Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Merhaba benim de 1 ayim doldu . seninki gibi kemer bolumu cok guzel ama burun ucum asiri sis ve yuvarlak 1.5 yilda hic mi degismedi cok korkuyorum boyle kalacak diye

arkadaşlar merhaba, ben burun estetiği olalı 1 yıl olacak. ama kendimi kötü hissediyorum. Herkes güzel diyor beğeniyor fakat ben çok çirkin olduğumu düşünüyorum. psikolojim çok bozuk kızlar lütfen bana yardımcı olun. Burnum bana göre çok küçük olmuş ve yüzüme yakışmamış göz çevremi bile değiştirdi gibi hissediyırum. özgünevim gitti valla eski kemerli burnumla bile daha güzel hissediyordum kendimi. Bi de diyet yapıp 7 kilo verince daha bi çirkin ve yüzüm çökmüş göründüm. kızlar çok kötüyüm psikolojim çöktü. erkek arkadaşımın beni beğenmediğini düşünüyorum onların ortamına girince onun kardeşinin sevgilisi flan da orda kendimi o kızla kıyaslayınca aşırı çirkin görüyorum. ne yapmam lazım bunun için kendimi düzeltmem için ne yapmalıyım. ikinci ameliyatı şu an olamam. zaten korkarım da kötü olur diye. ofssss keşke olmasaydım..herkese ve herşeye aşırı sinir duyuyorum. parmaklarımdan tutun da bütün vücudum bana çirkin geliyor

Arkadaşlar foto da koyayım fazla bakımlı değilim bu aralar malum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendime bakasın gelmiyor makyaj bile nadir yapmaya başladım. Noluyoo bana acaba depresyona mı girdim. Şu mavili foto 7 kilo vermeden önce ki halim. Acaba hızlı kilo ve yüzüm çöktü diye mi böyle hissediyorum. Ama kızlar bakın sizde dürüst yorum bekliyorum sizden fazla gitmemiş yüzüme sanki Dimi

Eklentiler

• IMG_7525.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 479
  • IMG_8867.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 507
  • IMG_8869.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 512
  • IMG_8870.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 520
  • IMG_6957.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 537
Bence sen depresyondasin N Nulda burnun kotu degil. Estetik yaptirirken benim tercih edecegim bir burun degil ama asla kotu degil. Zayiflamana ragmen bir cokme de goremedim ben oyle dedigin gibi. Cicek gibi kizsin haksizlik etme kendine.

Bunlar da eski ve yeni Yanyana hali kızlar. Tekli olan da eski halim önden çekilmiş kilolum hep bunlarda Sanırım burun değişti sağlıksız kilo da verince çok yıprandım psikolojik olarak yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eklentiler

• IMG_0852.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 545
  • A8F0F91F-9D4A-4C30-9143-9DCD6F5366CA.webp
    22 KB · Görüntüleme: 762
Bence sen depresyondasin N Nulda burnun kotu degil. Estetik yaptirirken benim tercih edecegim bir burun degil ama asla kotu degil. Zayiflamana ragmen bir cokme de goremedim ben oyle dedigin gibi. Cicek gibi kizsin haksizlik etme kendine.
Truman Show canımm çok teşekkür ederim yorumun İçin. O kadar mutsuzum ki ve insanlar acımasız burnun iyi olmuş diyip zayıflayınca da ay çok kötü olmuşsun çirkin oldun demeye başladılar ister istemez etkilendim. 3 ay öncesine kadar bende kendimi çok beğenirdim ama çevremdekiler kilo verdin kötü oldun demeye başlayınca bende kendimi çirkin görmeye başladım, ve böyle bi enerji yaymaya başladım. Bi de bişey daha sormak istiyorum diyelim ki ilerde ikinci ameliyatı olup biraz burnumu yüzüme göre büyütebilir miyim var dimi burun büyütme. Ve kızlar hepinizi çooook seviyorum iyi ki varsınız

burnun cok güzel sen takıntı yapmışşınnn çok yakışmış

Insanlar acimasiz tabii. Ben de etkilerinde kaliyorum bazen. Ama bir insana cirkinlesmissin diyecek vicdanda insanlari etrafinda tutma bence. Burnun buyutulebilir mi bilmiyorum. Baska yerden kikirdak alinip eklenirse olabiliyor sanirim.

Insanlar acimasiz tabii. Ben de etkilerinde kaliyorum bazen. Ama bir insana cirkinlesmissin diyecek vicdanda insanlari etrafinda tutma bence. Burnun buyutulebilir mi bilmiyorum. Baska yerden kikirdak alinip eklenirse olabiliyor sanirim.
Çok saol canım benim, inşallah atlatıcam bu günleri. Özgüvenim gitti ondan böyle hissediyorum. Bazen bakıyorum yani çok da abartılacak güzelliği olmayanlara, öyle bi havası var ki bi özgüven sonra sana bunu yayıyor sen de aa çok güzel kız ya demeye başlıyosun yani herşey kendine güvenle oluyo ben araştırayım burun büyütmeyi. Bu arada çok teşekkür ederim tekrar

burnun cok güzel sen takıntı yapmışşınnn çok yakışmış
Gerçekten mi tatlım Çok teşekkür ediyorum, ben ağır depresyon geçiriyorum galiba hep kendimi aynı modda hissediyorum kötü ve ezik. Umarım hepsini atlatırım, olmadı ilerde ikinci ameliyatı düşünürüm. kendimi çok üzüyorum. Çok saol tatlım

Benimde hafif kemerli herkese gore kotu bana gore cok guzel burnum vardı doktor kasabı öyle bir hale sokmuş nasil duzelicek diyorum herkes te bana güzel oldu diyor burdaki ınsanlar dahil emin ol aynada sen ne goruyor san o baskıların güzel demesi önemli değil önemli olan aynda da senin gördüğün insallah iyi bir doktor buluruz şu düştüğümüz çukurda çıkarız Allah yardim cin olsun

bence süperr olmuşsun:)

Bence çok güzel olmuşsunn. önceki burnundan kat kat güzel harika :)
Alışamamış olabilir misiniz?

Yok canım yüzüne yakışıyor burnun benim burnumda böyle ben şekil olarak kendime yakıştıramıyorum yüzüm iri kemikli gözler çekik kaslar yuvarlak kör doktor bari yapıyorsun yüze uygun yap ama senin ki iyi duruyor emin ol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…