- 5 Aralık 2011
- 26
- 6
- 88
hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ama sen yine aklına takılan şeyler varsa mutlaka sor doktora inşallah istediğin gibi olur burnun şimdiden çok geçmiş olsun canım:)merhaba cuma günü ameliyat günü stresi heyecanı hepsi fena halde yogun halde yaşıyroum ameliyat öncesi ve sonrası tavsiyede bulunacağıunız bir durum varmıdır? yada tamer beye söylemem gereken ayyyy fenalardayım yardım lütfen :)