Engin erkal Antalya . OneririmRevizyon için doktor önerebilecek bizzat yaptırıp memnun kalan var mı ?
Engin Erkal Antalya. Bir arastirin derimEskisinde geçtim biraz normale döndürecek bir doktora razıyım ne ön profilim kaldı nede yan İnan çok kötüyüm
Benimde vardı sanki hiç o kemer alınmamış gibiydi indi yavaş yavaş şimdi 9ay geçti hafif bi yükselti var umarım o dA inerArkadaslar ameliyat sonrasi Minik bir kemer goruntusu var. sislikler indikce gececek dedi doktorum. Boyle bir durum yasayan var mi gectimi
Kızlar bugün bir haftamı doldurdum. Yardım edin bana. Burnum hala büyük, alttan baktığımda burun deliklerim asimetrik, burun kanatlarım asimetrik...OFFFFFFF yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. İyi değilim kızlar. Dokturuma küçüçük hokka gibi bir burun istemediğimi ama KÜÇÜLMÜŞ bir burun istediğimi söyledim. Hİç mi küçültmedi ne. Burun ucum top gibi yaaaaaaaaaaaa, offfffffffff yaaaaaaaaaaa, öffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa. Kendimi şişlikler inecek de burnum küçülecek meselesine bir türlü inandıramıyorum. Aranızda ilk dönemlerde böyle kötü gözüküp, şişlikler indikçe burnu güzelleşen, küçülen ve simetrik bir hal alan biri var mı?. Biri bana evet demeli!!!!!!!!!!!!!!! EVET DEMELİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne kadar oldu ameliyat olali benimde sanki içerde şişlikler var gibiGörüntü çok güzel ama görüntü iyi olsun derken nefesten olanlar +1 de ben.
İçinin şişliği ne zaman geçecek bilmiyorum sağ taraftan nefes alamıyorum hala. Çökme değil nefes aldığımda kanat inmiyor ama sağ sola göre daha şiş. Solun ödemi indi sağ kaldı dışarıdan da içeriden de hissediyorum. Pişman değilim ama ikinci operasyon fikrinden ödüm kopuyor.
11. hafta bittiNe kadar oldu ameliyat olali benimde sanki içerde şişlikler var gibi
kötü derken çökme falan oldu canım reviyon olma sebebin ne bm'de düşünüyorum doktorun kim bir de kime karar verdinBenimde kötü oldu.Simdi 2.ameliyatı olucam umarım her şey istedğim gibi olur cidden olumsuz sonuç büyük tramva
kötü derken çökme falan oldu canım reviyon olma sebebin ne bm'de düşünüyorum doktorun kim bir de kime karar verdin
herşey gönlünce olsun inşalalh isteidğin gibiolurSağa doğru yamuldu haliyle sağda bi yükselti olustu 7sene önce oldum
Şimdi Emel Yurdakul Sıkar'a olmaya karar verdim
Günü belirledik
Teşekkür ederim takıp edemedim tamam buldumherşey gönlünce olsun inşalalh isteidğin gibiolur
Merhaba lar benim burnum da sag taraf cokuk ve burun ucu ortasi cokuk oldu ameliyat olduguma pisman oldum ..ikinciyi dusunuyorum bir kac doktorla gorustum sanki bu burunu ben yapamam diyr gibilerdi tam soylemeselerde ben anladim ..acaba ikinciyi yaptirmalimiyim sizi nasil ikna etti gorustugunuz doktorunuz garanti verdimi guzel olur diye ..bilgilendrrseniz sevinirim cunku korkularim oluyor haliyle daha da kotu olur diye..Teşekkür ederim takıp edemedim tamam buldum
Kime olacaksın
Çok geçmiş olsun
Merhaba lar benim burnum da sag taraf cokuk ve burun ucu ortasi cokuk oldu ameliyat olduguma pisman oldum ..ikinciyi dusunuyorum bir kac doktorla gorustum sanki bu burunu ben yapamam diyr gibilerdi tam soylemeselerde ben anladim ..acaba ikinciyi yaptirmalimiyim sizi nasil ikna etti gorustugunuz doktorunuz garanti verdimi guzel olur diye ..bilgilendrrseniz sevinirim cunku korkularim oluyor haliyle daha da kotu olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?