Canımmmm ne kadar ne kadar duygulandım İnan bilemezsin.... çok haklısın çok bencil davrandık boşuna kendimizi üzüyoruz, sen o kadar iyi bi örnek verdin ki resmen tokat gibi indi suratıma. Allah ım affetsin çok şükür herşey güzel ve iyi gülümsemek için bir çok sebep var. Dini riri sen de bize katılıyorsun artık dimi, ha üzülmeyelim artık kızlar şükredelim dua edelim. Çok öpüyorum seni canım benim bana özelden de yaz arada konuşalım...Kuzum en çok kendinizi üzdüğünüz için üzülüyorum gerçekten. Çevremde çeşitli ağır sıkıntılardan muzdarip arkadaşlar var inanın biriyle birlikte çalışıyorum. Her gören yüzüne bir daha bakıyor, utanmadan yol boyu inceliyorlar. Çocuklar gözlerini alamıyor. Ama o arkadaşım öyle bir içten öyle bir güzel sarılıyor ki hayata kıskanıyorum bazen. O sebeple dayanamayıp söylüyorum hep bağıra bağıra HAYAT GÜZEL ve BİZLER BU HAYAT İÇİN BİLE ÇOK ÇOK GÜZELİZ :*
Ben de başarısız burun estetiği kurbanıyım. Ama mutlaka dava açın. Ben davayı kazandım. Maddi manevi tazminat aldım. Özellikle izmirde kbb uzmanı ka.ak. a sakın ameliyat olmayın. Ben onu dava ettim ve kazandım. Hatalı burun estetiğini dava edin.Valla artık hiç bir doktora güvenim kalmadı. Böyle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum Allaha bıraktım sadece ,nasıl biliyorsa öyle yapsın ...insanların umutlarını çalan çok doktor var Allah öyleleri n belasını versin .
Ben İzmirde Halis ünlüye olacağım tam 1 hafta sonra. Sen İzmir deyince korktum bi an..Ben de başarısız burun estetiği kurbanıyım. Ama mutlaka dava açın. Ben davayı kazandım. Maddi manevi tazminat aldım. Özellikle izmirde kbb uzmanı ka.ak. a sakın ameliyat olmayın. Ben onu dava ettim ve kazandım. Hatalı burun estetiğini dava edin.
Valla canım çok büyük kusurun yoksa öyle daha iyi olsun diye operasyona girme pişmanlığı çok büyük .Ben İzmirde Halis ünlüye olacağım tam 1 hafta sonra. Sen İzmir deyince korktum bi an..
görüntü baya bi kusurluValla canım çok büyük kusurun yoksa öyle daha iyi olsun diye operasyona girme pişmanlığı çok büyük .
İşten bu aralar 8 gibi gelebiliyorum kuzum ben unutursam yorgunluktan sen yaz olur mu? Öpüyorum kocaman Şükür etmek ve sevmek benim işim :))Canımmmm ne kadar ne kadar duygulandım İnan bilemezsin.... çok haklısın çok bencil davrandık boşuna kendimizi üzüyoruz, sen o kadar iyi bi örnek verdin ki resmen tokat gibi indi suratıma. Allah ım affetsin çok şükür herşey güzel ve iyi gülümsemek için bir çok sebep var. Dini riri sen de bize katılıyorsun artık dimi, ha üzülmeyelim artık kızlar şükredelim dua edelim. Çok öpüyorum seni canım benim bana özelden de yaz arada konuşalım...
Canımın içcazı salaklık ne demek estağfurullah. Pişmalığı geçiyorduk hani. Sen hayata sevgiyle bak küçük kuzum. Biliyorum çok Pollyannacılık geliyor sana ama değil inan ki değil. Hergün öyle örneklerle yaşıyorum ki hayat bana çiçek gibi geliyor kuzum. Herşeye sevgiyle bakmaya çalışıyorum. Herzaman başaramasam da genelde bakabiliyorum. Üstelik hayatın başı daha senin için.Ablacim haklısın uzulmemizin sebebi kendi salakligimiz o yüzden perişan olduk .Allahin verdiğine dokundurduk vicdan azabida çabası işte. ALLAH affetsin bizi güzel yürekli arkadaşına bol selamlar ...
Haklısın ablacim ALLAH a biraktim zaten artık son pişmanlığı n bir faydası yok iste bende Allaha bıraktım nasıl biliyorsa öyle yapsın benim elimden gelen bu artık , kendimle hala mücadele ediyorum ...Canımın içcazı salaklık ne demek estağfurullah. Pişmalığı geçiyorduk hani. Sen hayata sevgiyle bak küçük kuzum. Biliyorum çok Pollyannacılık geliyor sana ama değil inan ki değil. Hergün öyle örneklerle yaşıyorum ki hayat bana çiçek gibi geliyor kuzum. Herşeye sevgiyle bakmaya çalışıyorum. Herzaman başaramasam da genelde bakabiliyorum. Üstelik hayatın başı daha senin için.
Ne demiştik tevekkül ne demiştik olumlu bakma hayata aşk kendine beğeni ve sevgi. Gerisi olur gider.. Seviliyorsun. A.s. bu arada
Ben çok pişmanım .doktorun hakkında bilgim yok çok kusurluysa ve doktoruna guveniyorsan olabilirsin.Inşallah senin çok iyi olur hiç bu pişmanlığı yasamasin şimdiden çok geçmiş olsun ..görüntü baya bi kusurlusen pişman mısın ? halis hoca hakkında bilgin var mı canım ?
Valla adı sanı duyulmamış doktorlar yaptığı burunlarida görüyoruz adı çok iyiye c ikanlarinda yaptığı rezil burunlarida gördük.Valla artık iyi doktor değil. Allah akıbetini iyiye denk getirecek doktora denk getirsin .sana da çok geçmiş olsun karya herşey gönlünce olur ve bir daha ameliyat olmazsin son olur kurtulursunarkadaşlar merhaba bende 2 basarısız burun amelyatı oldum ve ne yazıkkı çökme oldu şuan 3 yıl oldu ve çok ciddi nefes sorunum var dr arastıyorum .tesadüf bu sitede 3 kez ameliyat olmuş ve burun artık cok cok kötü durumda kalmış bır bayanla karşılaştım ve 4. amelıyatını olmuş.sonuc harıka ınanın.ve doktoru ile görüştüm mart ayına gü aldım kaburga kıkırdağı kullanıcak.dr antalyada engin Erkal bi araştırmanızı dilerim.bu arada türkiyenın en iyi plastık cerrahına olmuştum diğer amelyatlarımı.bırazda sans dıyorum.
Çok üzüldümBenim 2 ay oldu ben evden çıkmıyorum hala mutsuzum herkes burnun kötü değil diyor ama kimse eskisinden iyi olduğunu söylemiyor .aynaya bakınca bende eskisinden iyi görmüyorum burda ki bir çok insan burnun güzel diyor ben sevmedim. aynaya bakınca gözlerim karariyor çok mutsuzum.her gece agliyorum sabah eski ben olarak uyanmayi diliyorum ama her gun aynı kabusla uyanıyorum hayatımın en büyük pişmanlığı oldu 2 ayı ölü gibi geçirdim 1 yıl nasıl olucakta ameliyat olucam eski simama yakın bir burun olsada raziyim artık dünyaları verseler mutlu olamazmışım gibi geliyor çok mutsuzum çok ....
şuanki burnunuz eski burnunuzdan çok çok daha iyi kavisde şişlikler inince çıkar heralde çıkmazsa bile hiç üzülmeyin çok yakışmış şişlikler inince burun kısalır merak etmeyin üzmeyin kendinizi :)Tam bana göre bir konu bu. 2 gün önce çıktı sargılar ve atel. Burnumun eskisinden tek farkı kemeri olmaması. O kadar para verdim ve acı cektim ama istediğim sonuca ulaşamadım moralim çok bozuk hayallerim yıkıldı.. burnum hala büyük ve uzun. Foto atıyorum karar sizinburnumun küçülmesi kısalması ve alçalması mümkün olabilir mi ? Çok çaresiz ve mutsuzum.. minik kavisli bir burun hayal ediyordum ben doktorum da hafif kavis verecekti ama görüyorsunuz ki burun sırtım dümdüz!
Ay nolur kısalsın ve kavislensin başka bişey istemem :) ucu top gibi zaten inecek ucuşuanki burnunuz eski burnunuzdan çok çok daha iyi kavisde şişlikler inince çıkar heralde çıkmazsa bile hiç üzülmeyin çok yakışmış şişlikler inince burun kısalır merak etmeyin üzmeyin kendinizi :)
merak etme iner o burnun degişmemiş diyenlere inanma gayet güzel olmuş birisi bir yerini degiştirdiginde degiştirmeseydin kız daha güzeldin vs diyenlere sakın inanma insan kıskanır kendimden biliyorum burnunu begendim :)Ay nolur kısalsın ve kavislensin başka bişey istemem :) ucu top gibi zaten inecek ucu
Bence çok güzel olmuş. Keşke benim burnumda böyle olsaydı. Benimki bariz eğri ve çökmüştüTam bana göre bir konu bu. 2 gün önce çıktı sargılar ve atel. Burnumun eskisinden tek farkı kemeri olmaması. O kadar para verdim ve acı cektim ama istediğim sonuca ulaşamadım moralim çok bozuk hayallerim yıkıldı.. burnum hala büyük ve uzun. Foto atıyorum karar sizinburnumun küçülmesi kısalması ve alçalması mümkün olabilir mi ? Çok çaresiz ve mutsuzum.. minik kavisli bir burun hayal ediyordum ben doktorum da hafif kavis verecekti ama görüyorsunuz ki burun sırtım dümdüz!
Ay nolur kısalsın ve kavislensin başka bişey istemem :) ucu top gibi zaten inecek ucu
amileyat olalı 4 ay oldu ve çok pişmanım bakışlarım değişti,alışamıorum,nefes problemim vardı daha fena devam ediyor sorun.sakın amaliyat olmayın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?