Siz kime oldunuz özelden mesaj yazabilirmisiniz banaÇok pişmanım. En azından eskiden nefes alabiliyordum. Şimdi hem nefes alamıyorum hem de çirkin bi burnum var. Hakkımı asla helal etmiyorum. Amerika'da, Avrupa'da olsa maddi manevi tazminat davasını çoktan kazanmıştım. Ama burası Türkiye, maalesef. Bazılarının yanına kar kalıyor. Yapamıyorlarsa yapmasınlar bu işi...
Ben özelde yaptırmıştım. Özelde de yapamayan doktorlar var.Kesinlikle yapamayan yapmamalı bu işi
Hele tam gün yasasından sonra malesef düzgün iş yapan çok az cerrah yetişti ülkemizdeçünkü işinde iyi olan hocalar hep özeli tercih etti, devlette iyi olanlar kalmadı.Asistanlar da gerektiği gibi yetişmedi
Ben özelde yaptırmıştım. Özelde de yapamayan doktorlar var.
Ben özelde yaptırmıştım. Özelde de yapamayan doktorlar var.
Arkidişler ben estetik olmadım hiç.
Burnum küçük ve ucu kalkık, beni tanıyanlar "saçmalama estetiğe hiç ihtiyacın yok, eğer yaparsan güzelleşmez, aksine çirkinleşirsin, bozulur güzelim burnun" diyorlar..
Benim dert ettiğim şey ise, burnumdaki önden bakınca belli olan (bana göre belli ama herkes anlamayabiliyor) kemikteki yamukluk.. Ama dediğim gibi çok belirgin, çirkin bir yamukluk yok.. Ufacık birşey. O da bebekken, ilk doğduğum gün eve gelir gelmez kuzenimin burnuma tarakla vurmasından ötürü olan birşey.. Kemikler henüz sertleşmediği için bebeklerdeki darbeler burunda yamukluğa sebep olabilirmiş.
Dediğim gibi belli belirsiz bir yamukluk var, sanırım sadece ben fark ediyorum. Ama beni rahatsız ediyor. Burnumun ucu filan hiç değişmesin istiyorum, yalnızca kemikteki asimetriyi düzeltsin doktor istiyorum. Sizce bu mümkün mü?
Yoksa çok küçük bir sebeple müdahale ettirdiğim için, burnum eskisinden kötü olabilir mi?
Bana verilen cevaplar haricinde, estetik olup da pişman olanlar ve "keşke yaptırmasaydım, eski halim daha güzeldi" diyenler lütfen bizimle tecrübelerini paylaşsınlar...
Kizlar ben resim goremiyorum neden açaba bir de Tuğçe arkadaşım sen kime ameliyat olmustunÇOK teşekkür ederim beni çok mutlu ettin. keşke sen de istediğin sonucu elde edebilseydinumarım yeni burnuna alışırsın. tekrar tşkler canım..
Tavsiye edebilceginiz bir doktor var mı pekiArkadaşlar merhaba, şimdi dikkatimi çeken bir husus var bazı yorum yapanlar sanırım bazı doktorların muayenehanesinde çalışan veya doktorun kendisi de olabilir diye düşünüyorum . Bu kanıya kendim de hekim olduğum ve bazı kişileri tanıdığım en azından hekim veya işin içinde olan kişilerin yazdığı savubmaşardan anlıyorum . Benim branşım bu branşlardan değil ama anlam veremediğim bu kadar kendilerini savunma durumunda olmaları. Bir kez rinoplasti olduğunuzda ikinci kez revizyon ameliyatı olmuş oluyorsunuz ve bu hiç kolay bir ameliyat değil, sizde kıkırdak dokusu vs kalmadığından ya kalan doku ile yetiniliyor veya kaburgadan alınıyor. Bir kere doktorunuz revizyon ameliyatı yaoanilecel kapasitede olmalı. Birçok doktor özellikle isim yapmışlar adamlar kendi tekniklerini bile geliştirdiklerinden bahaediyor ama baktığınızda herkese aynı hurun yapıyor. Size en yakışanı yapmaları lazım. Yüzünüze size uygun büyüklükteki birşey yapmaları gerek. Bazı doktorlar revizyon ameliyatı beya komplike burunları yapamıyor. Ameliyatlarını büyük hastanelerde başka hekimlere yaptırıyor. Çok can sıkıcı mevzular ne yazık ki. Herkese geçmiş olsun
Doktorunuz kimdi acabaSenin fotografını gordum benimkide seninkine benziyor. Alcının ilk cıktıgı gün burnum harikaydı kavis yoktu dümdüzdü ama en azından düşük degildi. Bir kaç gün sonra kavis belirginleştikçe burun ucum düsük gorunmeye basladı. İnan cok moralim bozuluyor doktorumun ameliyat ettigi bir kac yakınım var ve burunları cok güzel. Benim sanssızlıgım kıkırdaklarımın zayıflıgı oldu sanırımumarım 6 aya kadar olumlu bir sonuc alırız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorunuz kimdiCanim doktorun saban beymiydi.
Kime ameliyat oldunuzBen yaptırdım henüz şikayetim ya da pişmanlığım yok umarım hiçbir zaman da pişman olmam
Piezzo dan başka farklı hangi yöntem var ki eski yöntemlerin dışındaYa neyini memnun değiller anlamıyorum .. kırılmış parçalanmış daha mı iyi yani.. ben piezo törpülemesen yanayım özele gelsene. Resim attnm
teşekkürler bilgi için. Şimdiye kadar iki doktor ile görüştüm. Birisi ssk'nın doktoru idi. Açıkçası öylesine konuştum. Zaten ilgisizdi. Sorduğuna cevap vermiyor. Diğeri bir tık daha iyiydi. Cumartesi 3 doktor ile görüşmem var. Çok fazla dolanınca da insanın kafası karışıyorpozitif elektrik aldığım doktora ameliyat olacam sanırım.
Hopefull gittiğin görüştüğün doktorlar kimlerdi bilgi verebilirmisin lutfen yaklaşımları nasıldı ben de üç doktorla görüstüm ama çok ilgisiz geldiler ve tavırları hoş değildi konuşma esnasindaDediğiniz de doğru aslında bir yandanbenim ki biraz keyfi. Nefes alma ve sağlık olarak beni etkileyen sorunum yok ama şu ana kadar iki doktora gittim ikisi de deviasyon, yamukluk var ve burun ucu düşük dediler. Görünüş olarak beni rahatsız ediyor bazen düşünüyorum başıma iş mi açarım diye ama içim de yapılmasını istiyor. Çok doktora gittikçe kafa karışıyor bir de. Hepten kararsız kalıyor insan.
Doktorunuz kimdiÇok pişmanım. En azından eskiden nefes alabiliyordum. Şimdi hem nefes alamıyorum hem de çirkin bi burnum var. Hakkımı asla helal etmiyorum. Amerika'da, Avrupa'da olsa maddi manevi tazminat davasını çoktan kazanmıştım. Ama burası Türkiye, maalesef. Bazılarının yanına kar kalıyor. Yapamıyorlarsa yapmasınlar bu işi...
Hakan Gence :)Kime ameliyat oldunuz
Cok uzuldum durumunuza. Ama revizyon dusunuyorsunuz antalyada Engin Erkal I onerebilrim. Bir arastirin dedim.Bırun ameliyatı düşünen arkadaslr lütfen vazgecin olmayın bu birmusibet aylardır olmeyi bile düşündüm. Ameliyat olucagım gün bu başlıgı görmüş ve aman dur girme kararını degiştirme ki ben deviasyon oldum doktor ucunu hafif kaldıralım diyince cazip geldi ve olanet ameliyattan uyanır uyanmaz anladımki müdahale istemedigim halde burnum bandajdayken anladım hatta okadar ileri gitmiski kanatlarımda genişmiş daraltmıs ben revizyon ne bilmiyodum hatta göz altı ısık dolgusu yapacaktım bir yıl arastırdım öyle karar verdim.ben böyle bişeye bir dakika icinde olabilir nasıl derim bunun muhasebesini heran yapıyorum sonuc kısa kalkık kanadın biri asırı kesılmiş ters v sırtı oyuk gözyası kanalıma kadar oymus pislik herif.ogün bugündür insanlardan kacıyorum agır depresyon ilacları kullanıyorum esimin yüzüne en önemlisi bana ihtiyacı olan cocugumla ilgilenemiyorum en cokta bu beni kahrediyor hergünüm agiamakla düzelirmi diye doktor aramakla geciyor burayı okuyupta vazgecenler olursa ne mutlu bana inanin yuzunuz ifadeniz ruhunuz bile degişiyor yapay bir bırun ve suratınızda yapay oluyor en güzel burun dogalıdır rabbim bosuna günah dememiş olmayın su musibeti oimayın ben kendimi öldürdüm gülüşümü hayatımı siz yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?