Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Bende korkuyorm korkmuyor değilim
Tekrar o süreci yaşamak ya daha kötü olursalar
Bi kbb ye gittim adam resmen cok da bi şey bekleme der gibi konustu
İsmini vermek istemiyorum
gönlünü ferah tut sen ne istediğini iyi anlat daha iyi olması için ameliyat oluyorsun aklına kötü düşünce getirme iyi olcak de iyi olsun

gönlünü ferah tut sen ne istediğini iyi anlat daha iyi olması için ameliyat oluyorsun aklına kötü düşünce getirme iyi olcak de iyi olsun

İnşallah doktoruma güveniyorum kötü olursa o psikolojıden cıkabilir miyim bilmiyorum.
Dediğin gibi bütün olumlu düşlere sığındım
Kimse o sıkıntılari çekip üzülmesin.
Güzellik kadın için büyük yük ,kadınız işte doğamız bu :)
Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canm ne demek insallah diledigin gibi olur hersey yolunda gider yuzumuz guler bizim de gorusebilirim tabiki de doktorla burnumuz ayni gibi cokuklukler falan yapamasaydi o riske giremezdi bence ...guzel olacak insallah

Afiyet olsun canm ne demek insallah diledigin gibi olur hersey yolunda gider yuzumuz guler bizim de gorusebilirim tabiki de doktorla burnumuz ayni gibi cokuklukler falan yapamasaydi o riske giremezdi bence ...guzel olacak insallah
Teşekkür ederim
İnsallah evet yoksa yapmazdm tekrar girmezdim o topa
Sürecimi paylasıcam insallah güzel olur hepimiz için

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Ben de malesef kötü tecrübeli bir burun estetiği hastasiyim.
4. Senemdeyim ve her sene şekilden şekle giren kıkırdaklarım, lekeden lekeye koşturan bir derim var
Doktorum saolsun , tüm bu durumdan benim kıkırdak yapımı sorumlu tutup sadece dolgu yapalim çözümüyle geldiği için , yüzümun ortasında saatli bir bomba var şuanda. Çözümümüz bu sıkıntılı kıkırdaklarla dolgu olmamalı. 2. Ameliyatı asla olma diye sıkı sıkı da tembihledi. Iyice kabusum oldu anlayacağınız :)
16 ekimde Abdülkadir Göksel ile görüşmeye gideceğim. Kendisinin burada 700 sayfa yorumu var ancak kötü bir yorum bulamadığım için işkillendim. Zira benim doktorum özel olarak burada ve tüm internet sitelerinde kötü yorumları sildiriyor. Acaba kendisi de sildiriyor mu merak ediyorum.
Kendisinin hastaları ve özellikle revizyon hastaları bana ulaşırsa çok sevinirim. Revizyon olanlar beni daha iyi anlayacaktır, gerçekten kötü bir süreç.

geçmiş olsun canım burnunun şuanki durumu nedir eğrilik var çökmemi

geçmiş olsun canım burnunun şuanki durumu nedir eğrilik var çökmemi

Ne ararsanız var :)
3. Ayımda sol taraftan küçük bi darbe aldım ama sanki yumruk yemişim gibi sol duvar ayrıldı. Muhtemelen orayı fazla törpülemiş. Şimdi o darbe alan yerin kıkırdağı hickimsede görmediğim şekillere girdi :)
Sag tarafta tutturamadigi bi bolgede de cokme var.
Makyaj saolsun diyelim.

merhaba çok geçmiş olsun burun olayından çok korkan ve sürekli görüşme yapıp gün alan ve sonra vazgeçen bir tipim:))) Abdullah beyin hastaları memnun olmayanda vardır ama forumdaki olumsuz yorumlar dr tarafından dava açılmadığı sürece silinmiyor bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende olucam ama korkuyorum

Bu burun ucu düşmesi nasıl oluyor valla okudukça tekrar tekrar vazgeçiyorum burundan allahtan yakın arkadaşlarım oldu onların burunlarında bir sorun yok

Merhaba ben de kendisine revizyon ameliyatı oldum fakat burun ucum düştü tekrar.
Boş yere ameliyat masasına yattım deliriyorum:/
Sanırım kendisi revizyonda başarılı değil. İnstagram da ilk ameliyatları oldukça iyi görünüyordu halbuki...

Merhaba bende kendisine revizyon ameliyatı oldum burunucu düşüklüğünden dolayı ve burun ucum tekrar düştü.
Boşyere ameliyat masasına yattım:/ İnstagramda ilk ameliyatları oldukça başarılı görünüyordu fakat sanırım revizyonda iyi değil....

Jaaa off benimde kafam hep su göz kemikle birde kas arasinda acaba alpaslsn yildirimda olsADim göz kemik cikarmiydi acaba baris cakirda olsaDim göz kemik cikarmiydi diye kendi kendimi yiyip bitiriyom 2. ameliyatdada göz kemik dahada cikar diye korku basiyor !! Uykularim yarida kesiliyor ! Gülümemiyom eskisi gibi gülsem sirtiyor göz kemik ! yüzümüz yumasin diye olduk bu lanet olasi ameliyati afedersiniz yüzüm dahada berbat oldu eskiden yine kas aram inceydi cok pismanim baska doktorlarda vazgectigime burnum zaten istemedigim gibi yapmis ama göz kemike kas arasini nasil genisletiyse artik! Ne demisler her serde bi hayir her hayirda bi ser vardir! Ucuda önden zenci gibi kalmis! Uzak durun su pis ameliyatlardan uzak !

peki bu burun ucu neden düşüyor kemik yapısı ile alakalı mı doktorlamı? Çok geçmiş olsun bu arada

peki bu burun ucu neden düşüyor kemik yapısı ile alakalı mı doktorlamı? Çok geçmiş olsun bu arada
Çünkü bana ek kıkırdağa gerek yok dedi ameliyat öncesi. Burun İçinden alıcam bir de dikiş ile tutturucam dedi. Malesef yeterli gelmedi daha önce bir doktor bana kıkırdak almamız lazım iyi ve sağlam bir burun yapın olması için demişti. Bir de burun delikleri ile hiç oynamadı(sebebini bilmiyorum ve asimetrik görünüyorlar.)Eski burun deliklerini yeni burun taşıyamadığı için onunda etkisi var. Ben bunları başka bir doktordan öğrendim tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…