Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Kime ameliyat oldunuz ? Ben de ameliyat gunumu aldim bekliyenlerdenim
Bunu söyle söyleye dilimde tüy bitti bariz kusurlarını z varsa ameliyati düşünün yok eğer yoksa bu risklere değmez aylarca burnuna dokunamiyorsun yüz üstü yatamiyorsun çok acı cekiyorsun oyle oldum bitti kurtuldum diyenlere inanmayın isin icine girmeden anlayamiyorsun çok riskli eğer olucaksan ila iyi bir doktor kapalı teknik daha çabuk iylesirsin ama bana kalsa kimse bu ameliyatlara girmemeli

Evet olumsuz olanlar olabilir ama Emin'im bu sayı yüzde olarak düşünürsek 10 u geçmez .ilk aylarda bende cok endişeliydim yanlış mi yaptım diye.ama eski halinden daha güzel di her zaman.bide herkesin burun yapısı yüz yapısı farklı başkasına yakışan burun digerine olmaz ve herkese de ayni burun yapılmamalı zaten.her yüze kavisli gitmez mesela.fabrikadan çıkmış gibi de olmamalı doğal durmalı .ha ameliyat bu riskli tabikide doktor dA insan kusursuz yapamaz malesef .bu riskleri zaten kabul ediyoruz ameliyata girerken.
Kimseye ameliyat ol yada olma demeye hakkımız yok herkesin kendi kararı.daha iyi hissedecekse neden olmasın .ama en önemlisi doktoru iyi seçmek en pahalı en ünlüyü bulun demiyorum.tecrubeli ve sizi anlayan iyi iletişim kurabileceğiniz biri olmalı .ameliyat sonrası da ayni desteği vermeli her sorunuza samimi cevap vermeli vs
Bundan sonrası risk iyi olur yada kötü bunun garantisini kimse veremiyor ama revizyon garantisi vermeli doktor hatası olsa da olmasa da kalan kusurları düzeltmeli ödem yamukluk gibi.

Yanı bence bu dünyaya bir kere geliyoruz nasıl raht edeceksek öyle yasamalı ....

Evet benim doktorum burnuna bir şey olmayacak çok riskli değil onca garanti verdi ama sonuç burnum başka halde istemediğim halde evet doktor revizyon yaparım diyor kötü yapanın revizyonundan ne olur evet bir defa geliyoruz .bariz kusur yoksa neden kendimize eziyet edelim Allahin verdiğine dokunduralim pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var .yoksa herkes istediğini yapmakta özgür .

Kime ameliyat oldun ki ? Cok pismansin cok merak ettim.

Riri çok doğru söylemişsin pirince giderken bulgudan da olabiliyor insan... senin doktorun kim özelden yazar mısın rica etsem? ben de revizyon için arıyorum da hasta yorumları fikir veriyor bana. sana çok geçmiş buarada canını sıkma ve olumlu düşünmeye çalış bu süreçte olumlu düşünce insanı telkin ediyor en azından.

Inşallah herkes gönlündekine kavuşur kimse böyle eziyetler e maruz kalmaz

Bırun ameliyatı düşünen arkadaslr lütfen vazgecin olmayın bu birmusibet aylardır olmeyi bile düşündüm. Ameliyat olucagım gün bu başlıgı görmüş ve aman dur girme kararını degiştirme ki ben deviasyon oldum doktor ucunu hafif kaldıralım diyince cazip geldi ve olanet ameliyattan uyanır uyanmaz anladımki müdahale istemedigim halde burnum bandajdayken anladım hatta okadar ileri gitmiski kanatlarımda genişmiş daraltmıs ben revizyon ne bilmiyodum hatta göz altı ısık dolgusu yapacaktım bir yıl arastırdım öyle karar verdim.ben böyle bişeye bir dakika icinde olabilir nasıl derim bunun muhasebesini heran yapıyorum sonuc kısa kalkık kanadın biri asırı kesılmiş ters v sırtı oyuk gözyası kanalıma kadar oymus pislik herif.ogün bugündür insanlardan kacıyorum agır depresyon ilacları kullanıyorum esimin yüzüne en önemlisi bana ihtiyacı olan cocugumla ilgilenemiyorum en cokta bu beni kahrediyor hergünüm agiamakla düzelirmi diye doktor aramakla geciyor burayı okuyupta vazgecenler olursa ne mutlu bana inanin yuzunuz ifadeniz ruhunuz bile degişiyor yapay bir bırun ve suratınızda yapay oluyor en güzel burun dogalıdır rabbim bosuna günah dememiş olmayın su musibeti oimayın ben kendimi öldürdüm gülüşümü hayatımı siz yapmayın

Seninle aynı kaderi yaşıyorum burda defalarca yazdım ama insan yaşanacak şeyin önüne geçemiyor. aylardır yaşıyor muyum yaşamıyor muyum bende bilmiyorum tek umut revizyon ameliyati oda Allah iyi hekimle iyi ellere denk getirsin geçmiş olsun Allah büyük

Canm som durumun nedir merak ettim seni?

Ameliyat olmaya o kadar cesaretlenmiştim ki ... çok geçmiş olsun her tıbbı müdahalenin riskleri vardır .. sürekli gripli gibi kuru boğazla geziyorum çok zorr... kemik eğrilik var ömür boyu böyle nasıl devam edeyim üstelik yaş ilerledikçe burun büyüyor daha fazla eğim olacak .. kemik düzeltilecek ama ucunu kaldırtma bnde sıcak bakmıyorum hayırlısı diyelim .... lütfen bunkadar üzülmeyin rahatsız olmayacaksanız resim ayar mısınız ? Belki üzüldüğünüz kadar değildir insanlar zaman zaman takıntı yaptığı seyler var kendileriyle ilgili sevgiler ..

Merhaba benimle ve seninle aynı kaderi yasayan okadar cok insan varki bilmedigimiz ve icine girince anladıgımız.evet gecemiyoruz cünkü kafasına göre insan kesen bicene denk gelirsen canını doktor diye herkese emanet edersen ama en azından birilerini durdurabiliriz cünkü bu gercekten cok kötü bir ameliyat eskidindende kötü nefesim ve 8ay oldu hala iyilesemedim hala nefesi gectim en iyi yapılmıs estetik müdahale bile bir kac yıl sonra o burun coküyor cünkü burnun yan kemikleri üstünü sunu bunu kesersen ne olur bır bınanın kolonlarını tras et o bina eninde sonunda çökecektir cildin zaten harap oluyor buna ragmen oyle bir pazar kurulmuski araba parasına ameliyat eden doktorlar var bence sınır koyulmalı her isteyen her insan ameliyat olmamalı .ve insanlara daha yeni şiş olan fotoları koyup kusursuz gösterip müsteri cekenler var var tabi herkesi aynı kefeye koymamak lazım.benim hayatım mahvoldu cocugumun hayatıda cünkü bu psikolojıyle ona nasıl bir gelecek hazırlarım.ki cocugum olmasaydı belki yasamıyorumdur.doktorumu allaha havale ediyorum yasattıgını yasamadan ölmesin gözyaşlarımda bogulsun iki dünyadada ellerim yakasında
Benimde nefes sorunum var 8 ay oldu ama dahada kötü üstelik bırun etlerim yine aynı sekilde ortaya cıkmış inanın deymez o kadar eziyete oldugu kadar nefes alın ben suan ameliyat öncrsi nefesimi arıyorum artı yapaybir buruna henüz alısamadım ve alısamıyacamda nefesi bıraktım yapay bir burunla insan içine cıkamıyorum tek carem gercek bir doktor bulup kaburgamı kesip kafamın zarını kulagımı kesip bana biraz olsun dogal görüntülü vbir burun yapması ha oda bünyem kabul ederse kıkırdak eriyip kaymazsa bir kac yıl idare edicez o burunla

İyice korkmaya başladım.. az önce eşim doç. Şaban beyi tandığını söyledi dr, burın kemiğini kırmadan yapıyor nerdeyse ameliyatlarını ve çok doğal ben öyle ucu kalksın peşinde hiç değilim valla korktum biraz yazdıklarınızla

İyice korkmaya başladım.. az önce eşim doç. ŞabanÇelebi beyi tandığını söyledi dr, burın kemiğini kırmadan yapıyor nerdeyse ameliyatlarını ve çok doğal ben öyle ucu kalksın peşinde hiç değilim valla korktum biraz yazdıklarınızla

Benim burnumda kemer dahi yoktu ama oymus kavis yapmıs yok oda yetmemiş kanatlarımı kesmiş birini fazla kesmiş yapısık duruyor.ben istemeden bunları yapmış burun ucum cok hafif düşüktü bana biraz düzeltiyim dedi bende baska yerlere kesinlikle müdahale istemiyorum kemigime boyuna enine dedigim halde olabilir dedigim burun ucunu okadar cok kaldırmışki dudagımı cekmiş yukarı okadar derinden kesmiski bir yıl dolacak üst dudagımı hareket ettiremiyorum. yok kırmıyoruz yok piezzoymus burun kemiklerinizin yan duvarlarını sırtını traslıyolar dokularınız ölüyor hasar görüyo bıcak degiyor cildınız yaslanıyor aniden sivilce basıyor acısından ğsikolojısınden hiç bahsetmiyorum. Bir binanın kolonlarını inceltin traslayın enınde sonunda çökecektir.en iyi doktorun bile revizyon hastaları var .kalkık olmadın dedigi halde domuz burnu ile cıkanlar var bu sayfalardada dolu bu kadar cabalanmam ben yandım kimse yanmasın

Bu burun ameliyatları cok iyi birseyde cogu doktorun eslerine bakın kusurlu olan cok gördüm neden kendi eşine kendi burnuna yapmıyor bu işin içine girince insan doktor kadar tecrübe ediniyor

Canim doktorun saban beymiydi.

Arkadaşlar aranizda ali dursun kan hakkinda bilgisi olan varmi ? Kendisine ameliyat olmayi dusunyorm fakat hicbir yorum bulamadm. Arkadasim oldu cok memnun ama karar veremiyorum

Canim doktorun saban beymiydi.
Hayır benim saban bey degildi tanınmıs biri degil estetik için degil deviasyon için girdim ve nurtopu gibi estetikli nefessiz bir sürü sorunlu bir burunla cıktım.derlerdiki nefes için oldum ama doktor estetikte yapmış derlerdi inanmazdım hadi canım öyle seymi olutr istek dişi ama oluyormus hemde cok böyle magdur.dava actım kendisine suan isim veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…