olabildiğince doktorla görüşmeye çalış canım içine sineni bulursun bi de her doktorun tarzı farklı bazısı çok kalkık yapıyor vs kendi istediğin burna yakın burun yapan doktorlara bakabilirsin instagram hesaplarına. benim üniversitede 10 arkadaşım varsa 5inin burnu estetikti hepsi gayet güzeldi hiç öyle araştırmadan çorumda rastgele bi doktora olan bile vardı. biraz şans işi malesef her doktorda ortalama %10 ihtimal bazı aksilikli sonuçlar olabilirpeki doktor araştırma konusunda tavsiyeniz ne olur? mesela benim hiç burun ameliyatı olmuş arkadaşım yok. Dolayısıyla da kimseye soramıyorum senin burnunu kim yaptı? Memnun kaldın mı diye? Doktorlardan referans istesen büyük ihtimal kendilerinden memnun olup şikayet etmeyecek kişilerin bilgilerini verirler ya da vermezler? Ne gibi bir araştırma yapıp nasıl emin olabiliriz?karar veremiyorum ben bir türlü doktora. Burda yazılanları okudukça da kafa karışıyor. Her doktor için olumlu, olumsuz yorum var.
olabildiğince doktorla görüşmeye çalış canım içine sineni bulursun bi de her doktorun tarzı farklı bazısı çok kalkık yapıyor vs kendi istediğin burna yakın burun yapan doktorlara bakabilirsin instagram hesaplarına. benim üniversitede 10 arkadaşım varsa 5inin burnu estetikti hepsi gayet güzeldi hiç öyle araştırmadan çorumda rastgele bi doktora olan bile vardı. biraz şans işi malesef her doktorda ortalama %10 ihtimal bazı aksilikli sonuçlar olabilir
Ameliyatı keyfi yaptıracaksan hiç yaptırma ama ciddi bir nefes alma şekil bozukluğun varsa bulunduğun şehirde doktor araştır yüz yüze git görüş sorununu anlat içine sinerse güvenirsen tamam de ama iyi araştır internet ortamında doktor bulmak pek sağlıklı değil bencepeki doktor araştırma konusunda tavsiyeniz ne olur? mesela benim hiç burun ameliyatı olmuş arkadaşım yok. Dolayısıyla da kimseye soramıyorum senin burnunu kim yaptı? Memnun kaldın mı diye? Doktorlardan referans istesen büyük ihtimal kendilerinden memnun olup şikayet etmeyecek kişilerin bilgilerini verirler ya da vermezler? Ne gibi bir araştırma yapıp nasıl emin olabiliriz?karar veremiyorum ben bir türlü doktora. Burda yazılanları okudukça da kafa karışıyor. Her doktor için olumlu, olumsuz yorum var.
Ameliyatı keyfi yaptıracaksan hiç yaptırma ama ciddi bir nefes alma şekil bozukluğun varsa bulunduğun şehirde doktor araştır yüz yüze git görüş sorununu anlat içine sinerse güvenirsen tamam de ama iyi araştır internet ortamında doktor bulmak pek sağlıklı değil bence
ah aynı duygularıma tercüman oldun bende ikinci operasyon için doktor bakıyorum burnumu eskiye yakın hale getirecek doktor bulabilirsem ama nerdeAH ah o pişman olmalar Yok mu eski burnunu özlemeler hani burnunuz kötü bile olsa doğal ya yüzün kendi ahenginde kaybolup gidiyor kimse sizin düşündüğünüz gibi burnunuza odaklanmıyor aaa ne çirkin burnu var demiyor. Ama ameliyattan sonra sizin beğenmediniz burnunuzu mumla arar oluyorsunuz. Birde ister istemez çevreden bunu mu yaptırdın ? Bunun burası böyle şurası şöyle ve bunlarıda geçtim aynalara küsüp kameralardan kaçıyorsunuz Allah kimseye yaşatmasın ama çok kötü bir durum ben şuan ikinci için arayıştayım ha şimdiki aklım olsa bırakırdım kemerli hafif eğri ama yüzümde uyumlu duran bana karakteristik bir özellik katan burnum olsun en azından o zaman kendimi beğenirdim şimdi be makyaj yakışıyor ne makyajsız yüzüme bakılıyor. Psikolojik açıdan bittim. Evet tek seferde hatta çok ucuza çok güzel burunlara kavuşanlar var ama değer mi kendi bedeninle kumar oynamaya ?
Eskisinde geçtim biraz normale döndürecek bir doktora razıyım ne ön profilim kaldı nede yan İnan çok kötüyümah aynı duygularıma tercüman oldun bende ikinci operasyon için doktor bakıyorum burnumu eskiye yakın hale getirecek doktor bulabilirsem ama nerde
foto koysana önce sonra diye bizde bakalım belki sen alışamamışsındır kötü değildirEskisinde geçtim biraz normale döndürecek bir doktora razıyım ne ön profilim kaldı nede yan İnan çok kötüyüm
Yaptirmadan once burnum korkunc dehsetti berbat otesiydi simdi yine kotu ama ilk olmadan onceki haline goee daha az kotu diyelim
Tek problem delikler..biri anyada biri konyada 6 ay oldu sizce ayni doktora duzelttiriyim mi yoksa sictigi seyi sivarmi bide?
Dediğiniz de doğru aslında bir yandanbenim ki biraz keyfi. Nefes alma ve sağlık olarak beni etkileyen sorunum yok ama şu ana kadar iki doktora gittim ikisi de deviasyon, yamukluk var ve burun ucu düşük dediler. Görünüş olarak beni rahatsız ediyor bazen düşünüyorum başıma iş mi açarım diye ama içim de yapılmasını istiyor. Çok doktora gittikçe kafa karışıyor bir de. Hepten kararsız kalıyor insan.
canım istersen özelden atıyım bana yaz.foto koysana önce sonra diye bizde bakalım belki sen alışamamışsındır kötü değildir
Kesinlikle yapamayan yapmamalı bu işiÇok pişmanım. En azından eskiden nefes alabiliyordum. Şimdi hem nefes alamıyorum hem de çirkin bi burnum var. Hakkımı asla helal etmiyorum. Amerika'da, Avrupa'da olsa maddi manevi tazminat davasını çoktan kazanmıştım. Ama burası Türkiye, maalesef. Bazılarının yanına kar kalıyor. Yapamıyorlarsa yapmasınlar bu işi...
Arkadaşlar merhaba, şimdi dikkatimi çeken bir husus var bazı yorum yapanlar sanırım bazı doktorların muayenehanesinde çalışan veya doktorun kendisi de olabilir diye düşünüyorum . Bu kanıya kendim de hekim olduğum ve bazı kişileri tanıdığım en azından hekim veya işin içinde olan kişilerin yazdığı savubmaşardan anlıyorum . Benim branşım bu branşlardan değil ama anlam veremediğim bu kadar kendilerini savunma durumunda olmaları. Bir kez rinoplasti olduğunuzda ikinci kez revizyon ameliyatı olmuş oluyorsunuz ve bu hiç kolay bir ameliyat değil, sizde kıkırdak dokusu vs kalmadığından ya kalan doku ile yetiniliyor veya kaburgadan alınıyor. Bir kere doktorunuz revizyon ameliyatı yaoanilecel kapasitede olmalı. Birçok doktor özellikle isim yapmışlar adamlar kendi tekniklerini bile geliştirdiklerinden bahaediyor ama baktığınızda herkese aynı hurun yapıyor. Size en yakışanı yapmaları lazım. Yüzünüze size uygun büyüklükteki birşey yapmaları gerek. Bazı doktorlar revizyon ameliyatı beya komplike burunları yapamıyor. Ameliyatlarını büyük hastanelerde başka hekimlere yaptırıyor. Çok can sıkıcı mevzular ne yazık ki. Herkese geçmiş olsun
Yoo bunu demiyorum sadece bazı doktorlar tek tip burun yapıyor kadınlar da bunu istiyor arkadaşının burnunu, oysa herkesin yüzü, yapısı farklı. Ameliyat olurken de tecrübeli ve herşeyin üstesinden gelebilecej birini bulmak lazımHer rinoplasti sonrası revizyon kaçınılmaz mı diyorsunuz hocam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?