Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Arkadaslar ameliyat sonrasi Minik bir kemer goruntusu var. sislikler indikce gececek dedi doktorum. Boyle bir durum yasayan var mi gectimi

Vallahi nefesinizi gayet iyi aliyosaniz saglık neyaziki paraya bakmaz buyüzden kim düsünüyosa hemen vazgecsin ben kac kere vazgecip bu sefer hislerimi dinliyip oldum ama yinede bi daydasi olmadi tamemen düz burun cıktı en korktugum sey hep düzburundu !! Ucuda gün gectikce düsüyor olmayin kurbaniniz olayım vazgecin bu ameliyatlardan

Arkadaslar ameliyat sonrasi Minik bir kemer goruntusu var. sislikler indikce gececek dedi doktorum. Boyle bir durum yasayan var mi gectimi

Kesinlikle düzeliyor 7. Günle 12. Gün bile bir olmuyor ama tabi çok büyükse onun çok küçük olacağına inanma

sağlıklı nefes alan burnum vardı sözde daha iyi nefes alçaktım.eskisindne daha beter haldeyim kimseye ol ya da olma diyemem ama lütfen çok iyi araştırın işinin ehli doktor bulun maddiyata bakmayın sonra ben gibi revizyona kalıp 2 ve 3 katı paralar vermek zorunda kalırsınız

Görüntü çok güzel ama görüntü iyi olsun derken nefesten olanlar +1 de ben.
İçinin şişliği ne zaman geçecek bilmiyorum sağ taraftan nefes alamıyorum hala. Çökme değil nefes aldığımda kanat inmiyor ama sağ sola göre daha şiş. Solun ödemi indi sağ kaldı dışarıdan da içeriden de hissediyorum. Pişman değilim ama ikinci operasyon fikrinden ödüm kopuyor.

Ne kadar oldu ameliyat olali benimde sanki içerde şişlikler var gibi

Teşekkür ederim takıp edemedim tamam buldum
Kime olacaksın
Çok geçmiş olsun
Merhaba lar benim burnum da sag taraf cokuk ve burun ucu ortasi cokuk oldu ameliyat olduguma pisman oldum ..ikinciyi dusunuyorum bir kac doktorla gorustum sanki bu burunu ben yapamam diyr gibilerdi tam soylemeselerde ben anladim ..acaba ikinciyi yaptirmalimiyim sizi nasil ikna etti gorustugunuz doktorunuz garanti verdimi guzel olur diye ..bilgilendrrseniz sevinirim cunku korkularim oluyor haliyle daha da kotu olur diye..

Doktorum cana yakın ve bayan daha iyi anladiğini düşündüm yaptiği burunlari gördüm benimde yüzümü güldürür diye düşündüm.Arkadasımda geldi bugün tam karar vermedi ama olumlu bakıyor
Sende görüş istersen doktorumla
Cuma günü süreci paylasıcam herkes için
Bu arada merhaba bi yandan yemek yiyorum mazur gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…