- 5 Aralık 2011
- 26
- 6
- 88
evet şimdi izle yapınca gördüm :) güzel olmuş burnun güle güle kullan çok yeni olduğu için şiş tabi şuan ama inecek şişliklerİzliyor musun beni izleyemlere açık şekilde ayarladım profili ama olmadı mı acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şimdi izle yapınca gördüm :) güzel olmuş burnun güle güle kullan çok yeni olduğu için şiş tabi şuan ama inecek şişliklerİzliyor musun beni izleyemlere açık şekilde ayarladım profili ama olmadı mı acaba![]()
öncede kötü değilmiş ki burnun canım önden nasıl duruyor acaba ama yan profil çok güzel görünüyor :) sen memnunmusun pekikızlar...... öncesi sonrası resimlerimi ekleyebildim sonundaameliyattan 3 hafta sonrası falan, morluklarım da belli oluyor zaten.. ben sonuçtan memnunum ama yorumlarınızı da bekliyorum
![]()
öncede kötü değilmiş ki burnun canım önden nasıl duruyor acaba ama yan profil çok güzel görünüyor :) sen memnunmusun peki
Benmde suan bi tarafim sisik yamuk gibi duruyor ya korkuyorum oyle kalmasınndan :'( masaj yapmamı söyledi. Masajlardan sonra duzelir mibeğenmene sevindim evet hâlâ şiş bi ara çok korktum yamuk kaldı diye ama en son gittiğimde tamer bey düzeltti kemik henüz yumuşak olunca kendi haline bırakmamak gerekiyormuş masajlar çok önemli bu yüzden![]()
Benmde suan bi tarafim sisik yamuk gibi duruyor ya korkuyorum oyle kalmasınndan :'( masaj yapmamı söyledi. Masajlardan sonra duzelir mi
Tsk ederim bana cok iyi geldin ya :) inan ki moralim cok bozuktu ya yamukluktan dolayi :) 10 gun sonra kontrole gidecegm ins o zamna kadar daha iyi olur burnum. Tekrardan tsk ederim :*Düzeliyor canım merak etme bende panik yaptım moralim çok bozulmuştu ama şimdi daha iyi şişlikler azaldımasajı aksatmadan doktorun dediği gibi yap zaten ara ara kontrole gidersin anlatırsın iyileştikçe düzelecek
![]()
Canım burnun nasıl oldu bi şikayetin var mı bende tamer beye olucamyok acımıyor. içim gıdıklanmıştı benım ama acımamıştı :) kusura bakma geç yazdım.
Tsk ederim bana cok iyi geldin ya :) inan ki moralim cok bozuktu ya yamukluktan dolayi :) 10 gun sonra kontrole gidecegm ins o zamna kadar daha iyi olur burnum. Tekrardan tsk ederim :*
canım merhaba bende görebilir miyim fotoğraflarını rica etsem.evet şimdi izle yapınca gördüm :) güzel olmuş burnun güle güle kullan çok yeni olduğu için şiş tabi şuan ama inecek şişlikler
Ameliyat oldum kizlar ve utaniyorum soylerken ama narkozdan olurum diye bile korkuyodum bana sakinlestirici yaptilar cubku cok heycanliydim tansiyonum falan degerlerim ziplamasin diye sakinlestirici yaptirin derim beni cok rahatlatti ameliyathaneye girdigimde herkese deli gulu gulucukler dagitiyodum sonra narkozu verdigini bile anlayamadan uyumusum uyandigimdada beni ameliyat etmediler olmadim ben niye yapmadilar aslinda ben hic bu yataktan kalkmadim ayna verin dalan diye biraz inletmisim orayi elimi burnuma cok atmisim tutmuslar o an burnum sizlamaya basladi direk agri kesici veriyolar sukurler olsun suan iyiyim agrimda yok tek sikintim benim yuzum hassassti ben fazla morardim gozlerim falan korku filmi gibiyim
Canlar ben de tamer köseye ameliyat oldum, fotoğraf görmek isteyenler instagramdan beni ekleyebilir, özel mesajla kullanıcı adınızı atabilirsiniz. Herkese kolay gelsin. :)
bende tamer köseye meliyat olucam ,nstagram kullanıcı adınız nedir bende takip edeyimBen bazı arkadaşlarla resim paylaştım instagramdan ama daha fazla paylaşmayı düşünmüyorum. Bazı insanlar gerçekten çok garipmiş, size yardımcı olmaya çalışan insanlara en azından bir teşekkür edebilirsiniz diye düşünüyorum, kimse kimseye bu halde resim göndermek zorunda değil sonuçta. Herkese geçmiş olsun, olacaklara da kolay gelsin.
cinecin senin burnunu görme ihtimalim varmı bende haftaya tamer beye ameliyat olucam cok korkuyurumÇok geçmiş olsun, merak etme geçiyor hemen o şişlikler morluklar, bol sıvı tüket. İnşallah çok güzel olur.
Ben 20 gün önce Tamer Köse beye ameliyat oldum. Daha öncesinde bu soruma cevap verilsin çok istedim ama tecrübeli kimse bulamadigim için gözünü kararttim bu yüzden sana faydam olsun diye yazıyorum. Benim de 3 yasında bir oğlum var ve senelerdir erteledigim bir ameliyata karar verirken doktor secmekten bile çok zorlandigim mesele çocukla nasıl olacağı oldu. Şöyle söyliyim, ameliyat olup eve ilk geldiğimde oğlum öyle korktu ki benden yanıma yaklasmadi bile.. İki gün bu boyle devam etti. Zaten mutlaka çocuğa ve sana bakan birinin seninle kalması lazim yoksa kucağına bile alamıyorsun.. İlk bir haftada alıştı bandajli halime ama hep tuhaf tuhaf baktı yüzüme.. Ben 8. Günden sonra kucağıma almaya başladım ama çok çok dikkat ederek.. İki hafta kucağına çocuk almamak en iyisi ama insan dayanamıyor.. Alçı bandaj çıkınca maalesef herşey bitmiş olmuyor. Çocuk seni normal gördüğü için dikkatli davranması gerektiğinden bir haber olduğu için ben oglumdan 20. Güne kadar defalarca şamar yedim :+) ister istemez eli çarpıyor ve insan burnunu bir yana dönmüş gibi hissediyor. Ama endişe etme dirseği falan carpmadikca birşey olmuyor. Yine de normalde bir zorda çocukla ametliyat sonrası iki kati zor oluyor. Yine de kendini korumayı basarirsan erkenden olup bitmesi daha iyi.. Bu arada fiyat son olarak 2500 diye biliyorum.selam kızlar,
ameliyat olan ve küçük çocuğu olan annelere benim de sorum olacak. ameliyat sonrası burnunuzu korumakta zorluk çektiniz / çekiyor musunuz? benim kızım 2,5 yaşında ameliyat düşünüyorum yıl sonuna doğru o da o zaman 3 yaşına olacak. tek endişem burnumu sonrasında koruyamamak, yanı dokunma ufak tefek çarpma olursa sorun yaratıyor mu? kızımın ilk zamanlar alçılı bandajlıyken anlayıp dokunmayacağına eminim ancak sonrasında ne kadar süre hassas bir şekilde korumak gerekecek? bilgi verebilirseniz çoook sevinirim, şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler :)
resim atabilir misin öncesi sonrası olarakBen 20 gün önce Tamer Köse beye ameliyat oldum. Daha öncesinde bu soruma cevap verilsin çok istedim ama tecrübeli kimse bulamadigim için gözünü kararttim bu yüzden sana faydam olsun diye yazıyorum. Benim de 3 yasında bir oğlum var ve senelerdir erteledigim bir ameliyata karar verirken doktor secmekten bile çok zorlandigim mesele çocukla nasıl olacağı oldu. Şöyle söyliyim, ameliyat olup eve ilk geldiğimde oğlum öyle korktu ki benden yanıma yaklasmadi bile.. İki gün bu boyle devam etti. Zaten mutlaka çocuğa ve sana bakan birinin seninle kalması lazim yoksa kucağına bile alamıyorsun.. İlk bir haftada alıştı bandajli halime ama hep tuhaf tuhaf baktı yüzüme.. Ben 8. Günden sonra kucağıma almaya başladım ama çok çok dikkat ederek.. İki hafta kucağına çocuk almamak en iyisi ama insan dayanamıyor.. Alçı bandaj çıkınca maalesef herşey bitmiş olmuyor. Çocuk seni normal gördüğü için dikkatli davranması gerektiğinden bir haber olduğu için ben oglumdan 20. Güne kadar defalarca şamar yedim :+) ister istemez eli çarpıyor ve insan burnunu bir yana dönmüş gibi hissediyor. Ama endişe etme dirseği falan carpmadikca birşey olmuyor. Yine de normalde bir zorda çocukla ametliyat sonrası iki kati zor oluyor. Yine de kendini korumayı basarirsan erkenden olup bitmesi daha iyi.. Bu arada fiyat son olarak 2500 diye biliyorum.