Hanımefendi siz beni yanlış anladınız sanırım Ben buradaki sorunu abarttığınızı değil ameliyat sonrası süreci dediğiniz kadar zor olmadığını belirtmek istedimYanlız dikkat ettim biz burnunuzda çöküklük sorun yaşadık diye nerdeyse suçlu olucaz. Ya abartı demişler yada düzgün olmuş. çökük olan şey düzgün olur mu. Araştırmadan yatınca böyle davranabilirsiniz değil sorun yaşadık diye böyle davranıyor uz. Ben gerçekten inanılmaz kizginim özellikle abartiyorsunz yazan arkadasa. Bide ben tek tek cvp verdim resim attım iyi kötü taraflarını paylaştım. Bundan sonra kimseye ne resim atarim ne cvp. Neden çünkü burasi memnun olanların sayfası eğer burunda problem olursa bu kesinlikle doktor hatası olamaz burda arkadaşların dediğine. Nerdeyse biz suçlu çıkacaz ama doktor hatası değil. Ben bişi demiyorum. Buraya sadece memnun kalanlar yazar ve sorun yaşayanlar susar tabu bu tavirdan sonra.
Hanımefendi siz beni yanlış anladınız sanırım ben burnunuzdaki sorunu abarttiginizi degil.sadece ameliyat sonrası sürecin dediğiniz kadar zor olmadığını belirtmek istedimYanlız dikkat ettim biz burnunuzda çöküklük sorun yaşadık diye nerdeyse suçlu olucaz. Ya abartı demişler yada düzgün olmuş. çökük olan şey düzgün olur mu. Araştırmadan yatınca böyle davranabilirsiniz değil sorun yaşadık diye böyle davranıyor uz. Ben gerçekten inanılmaz kizginim özellikle abartiyorsunz yazan arkadasa. Bide ben tek tek cvp verdim resim attım iyi kötü taraflarını paylaştım. Bundan sonra kimseye ne resim atarim ne cvp. Neden çünkü burasi memnun olanların sayfası eğer burunda problem olursa bu kesinlikle doktor hatası olamaz burda arkadaşların dediğine. Nerdeyse biz suçlu çıkacaz ama doktor hatası değil. Ben bişi demiyorum. Buraya sadece memnun kalanlar yazar ve sorun yaşayanlar susar tabu bu tavirdan sonra.