Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

olabildiğince doktorla görüşmeye çalış canım içine sineni bulursun bi de her doktorun tarzı farklı bazısı çok kalkık yapıyor vs kendi istediğin burna yakın burun yapan doktorlara bakabilirsin instagram hesaplarına. benim üniversitede 10 arkadaşım varsa 5inin burnu estetikti hepsi gayet güzeldi hiç öyle araştırmadan çorumda rastgele bi doktora olan bile vardı. biraz şans işi malesef her doktorda ortalama %10 ihtimal bazı aksilikli sonuçlar olabilir

teşekkürler bilgi için. Şimdiye kadar iki doktor ile görüştüm. Birisi ssk'nın doktoru idi. Açıkçası öylesine konuştum. Zaten ilgisizdi. Sorduğuna cevap vermiyor. Diğeri bir tık daha iyiydi. Cumartesi 3 doktor ile görüşmem var. Çok fazla dolanınca da insanın kafası karışıyor pozitif elektrik aldığım doktora ameliyat olacam sanırım.

Ameliyatı keyfi yaptıracaksan hiç yaptırma ama ciddi bir nefes alma şekil bozukluğun varsa bulunduğun şehirde doktor araştır yüz yüze git görüş sorununu anlat içine sinerse güvenirsen tamam de ama iyi araştır internet ortamında doktor bulmak pek sağlıklı değil bence

Dediğiniz de doğru aslında bir yandan benim ki biraz keyfi. Nefes alma ve sağlık olarak beni etkileyen sorunum yok ama şu ana kadar iki doktora gittim ikisi de deviasyon, yamukluk var ve burun ucu düşük dediler. Görünüş olarak beni rahatsız ediyor bazen düşünüyorum başıma iş mi açarım diye ama içim de yapılmasını istiyor. Çok doktora gittikçe kafa karışıyor bir de. Hepten kararsız kalıyor insan.

Problemli bir burnu bile mahvedebiliyorlar. Eğer burnunuz güzelse ve problemi yoksa sakın ama sakın dokundurtmayın. Ben 2 kez ameliyat oldum ilki deviasyondu devlet hastanesinde oldum ki hayatımın hatası bir günde alınan karar artık hiç nefes alamamaya başlayınca karar verdim. Ancak atelim çıkınca burnumun ucunda nurtopu gibi büyük kıkırdak oluştu 2.ayda burnum sağa yatmaya başladı üniversite hayatımı mahvetti diyebilirim asosyal oldum. Sonra doktor arayışına girdim aslında çok çok iyi bir doktor buldum. İlk fırsatta ameliyat oldum. Ameliyat olalı 6 ay ancak burun kanatlarım çok geniş aslında çok doğal sanki kendi burnum gibi bir burnum var ama galiba çirkinim ve yüzümde ki bir uzvun güzel olmasını isterdim oda gayet doğal gösterişsiz önden kocaman. ben hep kendimi suçluyorum galiba burnum çok büyüktü, doktora kendimi açıklayamamıştım ya da çok çirkindim baştan savma bir burun yaptı. Kavissiz kalkık olmayan bir burun. Şimdi yaptığı burunlara bakınca çok üzülüyorum neden ben diyip kendimi suçluyorum. Mesaj atıp yeni bir ameliyat yapar mı diye sormak istiyorum ama red cevabı alırsam yıkılırım diye korkuyorum. Fonksiyonel problemim ortadan kalktı sadece görüntü olarak 2 ameliyattada küçülmemiş koca burun diyorum kendime kanatları ve burun ıcım gayet büyük.Sizce yeniden ameliyat eder mi beni böyle bir zorunluluğu var mı doktorların yani zorunluluk demiyeyimde beğenmezsek yapıyorşar mı genelde? İnanın psikolojik çöküntüler içerisindeyim.

Yaptirmadan once burnum korkunc dehsetti berbat otesiydi simdi yine kotu ama ilk olmadan onceki haline goee daha az kotu diyelim
Tek problem delikler..biri anyada biri konyada 6 ay oldu sizce ayni doktora duzelttiriyim mi yoksa sictigi seyi sivarmi bide?

Burda yazıları okudukça doktorlardan korkuyorum .artık normal sağlık için bile hastaneye gitmeye korkar oldum .çok kötü burunlar dışında ameliyat olmayın sonra bizim gibi psikolojiniz bozulur çıkış çare aramaktan eve kapanır hayattan soğursunuz. Daha bu ameliyatlara mecbur bir durum yoksa girmeyin !

AH ah o pişman olmalar Yok mu eski burnunu özlemeler hani burnunuz kötü bile olsa doğal ya yüzün kendi ahenginde kaybolup gidiyor kimse sizin düşündüğünüz gibi burnunuza odaklanmıyor aaa ne çirkin burnu var demiyor. Ama ameliyattan sonra sizin beğenmediniz burnunuzu mumla arar oluyorsunuz. Birde ister istemez çevreden bunu mu yaptırdın ? Bunun burası böyle şurası şöyle ve bunlarıda geçtim aynalara küsüp kameralardan kaçıyorsunuz Allah kimseye yaşatmasın ama çok kötü bir durum ben şuan ikinci için arayıştayım ha şimdiki aklım olsa bırakırdım kemerli hafif eğri ama yüzümde uyumlu duran bana karakteristik bir özellik katan burnum olsun en azından o zaman kendimi beğenirdim şimdi be makyaj yakışıyor ne makyajsız yüzüme bakılıyor. Psikolojik açıdan bittim. Evet tek seferde hatta çok ucuza çok güzel burunlara kavuşanlar var ama değer mi kendi bedeninle kumar oynamaya ?

ah aynı duygularıma tercüman oldun bende ikinci operasyon için doktor bakıyorum burnumu eskiye yakın hale getirecek doktor bulabilirsem ama nerde

Birde bu burun estetiği öyle birşey ki bir trene biniyorsunuz ve yolun yarısında inme şansınız Yok. Beğenmedim eskisine dönsün yok. Hadi başa alalım yok. Dudak estetiği gibi zamanla nasılsa eriyip kendi haline dönecek diyemiyorsunuz. Yada meme estetiği gibi olmadı çıkaralım silikonları diyemiyorsunuz. Size biçilen kadere ya razı olacaksınız yada artım yarım yamalak bir psikolojiyle bir çıkıl yolu arayacaksınız tabi oda doğru yolsa ? İnsan bir kere olumsuzlukla karşılaşınca ikinciye cesaret bile bulamıyor. Ben ilk başta bu burnumdan daha kötü olamaz diye yola çıkmıştım oluyormuş. Hemde öyle bir oluyormuş ki. Ha ama şimdi mecburum çünkü gerçekten bu şekilde hayatımı sürdüremem kendime güvenim kayboldu ikinciye mecburum. Elle tutulacak tek bir yanı olsa burnumun ikinciye yine kalkışmam. Kimseye tavsiye etmiyorum Allah'ın verdiğini bazen gerçekten ellememek Laz'ım. Yüzünüze İnan'ın çok yakışıyordur

ah aynı duygularıma tercüman oldun bende ikinci operasyon için doktor bakıyorum burnumu eskiye yakın hale getirecek doktor bulabilirsem ama nerde
Eskisinde geçtim biraz normale döndürecek bir doktora razıyım ne ön profilim kaldı nede yan İnan çok kötüyüm

Benimde ayni şekilde burun deliklerim farklı 6ay oldu .ama ödemler bir yılda anca iniyormuş deliklerdeki anormallikleri buna bağlamak istiyorum .duzelir diye ümit ediyorum.ben tekrar ameliyat sürecini yasamak istemiyorum özellikle de tampon kısmını.
Karşıdan bakılınca burun deliklerin belli olmuyirsa bence acele etme ameliyat icin

Ameliyatsız nefes açma ve burun düşüklüğünü düzeltme işlemi yapan doktorlar var 20 dakika gibi kısa bir sürede kesme yok iz yok ağrı yok bunu de bence fiyatta uygun bi araştır en azından ameliyat olup pişman olma olayın azalır

Aynen bize bu kaderi layık gören doktorlar !

Çok pişmanım. En azından eskiden nefes alabiliyordum. Şimdi hem nefes alamıyorum hem de çirkin bi burnum var. Hakkımı asla helal etmiyorum. Amerika'da, Avrupa'da olsa maddi manevi tazminat davasını çoktan kazanmıştım. Ama burası Türkiye, maalesef. Bazılarının yanına kar kalıyor. Yapamıyorlarsa yapmasınlar bu işi...

Kesinlikle yapamayan yapmamalı bu işi
Hele tam gün yasasından sonra malesef düzgün iş yapan çok az cerrah yetişti ülkemizde çünkü işinde iyi olan hocalar hep özeli tercih etti, devlette iyi olanlar kalmadı.Asistanlar da gerektiği gibi yetişmedi

Her rinoplasti sonrası revizyon kaçınılmaz mı diyorsunuz hocam ?

Her rinoplasti sonrası revizyon kaçınılmaz mı diyorsunuz hocam ?
Yoo bunu demiyorum sadece bazı doktorlar tek tip burun yapıyor kadınlar da bunu istiyor arkadaşının burnunu, oysa herkesin yüzü, yapısı farklı. Ameliyat olurken de tecrübeli ve herşeyin üstesinden gelebilecej birini bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…