- 23 Nisan 2016
- 51
- 7
- 86
Canım çok aşırı bi düşüklük olmuyo. Zaten ilk ayda burnunun şeklinin farkına varıyosun. Sonrasında derinin kemiğe ve kıkırdaklara yapışmasını bekliyosun tabi ufak tefek ödemler dışında. Dudakla burun kısmının birleştiği yer kesildiği için oranın şişlikleri de iniyo. İnsanlar burunlarının düştüğünü zannediyo ama öyle olmuyor. Ben hastanede çalışıyorum ve benim kadar ödemli bi hasta daha görmedim. Sol tarafım o kadar sert ki gözümün altına kadar şiş. Törpülemeyi unuttu sanırım bilmiyorum. Başka bi doktora sordum orada kemik olmaz ama kıkırdağı yanlış yerleştirmiş, yumuşasa bile eline orası kıkırdaktan daha sert bi biçimde gelir dedi. Muhammed Dilber'r revizyon olmayı düşünüyorum tabi paramı biriktirebilirsem.Canım bende 3. Haftama girdim zaten o 2haftalık yazdığım şimdi hala çok kalın ama biraz indi şişim burnum boğum boğum eğrisi çıktı doktora sorduğumda da sen doğal burun istedin doğal burunda bazı şeyleri doğal bırakmalısın ki doğal olsun dedi böyle bişey olabilir mi ben düz ama doğal görünümlü burun istedin önü hala domuz gibi burun deliklerim öylece ortada üstüde bide eğrilerim çıktı ahh ahh daha 3haftada bunlar bakalım sabır sabır diye ilerliyorum 3. Aya bi gelseydim burun ucu o zaman düşüyor diyorlar nasıl olcak acaba düşcek mi
Canım üzülme hepsi şişlik ve uyuşukluk hepsi geçicek merak etme. Üzme kendini bi kaç ay daha bekle canım. Burun ucu çok sert olur kemik değil o deri sert şimdi merak etme hepsi geçer. Benim de sırtını çok almış diye kafayı yicem. Yeni yazan kızlar lütfen fotolarıma bakın bi yorum yapın sizce nasıl olmuş çok mu küçük ve kayık. Yoksa normal miHatta ilk 2hafta öyle bi depresyona girmiştim ki burda başlık açıp yaşadıklarımı anlatmıştım yaşadıklarım hala çok değişmedi ama daha sakin ve kendime daha çok alışmaya başladım ama bu hala beğendiğimden değil her gün aynı yüzü görmekten o yazımı buraya da atıyım anlarsınız
Fotoğrafların nerde canımCanım üzülme hepsi şişlik ve uyuşukluk hepsi geçicek merak etme. Üzme kendini bi kaç ay daha bekle canım. Burun ucu çok sert olur kemik değil o deri sert şimdi merak etme hepsi geçer. Benim de sırtını çok almış diye kafayı yicem. Yeni yazan kızlar lütfen fotolarıma bakın bi yorum yapın sizce nasıl olmuş çok mu küçük ve kayık. Yoksa normal mi
Canım çok aşırı bi düşüklük olmuyo. Zaten ilk ayda burnunun şeklinin farkına varıyosun. Sonrasında derinin kemiğe ve kıkırdaklara yapışmasını bekliyosun tabi ufak tefek ödemler dışında. Dudakla burun kısmının birleştiği yer kesildiği için oranın şişlikleri de iniyo. İnsanlar burunlarının düştüğünü zannediyo ama öyle olmuyor. Ben hastanede çalışıyorum ve benim kadar ödemli bi hasta daha görmedim. Sol tarafım o kadar sert ki gözümün altına kadar şiş. Törpülemeyi unuttu sanırım bilmiyorum. Başka bi doktora sordum orada kemik olmaz ama kıkırdağı yanlış yerleştirmiş, yumuşasa bile eline orası kıkırdaktan daha sert bi biçimde gelir dedi. Muhammed Dilber'r revizyon olmayı düşünüyorum tabi paramı biriktirebilirsem.
Albümümde ekli canımFotoğrafların nerde canım
Canım üzülme hepsi şişlik ve uyuşukluk hepsi geçicek merak etme. Üzme kendini bi kaç ay daha bekle canım. Burun ucu çok sert olur kemik değil o deri sert şimdi merak etme hepsi geçer. Benim de sırtını çok almış diye kafayı yicem. Yeni yazan kızlar lütfen fotolarıma bakın bi yorum yapın sizce nasıl olmuş çok mu küçük ve kayık. Yoksa normal mi
Bwnce yakışmış burnun hoş görünüyor. Ameliyatını kime oldun acaba?İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim doğru söylüyosun bizim hissetmemiz önemli senin nasıl canım foto atabilir misin özelden ya da burdan farketmez. Sen benim fotoma baktın mı senin fikrin nedir
Gerçekten yakışmış mı canım, ben beğenmiyorum hiç, çok küçük olmuş ve kemik fazla alınmış gibi. Bekir sivriye oldum canım yandan ve önden ikisine de baktın dimiBwnce yakışmış burnun hoş görünüyor. Ameliyatını kime oldun acaba?
Sen bana tercüman olmuşsun ağzına yüreğine sağlık kaç gündür ağla ağla bittim. 1 yıl oldu ben olalı ama uzun zamandır kendimi hep çirkin bulup özgüvensiz hissediyordum neden neden diye düşünürken son günlerde anladım ki ben bu burnu istemiyorum. Çok pişmanım ben eski burnumu eski gülüşümü eski simamı istiyorum ben öyle daha çekiciydim. Naptın ben kendime allahım yardım et. Böyle bişeyi nasıl yaptım. Herkes beğeniyor tamam ama ben eski kendimi göremiyorum İnan canım sancılar giriyor karnıma uyku yok ruh gibi oldum stresten öldüm resmen. Güvenin yok kendime çok mutsuzum nasıl geçicek böyle. Umarım atlatırım bunu psikolojim berbat. Sakın olmayın arkadaşlar sakın o eski anneden doğma halinizi bozmayın lütfennn... keşe beni kolumdan bağlayıp sakın yaptırma diyenler olsaydı keşke.....Ben çok pişmanım açıkçası. Eğer ciddi anlamda sağlık sorunu yok ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir kere yüz ifadesini çok değiştiriyor bakışı gülüşü en azından benim öyle oldu. 4 gün sonra 2 aylık olacak ama olduğum günden beri hiçbir şekilde alışamadım. Aynada baktığım kişi ben değilim sanki. Keşke zamanında yaptırma diyenleri dinleseydim ama suan yapıcak birsey yok artik. Allah'ın yarattığına müdahale ettirdiğim için çok üzgünüm. Günah boyutu bu işin herseyden daha önemli kısmı benim düsüncem ben bu gaflete düstügüm için sizi uyarmak istedim.Burnunuz aktıgında falan da hissetmiyosunuz sabah davul gibi bi burunla uyaniyosunuz eskisi kadar rahat olamiyosunuz sumkurme silme vs.bunlari ozluyosunuz yani benim psikolojim alt ust oldu Allah olucaklara yardim etsin.
Aynı şeyleri hissediyoruz emin ol. Eskiden neşeli eğlenceli özgüvenli biriydim simdi hicbirinden eser yok.Bir omur boyu boyle nasil gecicek bilmiyorum.Insanların begenmesi yada burnun guzel olmasi fln umrumda degil eski halimi eski gunlerimi ozluyorum. Bosver diyorum hersey yoluna girer dusunme bu kdr diyorum ama yok iste olmuyo bu pismanlik bitmiyo bi turlu. Yaptigim seyi kendime yediremiyorum ben boyle bi hatayi nasil yaptim diye surekli ayni seyleri dusunuyorum. Allah yardimcimiz olsun..Sen bana tercüman olmuşsun ağzına yüreğine sağlık kaç gündür ağla ağla bittim. 1 yıl oldu ben olalı ama uzun zamandır kendimi hep çirkin bulup özgüvensiz hissediyordum neden neden diye düşünürken son günlerde anladım ki ben bu burnu istemiyorum. Çok pişmanım ben eski burnumu eski gülüşümü eski simamı istiyorum ben öyle daha çekiciydim. Naptın ben kendime allahım yardım et. Böyle bişeyi nasıl yaptım. Herkes beğeniyor tamam ama ben eski kendimi göremiyorum İnan canım sancılar giriyor karnıma uyku yok ruh gibi oldum stresten öldüm resmen. Güvenin yok kendime çok mutsuzum nasıl geçicek böyle. Umarım atlatırım bunu psikolojim berbat. Sakın olmayın arkadaşlar sakın o eski anneden doğma halinizi bozmayın lütfennn... keşe beni kolumdan bağlayıp sakın yaptırma diyenler olsaydı keşke.....
Ben çok pişmanım açıkçası. Eğer ciddi anlamda sağlık sorunu yok ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir kere yüz ifadesini çok değiştiriyor bakışı gülüşü en azından benim öyle oldu. 4 gün sonra 2 aylık olacak ama olduğum günden beri hiçbir şekilde alışamadım. Aynada baktığım kişi ben değilim sanki. Keşke zamanında yaptırma diyenleri dinleseydim ama suan yapıcak birsey yok artik. Allah'ın yarattığına müdahale ettirdiğim için çok üzgünüm. Günah boyutu bu işin herseyden daha önemli kısmı benim düsüncem ben bu gaflete düstügüm için sizi uyarmak istedim.Burnunuz aktıgında falan da hissetmiyosunuz sabah davul gibi bi burunla uyaniyosunuz eskisi kadar rahat olamiyosunuz sumkurme silme vs.bunlari ozluyosunuz yani benim psikolojim alt ust oldu Allah olucaklara yardim etsin.
Ya inanki 2 ay oldu nerdeyse 2 aydir yuzum gulmuyor yani suan ne yedigimi biliyorum ne konustugumu biliyorum boyle yazip kimsenin moralini bozmak istemezdim ama madem acilan baslik bu yonde bende belirtmek istedim herkes memnun olucak diye bisey yok bu isin sonunda sonucta boyle bi tarafida var. Alismayi deniyorum ama olmuyor hayatimin pismanligi oldu buResmen aynı duyguları paylaşıyoruzkesinlikle eski kendimi hiçbir şeye değişmezmişim de ah bunu ameliyat sonrası farketmek kendimi gülüşümü özgüvenimi bakışlarımı her şeyimi özlüyorumm bu aynadaki bi yabancı bu psikoloji nasıl atlatılcak kendime nasıl alışcam üstelik bu çirkin halime
Ya inanki 2 ay oldu nerdeyse 2 aydir yuzum gulmuyor yani suan ne yedigimi biliyorum ne konustugumu biliyorum boyle yazip kimsenin moralini bozmak istemezdim ama madem acilan baslik bu yonde bende belirtmek istedim herkes memnun olucak diye bisey yok bu isin sonunda sonucta boyle bi tarafida var. Alismayi deniyorum ama olmuyor hayatimin pismanligi oldu bu
Valla bende hep o dusuncelerle kac kere yattim boyle biseyi yasamamis olayim ertesi gun kalktigimda hersey eskisi gibi olsun diye ama bos hayaller bunlar artik. Dedigin gibi yasamayan insanin anlamasi zor. Gorunusu gec psikolojik ve vicdani olarak agır geliyor.Ya resmen aynıyız Allahım aileme de bişey diyemiyorumm onlarda beni üzgün gördükçe üzülüyor alıştım diyorum ama işte gel bana sor yaa aynen hayatımın pişmanlığı keşke rüya olsa diye kaç kez uyandım ama malesef benimde 3hafta olsu hatta pazartesi 1ay olcak ama yok yani yok
Valla bende hep o dusuncelerle kac kere yattim boyle biseyi yasamamis olayim ertesi gun kalktigimda hersey eskisi gibi olsun diye ama bos hayaller bunlar artik. Dedigin gibi yasamayan insanin anlamasi zor. Gorunusu gec psikolojik ve vicdani olarak agır geliyor.
Aynen olay begenip begenmemek degil zatenn ki 2.yi ne olursa olsun bende olmam Allah göstermesin insallah zaten ameliyatın agrisi sizisi da ayri. Tekrardan bi daha o agriyi cektirmesin Allah. Geri donusu olmayan bisey bu malesef alissakta bi an once su halden kurtulsak bari ne diyimEvet insan kendini arıyor hala kendi eski yüzüm sanıyorum aynaya bakınca bu kim ayy valla tesellisi olmayan bi durumm o yüzden bana diolar beğenmiosan 2. Ameliyat olursun bozma moralini ya olay o değil ki zaten Allah korusun 2. Hiç düşünmüyorum bunda böyle olduysam kim bilir ne çıkar naparlar eski yüzünü simanı kimse getiremez artık buna alışmaktan başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?