Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

sana yazilanlari bana da yazar misin revizyon istiyorum

Benim hayatim mahvolmus memnuniyetini yazan hastalar oluyorsa biraksinlar da biz de memnuniyetsizligimizi yazalim kadinlar kulubu yonetimine ben guveniyorum yasalara uygun hareket ediyorlar

Bana özelden yazarsanız yanlışlıkla bu tarz doktorlara para kazandırmayalım o kadar uğraşıyoruz birde maddi manevi..

Kizlar 2 hafta sonra ist.da ameliyat olacagim. Cok heyecanliyim. Insallah benim dr umdan bahsetmiyorsunuzdur.. bana da ozelden kim oldugunu soyleyebilir misiniz? Gercekten cok sevinirim..

Canim benimde burnum duzgundu sadece kemer kismi oyuk degil duz geliyordu ucu biraz genisti ama herkes guzel diyordu yapili mi diye birisi sormustu ama büyüktü cuma gunu ameliyat oldum umarim pisman olmam suan cok kalkik gibi duruyor bakalim

Pisman degilim daha bugun oldum guzelde olmustur eminim ama sirf guzellik icin deger miydi degmez bence bu aciya fazla sorununuz yoksa hic girmeyin bu isleri bide benn gogus implantida istiyodum su anda bedavaya yapsalar kabul etmem o dereceyim kendimle barisik olamyi ogrendm bu sayede her iste bir hayir varmis kendimi sevicem sirf birileri biseyimi begenmedi diye begenmemezlil yapmiycam ben buyum beni boyle kabul etmemliler keske bende hepmizde bunu daha once idrak edebilsek

bursada vedat menderese oldum 10 ay oldu nefes almam eskisinden daha kotu ucu halam yamuk keme alinan yerin sag tarafinda kemik buyumesi olmus sis incek gecicek diyor in aydir en ufak bir degisim yok burnumn orta hatti kaynamadi gala ucu baskasina aitmis gibi cok uzgun mutsuzum

Sizin adınıza üzüldüm Allahım böyle doktorları islah etsin hastaları mağdur etmeye kimsenin hakkı yok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sorunmarınız gecer inş.

Maalesef bende burnumu ameliyat olmama rağmen beğenmiyorum. Burnum çok kemerliydi kemerli bölümünü doktorum çok güzel yaptı ama bir yerden yaptı bir yerden bozdu maalesef ameliyat olalı 1.5 yıl oldu zamanla değişir düzelir dedim daha beter oldu burun ucum çok yuvarlak ve şiş duruyor yandan bakınca çok rahatsız oluyorum ikinci kez ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum

Şimdi nasıl burnun canim sorunlar ortadankalti mi

Şuan burnunuz nasl oldu 2010 da yazmisiniz bu yorumu da m.ettm şuan nasıl ?

Arkadaşlar revizyonla mutlu ola var mi ilk ameliyatta burnumun içine etti doktor psikoljikmen cöktum bu durumla nasıl başebildiniz ben başa çıkamıyorum sürekli kabus görüyorum nereden bulastim bu işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…