Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Kimse basina gelmeden anlamiyor malesef. Şöyle birsey var yaptirdiniz cok guzel oldu diyelim goruntu olarakta saglik olarakta estetikten bilmem kac yil sonra iltihap kapma olasiligi var yada zamanla cokme dusme riski var butun bir omur bu riskle yasamaya degmez saglik icin ameliyat olacaklarada sunu soyleyeyim sadece nefes probleminizi duzelttirin estetige girmeyin

Kesinlikle haklısın . ben sağlam burnumu özledim şimdi hep bir korku olucak aman bir şey olur mu düşer mi kırılır mi ? Ve üstüne kötü durumda 2 inci operasyonu bekliyorum yani değmez butun bu risklere tabi oldum cok guzel oldu diyenlerde cok Allah kimseyi 2 inci 3 uncu operasyonlara birakmasin iyi düşünün ben ameliyata girerken böyle risklerin olduğundan bile haberdar değildim.

Sevgili Arkadaşlar bu ameliyatı olmadan hiç araştırma yapmadınız mı? Ne kadar değişeceğinizi hiç bilmeden mi oldunuz?? Tabii ki eski simnız gülüşünüz olmuyor elbetteki hiçbirşey aynı kalmıyor tam yüzünüzün ortasında tüm yüz çevrenizi etkileyen bir organı küçültüyorsunuz hiç eskisi gibi olur mu?

Gözünüzü seveyim hem kendinizin hem etrafınızda ve bunları okuyan kişilerin moralini bozmayın.. Bir silkinin sıkıntınızı atın gülümseyin hayata.. Demiyorum ki mutlu mesut herşey yolundaymış gibi kandırın kendinizi ve başkalarını ama biraz işin ucu kaçmamış mı ne dersiniz? Hep diyorum ölüm var bu dünyada acı var keder var büyük hastalıklar var bakılamayacak derecede çirkin ve yapılamayan yüzler var Çok şükür hiçbirinden muzdarip değiliz.. Bu kadar bunalım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Hadi daha fazla üzmeyin kendinizi nolur..

Revizyonda kıkırdak ekleyip en saglam burnu hangi doktor yapıyor acaba.

Bence iyiki olmuşşsun .. Gayette guzel eskı burnuna kadar ..önce yorumlarını okudum dedım bu kadarmı kötü acaba ama hıcde anlattıgınız gıbı degıl doktorunuzada haksızlık etmeyın bence..Çok güzel görunuyorsunuz..

Nulda sana mesaj attım rica etsem bakar mısın?

Doktorun kimdi? Buradan yazmak istemezsen özelden yazabilirsen sevinirim.

Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın, çok haklısın valla biraz abarttık sanırım. Çok şükür kötü değil ama işte tek pişmanlığım sanıyorum ki gözlerim ifadem değişti buna üzülüp canımı sıkıyorum. Aslında beni ilkkez görenler anlamıyor ki estetik yanı ben alışamadım hala ondan böyle oluyor. Enerjin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler tatlım

Tatlım benim çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum gerçekten ya :) güzel sözlerin için tekrar teşekkür ediyorum öpüyorum seni

Istanbulda kime oldunuz nasil oldunuz surec nasil isledi agri sizi fiyat en muhimi doktorunuz nasildi.bilgi lutfennn

Doktorlari iyice arastirmadan ameliyat olursaniz ameliyatiniz bir kabusa donebiliyor. En iyi kategorisindeki doktorlardan birine oldum ben de ama malesef bazi aksilikler oldu ve hala daha duzelttirmenin yollarini ariyorum. en kotusu sayili kez doktorun ofisine gitmis olmama ragmen giriste cikista karsilastigim hastalari 2. bir revizyon ameliyati olmus kisilerdi yani instagram hesaplarinda gorulen burunlarin bazilari en az bir kez revizyon olmus halleri. Bunu duyunca sok oldum Cok iyi arastirmak ve incelemek gerekiyor. Ayrica lutfen her islem icin, ozellikle de yuksek ameliyat ucretleri icin fatura da isteyiniz. Vergiden muaf kazanclar saglayip sonra da sosyal medyada ulke-vatan paylasimlari yapilmasi malesef bunlarin en kotusu

Valla artık hiç bir doktora güvenim kalmadı. Böyle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum Allaha bıraktım sadece ,nasıl biliyorsa öyle yapsın ...insanların umutlarını çalan çok doktor var Allah öyleleri n belasını versin .

Kuzum en çok kendinizi üzdüğünüz için üzülüyorum gerçekten. Çevremde çeşitli ağır sıkıntılardan muzdarip arkadaşlar var inanın biriyle birlikte çalışıyorum. Her gören yüzüne bir daha bakıyor, utanmadan yol boyu inceliyorlar. Çocuklar gözlerini alamıyor. Ama o arkadaşım öyle bir içten öyle bir güzel sarılıyor ki hayata kıskanıyorum bazen. O sebeple dayanamayıp söylüyorum hep bağıra bağıra HAYAT GÜZEL ve BİZLER BU HAYAT İÇİN BİLE ÇOK ÇOK GÜZELİZ :*

Ablacim haklısın uzulmemizin sebebi kendi salakligimiz o yüzden perişan olduk .Allahin verdiğine dokundurduk vicdan azabida çabası işte. ALLAH affetsin bizi güzel yürekli arkadaşına bol selamlar ...

Başarılı bir burun ameliyatının sırrı nedir?

Kulak Burun Boğaz ve Estetiği Uzmanı Op. Dr. Yusuf CAN, Başarılı bir burun ameliyatının sırrı nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV' ye anlattı.

Başarılı bir burun ameliyatında amaç asla tek başına çok güzel bir burun yapmak olmamalıdır. Aynı zamanda fonksiyonlarını tam olarak sağladığımız sağlıklı nefes alabilen, koku alabilen, havanın nemlenerek burun içine girdiğini, ısıtılarak burun içine girdiği bir burun elde etmek durumundayız. Tüm ayrıntılar videomuzda:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…