kesinlikle katılıyorum...Çok kötü değilse olma çok pişman olursun kemerli ise o kemeri mumla ararsın benim üç ay oldu lanet olsun diyorum deneyimli birini dinlemek istersen olma ben buraya kayıt olsaydım ameliyat öncesi yemin ederim olmazdım parayı geçtim ruh saglığın bozulur sonrada işin yoksa revizyon dr ara hayatımın hatasını yaptım dr dava açacam belli sürenin geçmesini bekliyorum burnunu rahat bırak hayatın tadını çıkar kim ne dersede desin senden önemli degil kimsenin lafı
Mesaj attım sizlere, doktor ismini buraya yazamıyorum, kötü yorumlara tahammül edemiyo doktor, sil diye arıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?