- 15 Temmuz 2016
- 3
- 0
- 1
- 40
sana yazilanlari bana da yazar misin revizyon istiyorumMerhaba çok geçmiş olsun. Bende revizyon olsun ameliyat olsun vs için araştırma yapıyorum bana da özelden hangi doktor olduğunu yazarmısınız yanlış seçim yapmayalım yanlış doktorlara para kazandırmayalım .
Benim hayatim mahvolmus memnuniyetini yazan hastalar oluyorsa biraksinlar da biz de memnuniyetsizligimizi yazalim kadinlar kulubu yonetimine ben guveniyorum yasalara uygun hareket ediyorlarcnm kötü yorumlara dayanamıyorsa kötü yapmasın ıyı valla ben heryere yazdım dr ismini ben rezil olduysam oda olsun insanların hayatlarıyla oynarken ıyi parayı alırken ıyıde yapamıyorlarsa cerahlığı bıraksınlar
Rica etsem bana da ismini yazar misiniz.lutfen ?Mesaj attım sizlere, doktor ismini buraya yazamıyorum, kötü yorumlara tahammül edemiyo doktor, sil diye arıyo
canım bana da ismi söyler misin revizyon ameliyatı olcam. çok araştırıyorum ilkinde çok kötü bir ameliyat oldu tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum. teşekkürlerGeçmiş olsun kimdi size bunu yaşatan özemden yazarmısınız?
Canim benimde burnum duzgundu sadece kemer kismi oyuk degil duz geliyordu ucu biraz genisti ama herkes guzel diyordu yapili mi diye birisi sormustu ama büyüktü cuma gunu ameliyat oldum umarim pisman olmam suan cok kalkik gibi duruyor bakalimArkidişler ben estetik olmadım hiç.
Burnum küçük ve ucu kalkık, beni tanıyanlar "saçmalama estetiğe hiç ihtiyacın yok, eğer yaparsan güzelleşmez, aksine çirkinleşirsin, bozulur güzelim burnun" diyorlar..
Benim dert ettiğim şey ise, burnumdaki önden bakınca belli olan (bana göre belli ama herkes anlamayabiliyor) kemikteki yamukluk.. Ama dediğim gibi çok belirgin, çirkin bir yamukluk yok.. Ufacık birşey. O da bebekken, ilk doğduğum gün eve gelir gelmez kuzenimin burnuma tarakla vurmasından ötürü olan birşey.. Kemikler henüz sertleşmediği için bebeklerdeki darbeler burunda yamukluğa sebep olabilirmiş.
Dediğim gibi belli belirsiz bir yamukluk var, sanırım sadece ben fark ediyorum. Ama beni rahatsız ediyor. Burnumun ucu filan hiç değişmesin istiyorum, yalnızca kemikteki asimetriyi düzeltsin doktor istiyorum. Sizce bu mümkün mü?
Yoksa çok küçük bir sebeple müdahale ettirdiğim için, burnum eskisinden kötü olabilir mi?
Bana verilen cevaplar haricinde, estetik olup da pişman olanlar ve "keşke yaptırmasaydım, eski halim daha güzeldi" diyenler lütfen bizimle tecrübelerini paylaşsınlar...
Geçmiş olsun neden pişman oldunuz kime yaptırdınız acaba özeldenre olsa yazarmısınızben pisman olanlardanim
Sizin adınıza üzüldüm Allahım böyle doktorları islah etsin hastaları mağdur etmeye kimsenin hakkı yok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sorunmarınız gecer inş.bursada vedat menderese oldum 10 ay oldu nefes almam eskisinden daha kotu ucu halam yamuk keme alinan yerin sag tarafinda kemik buyumesi olmus sis incek gecicek diyor in aydir en ufak bir degisim yok burnumn orta hatti kaynamadi gala ucu baskasina aitmis gibi cok uzgun mutsuzum
Şimdi nasıl burnun canim sorunlar ortadankalti miMerhaba ben bi hafta kadar önce burun estetiği oldum. Burnum hatrı sayılır derecede kemerli, burun ucum biraz düşük ve burun deliklerim büyüktü. Bu benim özgüvenimi gölgeliyordu. Çevremdeki insanlar arada burnumla ilgili laf söylüyorlardı ya da başkalarının burunlarını eleştirdiklerinde kendime yorarak çok üzülüyordum. Ciddi şekilde canımı sıkmaya, kafama takıp büyük bi sorun haline getirmiştim ve 1-2 senedir sürekli ameliyat olmak istiyordum. Çok araştırdım ve ailemi de kendimi de ikna ettikten sonra sonunda oldum. Doktorum bi kbbci idi, yaptığı burunları görüp hastalarıyla konuşmuştum ve doktoru çokça övüp memnun olduklarını söylediler. Doktorum bana nasıl bi burun istediğimi sormadı; sorunları düzeltecekti. Bana "kemerini alacağız, burun ucunu yarın santim kaldıracağız ve burun deliklerini küçülteceğiz" dedi. Ben de zaten doğal bi burun istiyordum, irdelemedim. Şimdi burnum alçıda, ancak fazlaca kalkık. Yani yarım santim dediği yüksekliği Allah katına çıkarmış. Biliyorum şiş, inecek ama inse inse ne kadar iner ki. Burun deliklerim küçülmüş kemer gitmiş iyi hoşta, burnum yine kocaman dümdüz bir burun olmuş. Hadi indi diyelim, o kadar düz ki bi erkek burnu gibi, kalkıklığı dışında. Doktorum çok güzel olacak, pişman olduğum tek bi yer yok diyerek güven verdi ama şuan o kadar net bi şekilde kalkık kii. İstem dışı sürekli burnumu düşünüyorum, büyük dümdüz kalkık bi burun.. İnince nasıl olur kestiremiyorum ama korku sardı şimdiden. Bi de burdaki bi ton sağlık sorununu okuduktan sonra.. Zaten büyük olan bi burnu niye tekrardan büyük yapmış, neden o kadar kaldırmış anlamış değilim, önden bakınca burun deliklerim net bi şekilde görünüyor. İçimde bi umut inşallah şişler inince daha kibar bi burnum olur.. Umarım sağlık sorunum olmaz. Geri dönüşü olmayan bir yol, Allah gönlümüze göre versin
Şuan burnunuz nasl oldu 2010 da yazmisiniz bu yorumu da m.ettm şuan nasıl ?Burun estetiğinde başarı oranı, problemin büyüklüğüyle ve eski burnun çirkinliğiyle orantılı olabilir mi? tabiki de alakalıdır..ama şöyle bir durum var benim içni ben de oldum 3 ay olacak çok başarılı bir doktora oldum hala da başarılı işler çıkartıyor ben açıkcası diğer hastaların fotolarına baktıkça deli oluyorum elde değil..ben de mi talihsizlik diyorum..fena bir burun değil ama ucu düşük..ki bunu sadece ben demiyorum..3 ayı geçti olumlu bir değişme yok maalesef. biz iyi bir iletişim kuramadık iyi bir hasta-doktor ilişkisi ki doktorum diğer yorumları okuyorum da sıcakkanlı ilgili,sabırlı vs..vs.. demekki ben de sorun var..bu sefer de bende ne sorun var peki diye düşünmekten de kendimi alamıyorum :))..ne bileyim..bazen gerçekten mutsuz oluyorum bazen de umursamıyorum ama az değil 3 ay geçti..doktorum o kadar harika burunlar yapıyorki yapmış ki zaten onları görerek karar vermiştim..benim neden böyle oldu anlamak mümkün değil hani desem burnum zor bir burundu tamam onu kabul ediyorum ama doktorum nice burunları ne güzel yapmış revizyonda da bir numara kendisi..yani doktorumu da iyi seçtiğime inanıyordum ama yürekten inanmasam böyle bir işe kalkışamazdım o kadar cesaretli biri değilim..çok doğal diyip duruyorlar bazıları farketmiyor bile deli oluyorum farketmemelerini açıkcası olumlu göremiyorum eski burnum kemikli büyük ve ucu düşüktü yani farkedilmiyorsa insan başka şeyler düşünüyor elinde olmadan..ne yani o doktora değil de amerikadaki ünlülerin estetik cerrahlarına mı olsaydım?? bana göre bir üst seçenek anca öyle olabilirdi yani o kadar güvenmiştim((((artık diğer hastalarının fotolarına bakmıyorum bakmak istemiyorum..benim şansızlığımdır ..bunca zaman bekledim 1. aydan beri böyle düşünüyorum aylar geçtikçe de olumlu bir gelişme olmadı dayanamayıp yazdım affetsin beni sevgili doktorum..
Rica etsem bana da ismini yazar misiniz.lutfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?