Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim doğru söylüyosun bizim hissetmemiz önemli senin nasıl canım foto atabilir misin özelden ya da burdan farketmez. Sen benim fotoma baktın mı senin fikrin nedir

Pardon canım bunu Yen'i gördüm teşekkür ederim tekrar evet önemli olan yüz yapımıza uygun olması benim de yüzüm uzun

Bence çok güzel olmuşsunn. önceki burnundan kat kat güzel harika :)
Alışamamış olabilir misiniz?
Kızlar çok ama çok sağolun belki de ben bi türlü alışamadım. Bazen çok kötü hissediyorum, sonra boşver buna şükret diyorum. Tekrar teşekkür ediyorum çok tatlısınız

Ah saol gayedeniz, ne bilim ben bu aralar çok takıntı yaptım. Bıraktım kendimi, içimden bişe yapmak gelmiyor. Özgüven kazanmam gerek sanırım
Canım emin bol yüzüne çok yakismis benim ki iyi bir yu kendimi bülent ersoy gibi hissediyorum :)

Kızlar çok ama çok sağolun belki de ben bi türlü alışamadım. Bazen çok kötü hissediyorum, sonra boşver buna şükret diyorum. Tekrar teşekkür ediyorum çok tatlısınız
İstediğin burun şekli mi farklıydı?
Bazen burun çok güzel olsa da istenilen gibi değilse hoşa gitmeyebiliyor mesela çok kalkık ister ama hafif kalkık olur.
Ya da alışamadıgınızdan.
Ama kesinlikle özgüveninizi zedeleyecek bir burun değil :)

Mesele benim zaten eski burnumu değiştirmek istemem ameliyattan sonra başka biri olarak uyanmak çok kötü doktor burnumu denek gibi s ekillendirmesi yani ben e burnum şöyle yada böyle olsun deseydim kendim ettim kendim buldum derdim kendime der etmezdim

R riri2134 bak ben kendimi farklı görüyorum sen De belki ondan öyle hissediyosun. Başkaları da beğeniyormuş senin burnunu bence biz çok baktıkça bize çirkin geliyor. İnş ilerde bu ruh halinden kurtuluruz olmadı ikinciyi düşünürüz. Allah yardımcımız olsun daha güzel olmasına. Bazen korkuyorum verdiğini beğenmedik değiştirdik günah yazcak Allah. Ya bi de canım gerçekten bazıları çok etkileniyor bak ben de başka biri olarak uyandın herkes bana yabancı gibi baktı ben de bidaa alışamadım. Doktora da tarif et istediğin kadar adam kendi bildiğini okuyor. Keşke daha iyi araştırsaydık doktorumuzu

Tatlım dikkatli bakınca benim zaten üst çene çok hafif dışa doğru duruyor. E burnum çok kısa ve küt oldu yani ne bilim daha çatısı belirgin olabilirdi yüzümün orantısına uygun hafif iri kavisli olabilirdi. Tabi ki yine de şükrediyorum herkesin yüz orantısı farklı onun İçin doktorun bu konu da çok inçe düşünmeli burun fazla kısa olursa ağız öne çıkınca kötü bi görüntü olur bunu bilmeli. Asla kötülemek istemem buna rağmen ama acı bi gerçek var çoğu alacağı parayı düşünüyor bi an önce yap bitir at başından al paranı. Çok üzücü keşke herkes işini aşkla yapsa

Hihihi evet zayıflık gerçekten güzel ama işte sporla zayıflamak çok önemli bundan sonra başkalarının dediklerine de kulak asıcam ama sadece iyi şeylerine. Örneğin yüzün gitmemesi için sporla zayıflamak gibi, teşekkür ederim tatlım benim. biraz zaman geçsin ani kilo verdiğim için bünye alışmadı. Zamanla toparlarım. Saçlarım hiç kalmadı hep bu diyet sonrası aşırı döküldü, şimdi sarımsaklı şampuan aldım onu kullanıyorum bakalım memnun kalırsam önericem herkese

biotin diye bi ilaç var zayıflama esnasında saç dökülmesi için kullanılıyor tabi iyi araştır bünyene dokunmasın ama kullanları biliyorum memnun kalanda var

Bende aynı şeyleri yaşıyorum kendimi yabancı olarak görüyorum keşke daha iyi bi doktor bulsaydıma kadar geldim bende önce kendimi suçluyordum ama artık hayırlısı böyleymiş diyorum sonuçta o an o doktorada güvendik ve kesinlikle ne dersen de yine de kendi bildiğini yapıyorlar benimde burnum yüzüme göre kısa ve kalın olmuş bi 3 ay 6 ay geçsin diyorlar sabır diyorum artık ama sonuçta ifade artık budur çokta değişceğini düşünmüyorum 2. Ameliyat olur muyum bilmiyorum o da büyük risk kızlar bunda da umduğumuzu bulamadık

biotin diye bi ilaç var zayıflama esnasında saç dökülmesi için kullanılıyor tabi iyi araştır bünyene dokunmasın ama kullanları biliyorum memnun kalanda var
Tamam tatlım araştırayım bi doktora flan gidince sorayım kullan derse bende alırım. Çok sağol

S snowglobe6 haklısın canım, ancak bizi bizim gibi şeyler yaşamış olanlar anlar. Eski fotolarıma bakıp keşke orjinalini kalsaydı diyorum, ah eşşek kafam çok üzgünüm. Ama umarım zamanla geçer olumlu yorum alınca bende farklı bakmaya başlarım inşallah. İkinciye cesaret edemem şimdi asla aman allahım ya daha kötü olursa, iyice deliririm. Sen ne zaman oldun canım foto atabilirsin istersen bana özelden

Bende beni anlayanları görünce tek değilim Allahım diyorum kafayı yediğimi düşüncektim ilk hafta 3hafta oldu yüzüm bana o kadar yabancı ki kendimi çok özlüyorum dediğin gibi bi eski fotomu görsem kendime napmışım zorum neydi diyorumm ahh ahh keşke rüya olsa dediğim çok oldu bu 3hafta nasıl geçti gel bana sor ama yapcak bişey yok sağlımız yerinde çok şükür bunla avunuyorum. Olumlu yorum alsam bile bikaç arkadaşım beğendiğini söylüyor ama inanmıyorum diyebilirim çünkü ne desinler onları da anlıyorum ben zaten kendimi görüyorum aynada başkasına ne gerek var güzeli çirkini ayırt edemiyor muyuz onlarda işte iyi demese komple moralimiz gider biliyorlar yapılmış olup bitmiş bişeye ne desinler burda biz bizi anlıyoruz

Hatta ilk 2hafta öyle bi depresyona girmiştim ki burda başlık açıp yaşadıklarımı anlatmıştım yaşadıklarım hala çok değişmedi ama daha sakin ve kendime daha çok alışmaya başladım ama bu hala beğendiğimden değil her gün aynı yüzü görmekten o yazımı buraya da atıyım anlarsınız

Merhaba arkadaşlar ben 2hafta önce burun ameliyatı oldum 1hafta önce sargılarım açıldı doktor benim burnumu alçıya almamıştı sadece sargı beziyle kapatmış burnum açıldığında şok yaşadım çok kalın iki kaşımın arasından aşağı doğru odun gibi inen yandan da yüksek burun kanatlarıma kadar komple dümdüz, burun ucumda arkaya doğru itilmiş kalkık ve çok gergin bir burunla karşılaştım doktorun yanında o an bişey diyemedim avatar gibi olmuşum. Açıldığından beri her gün ağlıyorum hayata küstüm aynalara bakmıyorum hatta telefonlarımı kapattım dışarı zaten çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum misafir gelcek diye ödüm kopuyor yani hayatımda ilk kez depresyona girdim. Eski halimi yüzümü çok özlüyorum. Burun kemerim ve burun ucu düşüklüğüm vardı doktordan çok doğal sadece kemerimin düzeltilip burun ucumun biraz toparlanmasını yüzümün değişmemesini istemiştim ama bambaşka bi sonuçla karşılaştım. Burun ucum çok arkaya itilmiş ve çok kalın dümdüz bi burun, eski burnum inceydi. Ben napcam bilmiyorum deneyimli arkadaşlar süreci yazabilir mi? Bu kadar kalın şekilsiz ve ucunun geride olması domuz burnu gibi burun deliklerim ortaya çıkmış ve burun sırtımda hala eğrilik var gibi normal mi ??? Bide dişlek gibiyim dudak kısmım çok ortaya çıktı burnumun çok geriye itilmiş olup kalkık olmasından sanırım bunlar geçiyor mu böyle mi kalcam çok korkuyorum kendimden uzaklaştım doktor biraz sabır diyo ama burnumu ellediğimde et değil kemik geliyor bu kemik nasıl incelebilir anlamıyorum Kendimi yüz nakli yapılmış gibi hissediyorum yüzümle burnum bi ayrı gözlerim bile o kadar ayrı ayrı duruyor ki

Merak etme canim hepsi geçiyor sen sabret.ilk ay bende avatar gibiydim domuz burnu gibiydi burnum birinci ay bitti o görüntü azaldı ama geçmedi bende daha burun delikler de farklı büyüklükte hala.burun sırtımda hala şişlik var ama o odun gibi göründü azaldı .sabir işi malesef bu .ama yeter ki revizyona gerek kalmasın bu evreye razıyım

Arkadaşlar bence dua edin revizyonluk işiniz olmasın benim 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı ama her sabah pişmanlıklar içersinde uyanıyorum. Revizyon ihtiyacım da var çünkü sol tarafımda kemik kalmış. Doktorun demesiyle kıkırdakmış da yumuşayacakmış da. Geç o işleri dicektim de diyemedim işte. 6 ay bekletmeye çalışıyo beni. Ben şimdiden revizyon için para biriktirip doktor arayışlarına girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…