Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Benim 2 ay oldu ben evden çıkmıyorum hala mutsuzum herkes burnun kötü değil diyor ama kimse eskisinden iyi olduğunu söylemiyor .aynaya bakınca bende eskisinden iyi görmüyorum burda ki bir çok insan burnun güzel diyor ben sevmedim. aynaya bakınca gözlerim karariyor çok mutsuzum.her gece agliyorum sabah eski ben olarak uyanmayi diliyorum ama her gun aynı kabusla uyanıyorum hayatımın en büyük pişmanlığı oldu 2 ayı ölü gibi geçirdim 1 yıl nasıl olucakta ameliyat olucam eski simama yakın bir burun olsada raziyim artık dünyaları verseler mutlu olamazmışım gibi geliyor çok mutsuzum çok ....

Sen de çirkinsen çirkinler ölsün be Nulda :) Burnun tam yüzüne göre olmuş. O kemerli burna alıştığın için yeni görüntüne adapte olamamışsın muhtemelen ama inan bana çok güzelsin. Bir forumda okumuştum bir kız daha böyle olmuş daha sonra psikolojik destek almış ve şimdi çok iyiyim diyordu. Yanlış anlama psikolojik destek al demiyorum ama belki birileriyle konuşman faydalı olabilir. Hiç çirkin değilsin lütfen kendine bunu yapma olur mu? Çok sevgiler :)

@sartun14 ne kadar tatlısın ya valla utandım, :) teşekkür ederim canım benim. Galiba haklısın yıllardır o burna alıştığım İçin bana öyle geldi sanırım, İnan bir haftadır daha iyi hissediyorum. geçen günlerde çok kötüydüm dibe vurmuştum. Hayııırrr yanlış anlamam tabi ki ve çok doğru söyledin. Psikolojik destek almayı düşünüyorum hatta önümüzde ki hafta gidicem. Erkek arkadaşım da çok üzüldü böyle düşünmeme hatta oda Dedi kendini daha iyi hissedeceksen bi psikologla konuşabilirsin. Gayet normal estetik ameliyat sonrası destek almak. Tekrar teşekkür ederim canım benimm

Ne demek ben gördüğümü söyledim. Şunu da diyeyim eğer bir yerde karşılaşsaydık da seni öyle görseydim "ne güzel kız" derdim inan bana. Alışkanlıklar zor aşılıyor ben seni çok çok çok iyi anlıyorum :) Kendini daha iyi hissedeceksen bir denemek bir şey kaybettirmez. Sevdiğin arkadaşlarınla konuşmak bile iyi hissettirir. Umuyorum her şey iyi olur senin için. Çok sevgiler :)

Canımm kusura bakma geç gördüm, çok çok çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler söyledin ki insan kendisini çok iyi hissediyor. :) zaman ayırıp beni anlaman ve bişeyler yazman ne kadar naif ve güzel. Umarım bütün güzel şeylerde seninle olur, :) ruha iyi gelen bi elektrik var sende. Çok öpüyorum

Ne kusuru olur mu öyle şey :) Çok çok teşekkür ederim ne kadar güzel şeyler yazmışsın :) Bir nebze de olsa iyi geldiyse ne mutlu. İyi şeyler olsun inşallah hepimiz için. Çok sevgiler ben de öperim :)

alparslan yıldırıma yaptırıp pisman olan beğenmeyen var mı

Bence olmadiysan hiç olma ben olalı 2 ay oldu hergün ölüp ölüp diriliyorum .doktor cok iyi olsa bile bazen birseyler ters gider bu riske değmez uzak dur beni dinlersen.

daha yaptıramadım şubatta yaptıracağım fakat pişman olmaktan çook korkuyorum, simam çok değişecek kötü olacak diye ödüm kopuyor.. piyasa belli, estetik olduğu 1kmden belli olan burunlar oluyor bazen.. öyleolmaktan korkuyorum

Valla benim burnumda hiç sıkıntı yoktu uçak çıkıntı ve nefes proglemim vardı doktor biraz daraltır ucunu kaldiriyim dedi yok istemiyorum dedim merak etme dedi. Yüz simam yüz karekterim dahi kayboldu ve aşırı küçük hale getirmiş bir sürü sıkıntı bıraktı. Burnun da sıkıntı çok büyük değilse hiç değmez o ağrılara o bitmek bilmeyen odemler e ben yandım siz yanmayin 40 düşün bir adım at

Drunuz kim.kendisi sorunlarinizi haletmeyi kabul etmiyormu

Benim de cok ufak tefek kusurlar var.sorunlarinizi duyunca korktum ve endiselendim.cok gecmis olsun

Kizlar yaz geregi duydum mukemmel bi is yapip iyi sonuc cikarip 100 kisiden yorum alinca illaki memnun olmayan begenmeyen cikacaktir ben bu durumun nadir oldugunu dusunuyorum
Yani once saglam bi psikolojiye sahip olup takintili olmamak gerek bence
Yillardir olmak isterdin burnum tabiricaizsse kanca gibi sarkikti gulerken hic foto cekilmezdim derken yillar surdu karar vermem suan 2.5 ay oldu olali ve allahim diyorum niye bunca yil kendime eziyet etmisim niye daha once karar verememisim..sonuctan memnunum heleki eski halini hatirladikca
Yani birinin memnun olmamasi seninde kesin olmayacagin anlamina gelmez iyi bi doktor arastirip yaptigi burunlari gorup hastalariyla konusup karar verdim simdi iyiki diyorum
Bence kendinizi korkutmayin eger cidden goruntu rahatsiz ediyosa mutsuz ediyosa olmak en guzeli..
Allah hepinizin gonlune gore versin
Kolay gelsin herkese

Resimlerinizi gormem mumkunmu rica etsem

Dr'unuz kim acaba

Ankarada esabil ekere ameliyat oldum sincan nafiz korez devlet hastanesinde plastik cerrah
Ben ozelde oldum kendisine 3.500 odedim devlette olursaniz ucret 2.300
Cok memnunum burda zaten olan kisilerin foto koydugu bolumude var esabil eker burun estetigi basliginda..ordanda bakabilirsiniz
Burdan tum ameliyat sureci ve fotolarada bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...um-ameliyat-sureci-esabil-eker-ankara.965459/

Eklentiler

• photostudio_1481985173523.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 516
Burayı okuyup ameliyat olup olmamaya karar verecek arkadaşlar, kişilerin olumlu yorumlarına değil, fotoğraflarına bakarak karar verin. Bazen burun estetiği ameliyatı olan kişiler sonuçtan memnun olduklarını yazabilirler, ama sonuç onların söylediğinin aksine kötü de olabilir.

Zaten iyi arastirmak olan hastalaroyla gorusmek en guzeli burdan iki kisinin tavsiyesinden ziyade iyi arastirmak lazim sonucta bi kere olmak ister herkes..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Zaten iyi arastirmak olan hastalaroyla gorusmek en guzeli burdan iki kisinin tavsiyesinden ziyade iyi arastirmak lazim sonucta bi kere olmak ister herkes..
Hakkinizda hayirlisi olsun
Ben çok araştırdım sonu hüsran oldu .birazda şans meselesi 1000 kişiden bir kişinin başına gelen olay benim başıma geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…