Kizlar yaz geregi duydum mukemmel bi is yapip iyi sonuc cikarip 100 kisiden yorum alinca illaki memnun olmayan begenmeyen cikacaktir ben bu durumun nadir oldugunu dusunuyorum
Yani once saglam bi psikolojiye sahip olup takintili olmamak gerek bence
Yillardir olmak isterdin burnum tabiricaizsse kanca gibi sarkikti gulerken hic foto cekilmezdim derken yillar surdu karar vermem suan 2.5 ay oldu olali ve allahim diyorum niye bunca yil kendime eziyet etmisim niye daha once karar verememisim..sonuctan memnunum heleki eski halini hatirladikca
Yani birinin memnun olmamasi seninde kesin olmayacagin anlamina gelmez iyi bi doktor arastirip yaptigi burunlari gorup hastalariyla konusup karar verdim simdi iyiki diyorum
Bence kendinizi korkutmayin eger cidden goruntu rahatsiz ediyosa mutsuz ediyosa olmak en guzeli..
Allah hepinizin gonlune gore versin
Kolay gelsin herkese
Kesinlikle haklısın . ben sağlam burnumu özledim şimdi hep bir korku olucak aman bir şey olur mu düşer mi kırılır mi ? Ve üstüne kötü durumda 2 inci operasyonu bekliyorum yani değmez butun bu risklere tabi oldum cok guzel oldu diyenlerde cok Allah kimseyi 2 inci 3 uncu operasyonlara birakmasin iyi düşünün ben ameliyata girerken böyle risklerin olduğundan bile haberdar değildim.Kimse basina gelmeden anlamiyor malesef. Şöyle birsey var yaptirdiniz cok guzel oldu diyelim goruntu olarakta saglik olarakta estetikten bilmem kac yil sonra iltihap kapma olasiligi var yada zamanla cokme dusme riski var butun bir omur bu riskle yasamaya degmez saglik icin ameliyat olacaklarada sunu soyleyeyim sadece nefes probleminizi duzelttirin estetige girmeyin
Resimlerinizi gormem mumkunmu rica etsem
Bunlar da eski ve yeni Yanyana hali kızlar. Tekli olan da eski halim önden çekilmiş kilolum hep bunlarda Sanırım burun değişti sağlıksız kilo da verince çok yıprandım psikolojik olarak yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Nulda sana mesaj attım rica etsem bakar mısın?Canımm kusura bakma geç gördüm, çok çok çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler söyledin ki insan kendisini çok iyi hissediyor. :) zaman ayırıp beni anlaman ve bişeyler yazman ne kadar naif ve güzel. Umarım bütün güzel şeylerde seninle olur, :) ruha iyi gelen bi elektrik var sende. Çok öpüyorum
Doktorun kimdi? Buradan yazmak istemezsen özelden yazabilirsen sevinirim.Benim 2 ay oldu ben evden çıkmıyorum hala mutsuzum herkes burnun kötü değil diyor ama kimse eskisinden iyi olduğunu söylemiyor .aynaya bakınca bende eskisinden iyi görmüyorum burda ki bir çok insan burnun güzel diyor ben sevmedim. aynaya bakınca gözlerim karariyor çok mutsuzum.her gece agliyorum sabah eski ben olarak uyanmayi diliyorum ama her gun aynı kabusla uyanıyorum hayatımın en büyük pişmanlığı oldu 2 ayı ölü gibi geçirdim 1 yıl nasıl olucakta ameliyat olucam eski simama yakın bir burun olsada raziyim artık dünyaları verseler mutlu olamazmışım gibi geliyor çok mutsuzum çok ....
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın, çok haklısın valla biraz abarttık sanırım. Çok şükür kötü değil ama işte tek pişmanlığım sanıyorum ki gözlerim ifadem değişti buna üzülüp canımı sıkıyorum. Aslında beni ilkkez görenler anlamıyor ki estetik yanı ben alışamadım hala ondan böyle oluyor. Enerjin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler tatlımGözünüzü seveyim hem kendinizin hem etrafınızda ve bunları okuyan kişilerin moralini bozmayın.. Bir silkinin sıkıntınızı atın gülümseyin hayata.. Demiyorum ki mutlu mesut herşey yolundaymış gibi kandırın kendinizi ve başkalarını ama biraz işin ucu kaçmamış mı ne dersiniz? Hep diyorum ölüm var bu dünyada acı var keder var büyük hastalıklar var bakılamayacak derecede çirkin ve yapılamayan yüzler var Çok şükür hiçbirinden muzdarip değiliz.. Bu kadar bunalım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Hadi daha fazla üzmeyin kendinizi nolur..
Tatlım benim çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum gerçekten ya :) güzel sözlerin için tekrar teşekkür ediyorum öpüyorum seniBence iyiki olmuşşsun .. Gayette guzel eskı burnuna kadar ..önce yorumlarını okudum dedım bu kadarmı kötü acaba ama hıcde anlattıgınız gıbı degıl doktorunuzada haksızlık etmeyın bence..Çok güzel görunuyorsunuz..
Çok büyük kusurun yoksa değmez boşverIstanbulda kime oldunuz nasil oldunuz surec nasil isledi agri sizi fiyat en muhimi doktorunuz nasildi.bilgi lutfennn
Valla artık hiç bir doktora güvenim kalmadı. Böyle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum Allaha bıraktım sadece ,nasıl biliyorsa öyle yapsın ...insanların umutlarını çalan çok doktor var Allah öyleleri n belasını versin .Doktorlari iyice arastirmadan ameliyat olursaniz ameliyatiniz bir kabusa donebiliyor. En iyi kategorisindeki doktorlardan birine oldum ben de ama malesef bazi aksilikler oldu ve hala daha duzelttirmenin yollarini ariyorum. en kotusu sayili kez doktorun ofisine gitmis olmama ragmen giriste cikista karsilastigim hastalari 2. bir revizyon ameliyati olmus kisilerdi yani instagram hesaplarinda gorulen burunlarin bazilari en az bir kez revizyon olmus halleri. Bunu duyunca sok oldumCok iyi arastirmak ve incelemek gerekiyor. Ayrica lutfen her islem icin, ozellikle de yuksek ameliyat ucretleri icin fatura da isteyiniz. Vergiden muaf kazanclar saglayip sonra da sosyal medyada ulke-vatan paylasimlari yapilmasi malesef bunlarin en kotusu
Kuzum en çok kendinizi üzdüğünüz için üzülüyorum gerçekten. Çevremde çeşitli ağır sıkıntılardan muzdarip arkadaşlar var inanın biriyle birlikte çalışıyorum. Her gören yüzüne bir daha bakıyor, utanmadan yol boyu inceliyorlar. Çocuklar gözlerini alamıyor. Ama o arkadaşım öyle bir içten öyle bir güzel sarılıyor ki hayata kıskanıyorum bazen. O sebeple dayanamayıp söylüyorum hep bağıra bağıra HAYAT GÜZEL ve BİZLER BU HAYAT İÇİN BİLE ÇOK ÇOK GÜZELİZ :*Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın, çok haklısın valla biraz abarttık sanırım. Çok şükür kötü değil ama işte tek pişmanlığım sanıyorum ki gözlerim ifadem değişti buna üzülüp canımı sıkıyorum. Aslında beni ilkkez görenler anlamıyor ki estetik yanı ben alışamadım hala ondan böyle oluyor. Enerjin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler tatlım
Ablacim haklısın uzulmemizin sebebi kendi salakligimiz o yüzden perişan olduk .Allahin verdiğine dokundurduk vicdan azabida çabası işte. ALLAH affetsin bizi güzel yürekli arkadaşına bol selamlar ...Kuzum en çok kendinizi üzdüğünüz için üzülüyorum gerçekten. Çevremde çeşitli ağır sıkıntılardan muzdarip arkadaşlar var inanın biriyle birlikte çalışıyorum. Her gören yüzüne bir daha bakıyor, utanmadan yol boyu inceliyorlar. Çocuklar gözlerini alamıyor. Ama o arkadaşım öyle bir içten öyle bir güzel sarılıyor ki hayata kıskanıyorum bazen. O sebeple dayanamayıp söylüyorum hep bağıra bağıra HAYAT GÜZEL ve BİZLER BU HAYAT İÇİN BİLE ÇOK ÇOK GÜZELİZ :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?