- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Merhaba benim de 1 ayim doldu . seninki gibi kemer bolumu cok guzel ama burun ucum asiri sis ve yuvarlak 1.5 yilda hic mi degismedi cok korkuyorum boyle kalacak diyeMaalesef bende burnumu ameliyat olmama rağmen beğenmiyorum. Burnum çok kemerliydi kemerli bölümünü doktorum çok güzel yaptı ama bir yerden yaptı bir yerden bozdu maalesef ameliyat olalı 1.5 yıl oldu zamanla değişir düzelir dedim daha beter oldu burun ucum çok yuvarlak ve şiş duruyor yandan bakınca çok rahatsız oluyorum ikinci kez ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum
Gecmis olsun hangi konuda memnun kalmadiniz ne kadar olduBende memnun değilim malesef.. "Emre İlhan"
Geçmiş olsun emre ilhanı beğenen çoktu ameliyat olalı ne kadar oldu neden beğenmiyorsunuzBende memnun değilim malesef.. "Emre İlhan"
Eğer yeni ise ödemden dolayıdır belki sıkmayın canınızıEmre beyle tekrar bi görüşücem önce sonuca göre söz paylaşırım ayrıntılı kızlar
Eğer yeni ise ödemden dolayıdır belki sıkmayın canınızı
burnun cok güzel sen takıntı yapmışşınnn çok yakışmışArkadaşlar foto da koyayım fazla bakımlı değilim bu aralar malum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendime bakasın gelmiyor makyaj bile nadir yapmaya başladım. Noluyoo bana acaba depresyona mı girdim. Şu mavili foto 7 kilo vermeden önce ki halim. Acaba hızlı kilo ve yüzüm çöktü diye mi böyle hissediyorum. Ama kızlar bakın sizde dürüst yorum bekliyorum sizden fazla gitmemiş yüzüme sanki Dimi
Insanlar acimasiz tabii. Ben de etkilerinde kaliyorum bazen. Ama bir insana cirkinlesmissin diyecek vicdanda insanlari etrafinda tutma bence. Burnun buyutulebilir mi bilmiyorum. Baska yerden kikirdak alinip eklenirse olabiliyor sanirim.Truman Show canımm çok teşekkür ederim yorumun İçin. O kadar mutsuzum ki ve insanlar acımasız burnun iyi olmuş diyip zayıflayınca da ay çok kötü olmuşsun çirkin oldun demeye başladılar ister istemez etkilendim. 3 ay öncesine kadar bende kendimi çok beğenirdim ama çevremdekiler kilo verdin kötü oldun demeye başlayınca bende kendimi çirkin görmeye başladım, ve böyle bi enerji yaymaya başladım. Bi de bişey daha sormak istiyorum diyelim ki ilerde ikinci ameliyatı olup biraz burnumu yüzüme göre büyütebilir miyim var dimi burun büyütme. Ve kızlar hepinizi çooook seviyorum iyi ki varsınız
Çok saol canım benim, inşallah atlatıcam bu günleri. Özgüvenim gitti ondan böyle hissediyorum. Bazen bakıyorum yani çok da abartılacak güzelliği olmayanlara, öyle bi havası var ki bi özgüven sonra sana bunu yayıyor sen de aa çok güzel kız ya demeye başlıyosun yani herşey kendine güvenle oluyo ben araştırayım burun büyütmeyi. Bu arada çok teşekkür ederim tekrarInsanlar acimasiz tabii. Ben de etkilerinde kaliyorum bazen. Ama bir insana cirkinlesmissin diyecek vicdanda insanlari etrafinda tutma bence. Burnun buyutulebilir mi bilmiyorum. Baska yerden kikirdak alinip eklenirse olabiliyor sanirim.
Gerçekten mi tatlım Çok teşekkür ediyorum, ben ağır depresyon geçiriyorum galiba hep kendimi aynı modda hissediyorum kötü ve ezik. Umarım hepsini atlatırım, olmadı ilerde ikinci ameliyatı düşünürüm. kendimi çok üzüyorum. Çok saol tatlımburnun cok güzel sen takıntı yapmışşınnn çok yakışmış
Benimde hafif kemerli herkese gore kotu bana gore cok guzel burnum vardı doktor kasabı öyle bir hale sokmuş nasil duzelicek diyorum herkes te bana güzel oldu diyor burdaki ınsanlar dahil emin ol aynada sen ne goruyor san o baskıların güzel demesi önemli değil önemli olan aynda da senin gördüğün insallah iyi bir doktor buluruz şu düştüğümüz çukurda çıkarız Allah yardim cin olsunarkadaşlar merhaba, ben burun estetiği olalı 1 yıl olacak. ama kendimi kötü hissediyorum. Herkes güzel diyor beğeniyor fakat ben çok çirkin olduğumu düşünüyorum. psikolojim çok bozuk kızlar lütfen bana yardımcı olun. Burnum bana göre çok küçük olmuş ve yüzüme yakışmamış göz çevremi bile değiştirdi gibi hissediyırum. özgünevim gitti valla eski kemerli burnumla bile daha güzel hissediyordum kendimi. Bi de diyet yapıp 7 kilo verince daha bi çirkin ve yüzüm çökmüş göründüm. kızlar çok kötüyüm psikolojim çöktü. erkek arkadaşımın beni beğenmediğini düşünüyorum onların ortamına girince onun kardeşinin sevgilisi flan da orda kendimi o kızla kıyaslayınca aşırı çirkin görüyorum. ne yapmam lazım bunun için kendimi düzeltmem için ne yapmalıyım. ikinci ameliyatı şu an olamam. zaten korkarım da kötü olur diye. ofssss keşke olmasaydım..herkese ve herşeye aşırı sinir duyuyorum. parmaklarımdan tutun da bütün vücudum bana çirkin geliyor
bence süperr olmuşsun:)Arkadaşlar foto da koyayım fazla bakımlı değilim bu aralar malum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendime bakasın gelmiyor makyaj bile nadir yapmaya başladım. Noluyoo bana acaba depresyona mı girdim. Şu mavili foto 7 kilo vermeden önce ki halim. Acaba hızlı kilo ve yüzüm çöktü diye mi böyle hissediyorum. Ama kızlar bakın sizde dürüst yorum bekliyorum sizden fazla gitmemiş yüzüme sanki Dimi
Bence çok güzel olmuşsunn. önceki burnundan kat kat güzel harika :)Arkadaşlar foto da koyayım fazla bakımlı değilim bu aralar malum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendime bakasın gelmiyor makyaj bile nadir yapmaya başladım. Noluyoo bana acaba depresyona mı girdim. Şu mavili foto 7 kilo vermeden önce ki halim. Acaba hızlı kilo ve yüzüm çöktü diye mi böyle hissediyorum. Ama kızlar bakın sizde dürüst yorum bekliyorum sizden fazla gitmemiş yüzüme sanki Dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?