Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Arkadaşlar aranizda ali dursun kan hakkinda bilgisi olan varmi ? Kendisine ameliyat olmayi dusunyorm fakat hicbir yorum bulamadm. Arkadasim oldu cok memnun ama karar veremiyorum

Deniz şaban çelebini veya Volkan kahya baktın mı ? Cnm 3. Soruşum yada haklarında olumsuz duydun mu

Deniz şaban çelebini veya Volkan kahya baktın mı ? Cnm 3. Soruşum yada haklarında olumsuz duydun mu
Hayır canım olumsuz yorum duymadım ikisinede baktım gayet iyiler yalnız piezzo tekniğinden memnun olmayanlar var Şaban beyde o teknikle yapıyor. Hiç karar veremiyorum kafam cok karısık

Hayır canım olumsuz yorum duymadım ikisinede baktım gayet iyiler yalnız piezzo tekniğinden memnun olmayanlar var Şaban beyde o teknikle yapıyor. Hiç karar veremiyorum kafam cok karısık

Ya neyini memnun değiller anlamıyorum .. kırılmış parçalanmış daha mı iyi yani.. ben piezo törpülemesen yanayım özele gelsene. Resim attnm

Bende bilmezdim ama bir hemşire arkadaşım doktor ameliyat ta sanat sergiler ve böyle çok vaka var dedi.bazı doktorlar iyi niyet gibi zaten açıyoruz açmışken şurayı duzeltilelim der sen yok dersin ama ameliyattan sonra yine kendi bildiğini okur ameliyatta girerken böyle gelen iyi niyet gibi gelen teklif hayatınızı bitirir böyle çok insan var hayatı ameliyattan sonra kabusa dönen.sonra utanmadan guzelik yaptim gibi bin tane saçma yorumlar yapıyorlar aman ila olacaklar çok iyi hekim diye kasaba gitmesinler Allah öyle hekimlerden korusun .

Cnm senin burnun cok guzel olmus baya baya guzel olnus yanu emin ol burnun kisalsaydi daha mutsuz olurdun siman dehisirdi ve belki yakismazdi bende doktordan suan senin olmus olan burnu istedim kemer gitsin sadece duz olsun dedim oymus ta oymus senin ki harika suoer lutfen icine sinsin omur boyu severek kullan

ÇOK teşekkür ederim beni çok mutlu ettin. keşke sen de istediğin sonucu elde edebilseydin umarım yeni burnuna alışırsın. tekrar tşkler canım..

Sevgili Tuğçe bence harika olmuş burnun :) bambaşka biri olmuşsun. Ben bayıldım. Hiç moralini bozma bence. Bana sorarsan yüzüne de çok yakışmış

Sevgili Tuğçe bence harika olmuş burnun :) bambaşka biri olmuşsun. Ben bayıldım. Hiç moralini bozma bence. Bana sorarsan yüzüne de çok yakışmış
çok teşekkür ederim :))) eskisinden daha iyi oldu evet. beklediğim sonuç kavisli bir burundu ama öyle çıkmayınca üzülüyor insan..

Arkadaşlar merhaba, şimdi dikkatimi çeken bir husus var bazı yorum yapanlar sanırım bazı doktorların muayenehanesinde çalışan veya doktorun kendisi de olabilir diye düşünüyorum . Bu kanıya kendim de hekim olduğum ve bazı kişileri tanıdığım en azından hekim veya işin içinde olan kişilerin yazdığı savubmaşardan anlıyorum . Benim branşım bu branşlardan değil ama anlam veremediğim bu kadar kendilerini savunma durumunda olmaları. Bir kez rinoplasti olduğunuzda ikinci kez revizyon ameliyatı olmuş oluyorsunuz ve bu hiç kolay bir ameliyat değil, sizde kıkırdak dokusu vs kalmadığından ya kalan doku ile yetiniliyor veya kaburgadan alınıyor. Bir kere doktorunuz revizyon ameliyatı yaoanilecel kapasitede olmalı. Birçok doktor özellikle isim yapmışlar adamlar kendi tekniklerini bile geliştirdiklerinden bahaediyor ama baktığınızda herkese aynı hurun yapıyor. Size en yakışanı yapmaları lazım. Yüzünüze size uygun büyüklükteki birşey yapmaları gerek. Bazı doktorlar revizyon ameliyatı beya komplike burunları yapamıyor. Ameliyatlarını büyük hastanelerde başka hekimlere yaptırıyor. Çok can sıkıcı mevzular ne yazık ki. Herkese geçmiş olsun

Sağol keske işin içine girmeden bizde bu kadar zor zahmetli işler olduğunu bilseydik evet herkesin suratına küçük kavisli sırtı oyuk fabrikadan çıkma burunlar yapiyorlar malesef mağdur olan çok insan var bende dahil zaten doktor revizyonu yapamiyorsa mecbur başka doktora duzeltiriyor bazıları onuda yapamıyor ben yaparım diyor işin içinden çıkamıyor malesef bazilari hata yaptiginida kabullenmiyor .burda ki çok iyi hekim falan yazanlara da kimse aldanmasın hele revizyon da daha dikkatli olun sakin prof.doç yok bilmem ne hiç aldanmasinlar. Allah oyle yalan dolanla insalarin umutlarını calanlarinda ıslah etsin .

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlım benim gördüğüm o kadar kötü şeyler oldu ki çok üzüldüm. ..

Çok haklısın burda bir doktor hakkında olumsuz ama gerçek bir yorum yapılınca hemen hesap siliniyor üyelik iptal ediliyor ama doktoru överseniz aman şöyle doktor harika doktor derseniz kimsenin sesi çıkmıyor başarısız kötü bir amliyat geçirdim burda yorum yaptım anında eski hesabım kapatıldı napalım bunca insana yalan mı söyleyelim kötü başarısız bir ameliyat oldum ama çok mutluyum yuhhii diye sevinç gösterisimi yapalım olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz mesajları yasaklamayın kanmayın doktorunuzu iyi araştırın

Kesinlikle.. çünkü yapabildiği tek bir burun tipi var o da oyuk sırtı kavisli burun.. reklamında kullandığı ameliyat fotolarında seçtiği hastalar da hep tek tip dikkat edin; şirin yüzler, ince derili insanlar, bombe bir alın, altta çene ve dudak uyumunda sıkıntı olmayan yüzler..
Neden hiç kocaman bir burnun öncesi sonrasını koymaya cesaretleri yok- çünkü onlara o burun yakışmaz.. yakışmayanları da tabi koymuyorlar

Ben bir şekilde biraz da merakımdan çok insan tanıdım özellikle yakınlarım için doktor ararken veya vakalar arasında ameliyathane Sohbetlerinde ameliyat hemşireleri ve aneztezi doktorlarına sorunca veya kendim hasta götürdüğümde. Size şunu söyleyeyim bu işi yani estetiği etik olarak yapan az sayıda insan var ama işini düzgün yapan iyi insanlar da var, benim botoxumu arkadaşlarımın burun ameliyatlarını yapan biri var . Amerikan hastanesinde Selahattin Bey. İnanılmaz düzgün ve etik biri. Hastanede çalışan personel onun elinin çok iyi olduğunu keşfettiği için herkes yakınını ona getiriyor veya ona ameliyat olmaya çalışıyor. Oysa o kadar çok amerikan hastanesi doktoru olmamasına rağmen ameliyathaneyi kullanan kişileri görüyoruz ki. Kendisinin ismini ben hiç görmüyorum. Hiç facebook vs veya bir yerlerde reklam da yapmıyor. Sanırım gerek duymuyor bir arkadaşımın nişanlısının annesinin yüzünü gerdi inanırmısınız 8 saat uğraştı. 3 kere girip çıktım baktım. İnanılmaz sabırlı ve titiz, alçak gönüllü. Bilmiyorum bunu reklam olarak görmeyin ama bilmenizi istedim. Birkaç yere de yazmayı düşünüyorum çünkü ortalık çakal dolu

Ay bizzat burnu küçük ve sadece burun deliklerimden rahatsız olan ve bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak çok pişmanım. Sakın yaptırma büyük problem yoksa. Ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçti şimdi tekrar ameliyat olacağım. Yarın doktora gidicem

peki doktor araştırma konusunda tavsiyeniz ne olur? mesela benim hiç burun ameliyatı olmuş arkadaşım yok. Dolayısıyla da kimseye soramıyorum senin burnunu kim yaptı? Memnun kaldın mı diye? Doktorlardan referans istesen büyük ihtimal kendilerinden memnun olup şikayet etmeyecek kişilerin bilgilerini verirler ya da vermezler? Ne gibi bir araştırma yapıp nasıl emin olabiliriz? karar veremiyorum ben bir türlü doktora. Burda yazılanları okudukça da kafa karışıyor. Her doktor için olumlu, olumsuz yorum var.

Revizyon için doktor önerebilecek bizzat yaptırıp memnun kalan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…