Doğru soyluyosun tabiki bu yazdiklarinin hepsinde sonuna kadar haklisin elbette eninde sonunda bi sekilde bigun gecicek butun bunlar ama iste ha diyince olmuyo bazi seyler en azindan benim zamana ihtiyacim var bi sureligine senin bu soylediklerini hemen yapabilsem zaten boyle hissetmezdim hic insallah zamanla aşıcaz Allah'ın izniyleKızlarrrrrr şimdi herşeyi bırakıyoruz bakın beni dinleyin, sizin kadar kötüyüm evet hem de 1 yıl oldu ama bizim ağlayıp sızlamayı bırakıp alışmamız gerek herkes beğeniyor biz böyleyiz... buralara yazdıkça okudukça daha içinden çıkılmaz oluyor bunu bugün onu farkettim. Yakınlarınızla konuşun ağlayın anlatın İnan iyi geliyorr... şimdi eski halimiz olsa bu sefer de yine beğenmeyiz.... hadi lütfen pozitif güç yaratalım... güçlü olma vakti çok iyiyiz böyle ve Allah ölüm vermesin herşey hallolurrr. Geçicek hepsi inanıyorum hadi sizde İnan'ın destek olalım güç olalım ve kalkalım ayağa... sadece karşıdan gelen yorumlara bakalım.... hayatımıza dönelim lütfen yeterince üzüldüm üzüldük üzüldünüz dimi. Helak olduk stresten bu sefer hasta oluyoruz. Hemen toparlanalım. Sağlıklı beslenip mutlu olalım... hayat zaten zor ve ülke Zaten çöküşte... herkesin psikolojisi kötü. emin olun başkalarını iyi sandığımız için bu kadar mutsuzuz halbu ki onlarda bize bakıp bizi iyi sanıyor. Zaten hep başkalarını göz önüne alarak herkesi mutlu sanarak mutsuz oluyoruz. Lütfen kendimize gelelimm
İnşallah canım benim inşallah bak bir yıl oldu ben son aylarda anladım ki bunun mutsuzluğu varmış pişmanlıkmış beni mutsuz eden. Ama güçlü olmalıyız Allah korusun çok da kötü değiliz güzel yorumlar gelince daha da moral oluyor. Dua edelim hepsi geçecek. Allah hep yanımızda olsun... zamanla geçeceğine inandıralım kendimizi...Doğru soyluyosun tabiki bu yazdiklarinin hepsinde sonuna kadar haklisin elbette eninde sonunda bi sekilde bigun gecicek butun bunlar ama iste ha diyince olmuyo bazi seyler en azindan benim zamana ihtiyacim var bi sureligine senin bu soylediklerini hemen yapabilsem zaten boyle hissetmezdim hic insallah zamanla aşıcaz Allah'ın izniyle
Insallah bitanem zaman ve sabir insan zamanla nelere alismiyo ki zaten..İnşallah canım benim inşallah bak bir yıl oldu ben son aylarda anladım ki bunun mutsuzluğu varmış pişmanlıkmış beni mutsuz eden. Ama güçlü olmalıyız Allah korusun çok da kötü değiliz güzel yorumlar gelince daha da moral oluyor. Dua edelim hepsi geçecek. Allah hep yanımızda olsun... zamanla geçeceğine inandıralım kendimizi...
Kızlar yazdıklarınızı okudum da benim gibi olanlar da varmış dedim. 2 ay oldu ameliyat olalı her sabah ağlayarak uyanıyorum resmen. 3 gündür işe gitmiyorum bi şeyler uydurup yıllık iznimden kullanıyorum. Allah'ım yardımcımız olsunInsallah bitanem zaman ve sabir insan zamanla nelere alismiyo ki zaten..
Ben aslinda burda bunlari konusup kimsenin canini sıkmak istemezdim ama bu işin bu yanları da var. Ben bu hataya düstüm olucak olanlar iyice dusunsun diye döktüm icimdekileri her zaman hersey istenildigi gibi gitmeyebiliyor yada hayal ettigimiz hedefe ulastigimizda aslinda istedigimiz sey o degil onun hayali olabiliyomus.Kızlar yazdıklarınızı okudum da benim gibi olanlar da varmış dedim. 2 ay oldu ameliyat olalı her sabah ağlayarak uyanıyorum resmen. 3 gündür işe gitmiyorum bi şeyler uydurup yıllık iznimden kullanıyorum. Allah'ım yardımcımız olsun
Alışmayı geçtim benim burnumda çok sorun var yani resmen burnumla hamur gibi oynamış eskisinden daha kötü. Eskisi en azından benimdi yaBen aslinda burda bunlari konusup kimsenin canini sıkmak istemezdim ama bu işin bu yanları da var. Ben bu hataya düstüm olucak olanlar iyice dusunsun diye döktüm icimdekileri her zaman hersey istenildigi gibi gitmeyebiliyor yada hayal ettigimiz hedefe ulastigimizda aslinda istedigimiz sey o degil onun hayali olabiliyomus.
Aynen öyle tatlımm... bana ne zaman istersen yazabilirsin özelden flan... konuşuruz moral oluruzInsallah bitanem zaman ve sabir insan zamanla nelere alismiyo ki zaten..
Ayni cumleyi bende soyluyorum surekli eskisi benimdi en azindan diye. Ben bide kac kere darbe aldim burnuma ne kadar korusamda. Surekli bisey oldu mu olucak mi diye dusunmektende yoruldum. Benimde bi taraf digerine gore daha şiş ona bakarsan ödeme bagliyorum aman odem olmasa bile umrumda degil artik koyverdim zatenAlışmayı geçtim benim burnumda çok sorun var yani resmen burnumla hamur gibi oynamış eskisinden daha kötü. Eskisi en azından benimdi ya
Sende bana istediğin zaman yazabilirsin her turlu canim benim ayni dertten muzdaripiz sonuctaAynen öyle tatlımm... bana ne zaman istersen yazabilirsin özelden flan... konuşuruz moral oluruz
Insallah sende alisirsin bi an once icine siner yeni yuzune yeni burnuna alisirsin kisa surede. Ayni duygulari paylasip konusmakta rahatlatti dedigin gibi.Kızlar bence de zaman lazım sanırım yani bu yüze alışmak eskisini unutmak ben hala unutamadım hep o yüzü bekliyorum karşımda bu burnumda çok çirkin ayrıca pek beğeneni olduğunu söyleyemem burda böyle paylaşıp aynı duyguları yaşayanları görünce insan rahatlıyor anlayanı olduğu için bu da bişey. Bi 3ay sonra tekrar konuşuruz inş güzel haberlerle ne kadar değişcek nolcak bakalım
çok güzel olmuş, yüzüne de çok gitmiş.zevk meselesi tabi ama beğenmemene çok şaşırdım :)Bunlar da eski ve yeni Yanyana hali kızlar. Tekli olan da eski halim önden çekilmiş kilolum hep bunlarda Sanırım burun değişti sağlıksız kilo da verince çok yıprandım psikolojik olarak yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Gerçekten yakışmış mı canım, ben beğenmiyorum hiç, çok küçük olmuş ve kemik fazla alınmış gibi. Bekir sivriye oldum canım yandan ve önden ikisine de baktın dimi
Tatlım eski konulara doğru git 81 ya 82 sayfada bi yerlerde mesajın altına atmıştımCanim ben göremiyoerum fotograflarini
Canım ciddi söylüyorum burnun çok güzel olmuş. Benim burnumu görsen şu beğenmediğin burnuna şükredersin. Bence çok güzel bi kız olmuşsun. Benim burnumun sol tarafındaki kemik yuksrıya doğru burun ucum aşırı uzun ve burnum sağa doğru daha ne söyleyeyim.Arkadaşlar foto da koyayım fazla bakımlı değilim bu aralar malum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendime bakasın gelmiyor makyaj bile nadir yapmaya başladım. Noluyoo bana acaba depresyona mı girdim. Şu mavili foto 7 kilo vermeden önce ki halim. Acaba hızlı kilo ve yüzüm çöktü diye mi böyle hissediyorum. Ama kızlar bakın sizde dürüst yorum bekliyorum sizden fazla gitmemiş yüzüme sanki Dimi
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben sanırım baya bi bunaldım flan ondan bu kadar kötü hissediyorum. İnşallah geçer zamanla. Senin ki de belki ödemdir canım. Hemen üzülme biraz bekle geçsin şişlikler. Tekrar teşekkür ederim tatlımCanım ciddi söylüyorum burnun çok güzel olmuş. Benim burnumu görsen şu beğenmediğin burnuna şükredersin. Bence çok güzel bi kız olmuşsun. Benim burnumun sol tarafındaki kemik yuksrıya doğru burun ucum aşırı uzun ve burnum sağa doğru daha ne söyleyeyim.
İnşallah geçer ve en yakın zamanda alışırız. 2 ay çok zor geçti inşallah bundan sonrası kolay geçer :)Canım benim çok teşekkür ederim. Ben sanırım baya bi bunaldım flan ondan bu kadar kötü hissediyorum. İnşallah geçer zamanla. Senin ki de belki ödemdir canım. Hemen üzülme biraz bekle geçsin şişlikler. Tekrar teşekkür ederim tatlım
Ameliyatla alakali olabilir ameliyat sonrasi deri cok yaglaniyorKızlar bikaç gündür burnumu ve yüzümü tamamen sivilce kapladı böyle küçük küçük kırmızı ama her yerdeler bu normal mi alerji mi oldu acaba yüzümde hiç sivilce çıkmazdı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?