Arkadaşlar aranizda ali dursun kan hakkinda bilgisi olan varmi ? Kendisine ameliyat olmayi dusunyorm fakat hicbir yorum bulamadm. Arkadasim oldu cok memnun ama karar veremiyorum
Hayır canım olumsuz yorum duymadım ikisinede baktım gayet iyiler yalnız piezzo tekniğinden memnun olmayanlar var Şaban beyde o teknikle yapıyor. Hiç karar veremiyorum kafam cok karısıkDeniz şaban çelebini veya Volkan kahya baktın mı ? Cnm 3. Soruşumyada haklarında olumsuz duydun mu
Hayır canım olumsuz yorum duymadım ikisinede baktım gayet iyiler yalnız piezzo tekniğinden memnun olmayanlar var Şaban beyde o teknikle yapıyor. Hiç karar veremiyorum kafam cok karısık
Canım gelmedi mesajın tekrar göndersene :)Ya neyini memnun değiller anlamıyorum .. kırılmış parçalanmış daha mı iyi yani.. ben piezo törpülemesen yanayım özele gelsene. Resim attnm
Canım gelmedi mesajın tekrar göndersene :)
Bende bilmezdim ama bir hemşire arkadaşım doktor ameliyat ta sanat sergiler ve böyle çok vaka var dedi.bazı doktorlar iyi niyet gibi zaten açıyoruz açmışken şurayı duzeltilelim der sen yok dersin ama ameliyattan sonra yine kendi bildiğini okur ameliyatta girerken böyle gelen iyi niyet gibi gelen teklif hayatınızı bitirir böyle çok insan var hayatı ameliyattan sonra kabusa dönen.sonra utanmadan guzelik yaptim gibi bin tane saçma yorumlar yapıyorlar aman ila olacaklar çok iyi hekim diye kasaba gitmesinler Allah öyle hekimlerden korusun .Hayır benim saban bey degildi tanınmıs biri degil estetik için degil deviasyon için girdim ve nurtopu gibi estetikli nefessiz bir sürü sorunlu bir burunla cıktım.derlerdiki nefes için oldum ama doktor estetikte yapmış derlerdi inanmazdım hadi canım öyle seymi olutr istek dişi ama oluyormus hemde cok böyle magdur.dava actım kendisine suan isim veremiyorum
Cnm senin burnun cok guzel olmus baya baya guzel olnus yanu emin ol burnun kisalsaydi daha mutsuz olurdun siman dehisirdi ve belki yakismazdi bende doktordan suan senin olmus olan burnu istedim kemer gitsin sadece duz olsun dedim oymus ta oymus senin ki harika suoer lutfen icine sinsin omur boyu severek kullanTam bana göre bir konu bu. 2 gün önce çıktı sargılar ve atel. Burnumun eskisinden tek farkı kemeri olmaması. O kadar para verdim ve acı cektim ama istediğim sonuca ulaşamadım moralim çok bozuk hayallerim yıkıldı.. burnum hala büyük ve uzun. Foto atıyorum karar sizinburnumun küçülmesi kısalması ve alçalması mümkün olabilir mi ? Çok çaresiz ve mutsuzum.. minik kavisli bir burun hayal ediyordum ben doktorum da hafif kavis verecekti ama görüyorsunuz ki burun sırtım dümdüz!
ÇOK teşekkür ederim beni çok mutlu ettin. keşke sen de istediğin sonucu elde edebilseydinCnm senin burnun cok guzel olmus baya baya guzel olnus yanu emin ol burnun kisalsaydi daha mutsuz olurdun siman dehisirdi ve belki yakismazdi bende doktordan suan senin olmus olan burnu istedim kemer gitsin sadece duz olsun dedim oymus ta oymus senin ki harika suoer lutfen icine sinsin omur boyu severek kullan
Tam bana göre bir konu bu. 2 gün önce çıktı sargılar ve atel. Burnumun eskisinden tek farkı kemeri olmaması. O kadar para verdim ve acı cektim ama istediğim sonuca ulaşamadım moralim çok bozuk hayallerim yıkıldı.. burnum hala büyük ve uzun. Foto atıyorum karar sizinburnumun küçülmesi kısalması ve alçalması mümkün olabilir mi ? Çok çaresiz ve mutsuzum.. minik kavisli bir burun hayal ediyordum ben doktorum da hafif kavis verecekti ama görüyorsunuz ki burun sırtım dümdüz!
çok teşekkür ederim :))) eskisinden daha iyi oldu evet. beklediğim sonuç kavisli bir burundu ama öyle çıkmayınca üzülüyor insan..Sevgili Tuğçe bence harika olmuş burnun :) bambaşka biri olmuşsun. Ben bayıldım. Hiç moralini bozma bence. Bana sorarsan yüzüne de çok yakışmış
Sağol keske işin içine girmeden bizde bu kadar zor zahmetli işler olduğunu bilseydik evet herkesin suratına küçük kavisli sırtı oyuk fabrikadan çıkma burunlar yapiyorlar malesef mağdur olan çok insan var bende dahil zaten doktor revizyonu yapamiyorsa mecbur başka doktora duzeltiriyor bazıları onuda yapamıyor ben yaparım diyor işin içinden çıkamıyor malesef bazilari hata yaptiginida kabullenmiyor .burda ki çok iyi hekim falan yazanlara da kimse aldanmasın hele revizyon da daha dikkatli olun sakin prof.doç yok bilmem ne hiç aldanmasinlar. Allah oyle yalan dolanla insalarin umutlarını calanlarinda ıslah etsin .Arkadaşlar merhaba, şimdi dikkatimi çeken bir husus var bazı yorum yapanlar sanırım bazı doktorların muayenehanesinde çalışan veya doktorun kendisi de olabilir diye düşünüyorum . Bu kanıya kendim de hekim olduğum ve bazı kişileri tanıdığım en azından hekim veya işin içinde olan kişilerin yazdığı savubmaşardan anlıyorum . Benim branşım bu branşlardan değil ama anlam veremediğim bu kadar kendilerini savunma durumunda olmaları. Bir kez rinoplasti olduğunuzda ikinci kez revizyon ameliyatı olmuş oluyorsunuz ve bu hiç kolay bir ameliyat değil, sizde kıkırdak dokusu vs kalmadığından ya kalan doku ile yetiniliyor veya kaburgadan alınıyor. Bir kere doktorunuz revizyon ameliyatı yaoanilecel kapasitede olmalı. Birçok doktor özellikle isim yapmışlar adamlar kendi tekniklerini bile geliştirdiklerinden bahaediyor ama baktığınızda herkese aynı hurun yapıyor. Size en yakışanı yapmaları lazım. Yüzünüze size uygun büyüklükteki birşey yapmaları gerek. Bazı doktorlar revizyon ameliyatı beya komplike burunları yapamıyor. Ameliyatlarını büyük hastanelerde başka hekimlere yaptırıyor. Çok can sıkıcı mevzular ne yazık ki. Herkese geçmiş olsun
Teşekkür ederim tatlım benim gördüğüm o kadar kötü şeyler oldu ki çok üzüldüm. ..Sağol keske
Sağol keske son içine girmeden bizde bu kadar zor zahmetli işler olduğunu bilseydik evet herkesin suratına küçük kavisli sırtı oyuk fabrikadan çıkma malesef mağdur olan çok insan var zaten doktor revizyonu yapamiyorsa mecbur başka doktora duzeltiriyor bazıları onuda yapamıyor ben yaparım diyor işin içinden çıkamıyor malesef .burda ki çok iyi hekim falan yazanlara da kimse aldatmasın bir zahmet hele revizyon da daha dikkatli olun sakin prof.doç yok bilmem ne hiç aldanmasin k
Sağol Canım.
Sağol Canım inşaallah herkes mutlu sonuca ulaşır .Teşekkür ederim tatlım benim gördüğüm o kadar kötü şeyler oldu ki çok üzüldüm. ..
Arkadaşlar merhaba, şimdi dikkatimi çeken bir husus var bazı yorum yapanlar sanırım bazı doktorların muayenehanesinde çalışan veya doktorun kendisi de olabilir diye düşünüyorum . Bu kanıya kendim de hekim olduğum ve bazı kişileri tanıdığım en azından hekim veya işin içinde olan kişilerin yazdığı savubmaşardan anlıyorum . Benim branşım bu branşlardan değil ama anlam veremediğim bu kadar kendilerini savunma durumunda olmaları. Bir kez rinoplasti olduğunuzda ikinci kez revizyon ameliyatı olmuş oluyorsunuz ve bu hiç kolay bir ameliyat değil, sizde kıkırdak dokusu vs kalmadığından ya kalan doku ile yetiniliyor veya kaburgadan alınıyor. Bir kere doktorunuz revizyon ameliyatı yaoanilecel kapasitede olmalı. Birçok doktor özellikle isim yapmışlar adamlar kendi tekniklerini bile geliştirdiklerinden bahaediyor ama baktığınızda herkese aynı hurun yapıyor. Size en yakışanı yapmaları lazım. Yüzünüze size uygun büyüklükteki birşey yapmaları gerek. Bazı doktorlar revizyon ameliyatı beya komplike burunları yapamıyor. Ameliyatlarını büyük hastanelerde başka hekimlere yaptırıyor. Çok can sıkıcı mevzular ne yazık ki. Herkese geçmiş olsun
Kesinlikle.. çünkü yapabildiği tek bir burun tipi var o da oyuk sırtı kavisli burun.. reklamında kullandığı ameliyat fotolarında seçtiği hastalar da hep tek tip dikkat edin; şirin yüzler, ince derili insanlar, bombe bir alın, altta çene ve dudak uyumunda sıkıntı olmayan yüzler..Sağol keske işin içine girmeden bizde bu kadar zor zahmetli işler olduğunu bilseydik evet herkesin suratına küçük kavisli sırtı oyuk fabrikadan çıkma burunlar yapiyorlar malesef mağdur olan çok insan var bende dahil zaten doktor revizyonu yapamiyorsa mecbur başka doktora duzeltiriyor bazıları onuda yapamıyor ben yaparım diyor işin içinden çıkamıyor malesef bazilari hata yaptiginida kabullenmiyor .burda ki çok iyi hekim falan yazanlara da kimse aldanmasın hele revizyon da daha dikkatli olun sakin prof.doç yok bilmem ne hiç aldanmasinlar. Allah oyle yalan dolanla insalarin umutlarını calanlarinda ıslah etsin .
Ay bizzat burnu küçük ve sadece burun deliklerimden rahatsız olan ve bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak çok pişmanım. Sakın yaptırma büyük problem yoksa. Ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçti şimdi tekrar ameliyat olacağım. Yarın doktora gidicemArkidişler ben estetik olmadım hiç.
Burnum küçük ve ucu kalkık, beni tanıyanlar "saçmalama estetiğe hiç ihtiyacın yok, eğer yaparsan güzelleşmez, aksine çirkinleşirsin, bozulur güzelim burnun" diyorlar..
Benim dert ettiğim şey ise, burnumdaki önden bakınca belli olan (bana göre belli ama herkes anlamayabiliyor) kemikteki yamukluk.. Ama dediğim gibi çok belirgin, çirkin bir yamukluk yok.. Ufacık birşey. O da bebekken, ilk doğduğum gün eve gelir gelmez kuzenimin burnuma tarakla vurmasından ötürü olan birşey.. Kemikler henüz sertleşmediği için bebeklerdeki darbeler burunda yamukluğa sebep olabilirmiş.
Dediğim gibi belli belirsiz bir yamukluk var, sanırım sadece ben fark ediyorum. Ama beni rahatsız ediyor. Burnumun ucu filan hiç değişmesin istiyorum, yalnızca kemikteki asimetriyi düzeltsin doktor istiyorum. Sizce bu mümkün mü?
Yoksa çok küçük bir sebeple müdahale ettirdiğim için, burnum eskisinden kötü olabilir mi?
Bana verilen cevaplar haricinde, estetik olup da pişman olanlar ve "keşke yaptırmasaydım, eski halim daha güzeldi" diyenler lütfen bizimle tecrübelerini paylaşsınlar...
peki doktor araştırma konusunda tavsiyeniz ne olur? mesela benim hiç burun ameliyatı olmuş arkadaşım yok. Dolayısıyla da kimseye soramıyorum senin burnunu kim yaptı? Memnun kaldın mı diye? Doktorlardan referans istesen büyük ihtimal kendilerinden memnun olup şikayet etmeyecek kişilerin bilgilerini verirler ya da vermezler? Ne gibi bir araştırma yapıp nasıl emin olabiliriz?Çok haklısın burda bir doktor hakkında olumsuz ama gerçek bir yorum yapılınca hemen hesap siliniyor üyelik iptal ediliyor ama doktoru överseniz aman şöyle doktor harika doktor derseniz kimsenin sesi çıkmıyor başarısız kötü bir amliyat geçirdim burda yorum yaptım anında eski hesabım kapatıldı napalım bunca insana yalan mı söyleyelim kötü başarısız bir ameliyat oldum ama çok mutluyum yuhhii diye sevinç gösterisimi yapalım olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz mesajları yasaklamayın kanmayın doktorunuzu iyi araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?