- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
kaburga veya kuşak kıkırdağı kullanacak mı peki
Gerekirse kullanacak ,ne ile karsılasacağını ameliyatta görebilirmiş
gönlünü ferah tut sen ne istediğini iyi anlat daha iyi olması için ameliyat oluyorsun aklına kötü düşünce getirme iyi olcak de iyi olsunBende korkuyorm korkmuyor değilim
Tekrar o süreci yaşamak ya daha kötü olursalar
Bi kbb ye gittim adam resmen cok da bi şey bekleme der gibi konustu
İsmini vermek istemiyorum
gönlünü ferah tut sen ne istediğini iyi anlat daha iyi olması için ameliyat oluyorsun aklına kötü düşünce getirme iyi olcak de iyi olsun
Afiyet olsun canm ne demek insallah diledigin gibi olur hersey yolunda gider yuzumuz guler bizim de gorusebilirim tabiki de doktorla burnumuz ayni gibi cokuklukler falan yapamasaydi o riske giremezdi bence ...guzel olacak insallahDoktorum cana yakın ve bayan daha iyi anladiğini düşündüm yaptiği burunlari gördüm benimde yüzümü güldürür diye düşündüm.Arkadasımda geldi bugün tam karar vermedi ama olumlu bakıyor
Sende görüş istersen doktorumla
Cuma günü süreci paylasıcam herkes için
Bu arada merhaba bi yandan yemek yiyorum mazur gör
Teşekkür ederimAfiyet olsun canm ne demek insallah diledigin gibi olur hersey yolunda gider yuzumuz guler bizim de gorusebilirim tabiki de doktorla burnumuz ayni gibi cokuklukler falan yapamasaydi o riske giremezdi bence ...guzel olacak insallah
geçmiş olsun canım burnunun şuanki durumu nedir eğrilik var çökmemiKızlar merhaba. Ben de malesef kötü tecrübeli bir burun estetiği hastasiyim.
4. Senemdeyim ve her sene şekilden şekle giren kıkırdaklarım, lekeden lekeye koşturan bir derim var
Doktorum saolsun , tüm bu durumdan benim kıkırdak yapımı sorumlu tutup sadece dolgu yapalim çözümüyle geldiği için , yüzümun ortasında saatli bir bomba var şuanda. Çözümümüz bu sıkıntılı kıkırdaklarla dolgu olmamalı. 2. Ameliyatı asla olma diye sıkı sıkı da tembihledi. Iyice kabusum oldu anlayacağınız :)
16 ekimde Abdülkadir Göksel ile görüşmeye gideceğim. Kendisinin burada 700 sayfa yorumu var ancak kötü bir yorum bulamadığım için işkillendim. Zira benim doktorum özel olarak burada ve tüm internet sitelerinde kötü yorumları sildiriyor. Acaba kendisi de sildiriyor mu merak ediyorum.
Kendisinin hastaları ve özellikle revizyon hastaları bana ulaşırsa çok sevinirim. Revizyon olanlar beni daha iyi anlayacaktır, gerçekten kötü bir süreç.
geçmiş olsun canım burnunun şuanki durumu nedir eğrilik var çökmemi
merhaba geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende olucam ama korkuyorumBen Reşit Burak Kayan a oldum burun ucun düştü hiç memnun kalmadım
merhaba geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende olucam ama korkuyorum
Çünkü bana ek kıkırdağa gerek yok dedi ameliyat öncesi. Burun İçinden alıcam bir de dikiş ile tutturucam dedi. Malesef yeterli gelmedi daha önce bir doktor bana kıkırdak almamız lazım iyi ve sağlam bir burun yapın olması için demişti. Bir de burun delikleri ile hiç oynamadı(sebebini bilmiyorum ve asimetrik görünüyorlar.)Eski burun deliklerini yeni burun taşıyamadığı için onunda etkisi var. Ben bunları başka bir doktordan öğrendim tabi...peki bu burun ucu neden düşüyor kemik yapısı ile alakalı mı doktorlamı? Çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?