Burun estetiği "önce"m ve "sonra"m

canım değil sigara içmek,sigara içilen ortamda bile olmayacaksın demişti doktorum.artı bir süre kazak giyerkende çok dikkatli olman gerekiyor.ameliyat sonrası uygulaman gereken masaj da var.ben bunu uygularken çok canım yanmıştı.şimdi olsa ben bu ameliyatı olmazdım.sürekli dikkatli olmaktan insan bir süre sonra sıkılıyor.tabi tercih sizin...Şeniz
nasıl yani ,burun ameliyatı olduktan sonraki sürede mi sigara içilmior yoksa ömür boyu mu:uhm:
bende ameliyat olucam ama sigara kullanıyorum?
cvbını beklıyorum canıma.s.

nasıl yani ,burun ameliyatı olduktan sonraki sürede mi sigara içilmior yoksa ömür boyu mu:uhm:
bende ameliyat olucam ama sigara kullanıyorum?
cvbını beklıyorum canıma.s.

ömür boyu olur mu canım.. ben ismail kuran ile görüştüğümde 15 gün önce bırakmalısın. burnun iyileşene kadar da içmemen gerekiyor demişti sadece

Bütün ameliyat öncesi 1 ay yada 15 gün önceden sigara içilmez.Sigara iyileştirmeyi geciktirdiği gibi,uyuşmayıda engelliyor.dolayısıyla uyuşmayı engellememesi için en iyisi 1 ay sigara içmemek,ameliyat sonrası iyileşmenin hızlanması içinde en iyisi 1 ay 20 gün sigara içmemektir.Ameliyat olacaklar ve olanlar için bir açıklamaydı.Dikkate alın,sigara içip ameliyata giren sonrasındada sigara kullan kişilein ameliyat sonralarını gördüm ben,BERBATTTTTTTTT kendinizden iğrenirsiniz.

piano'cum,
çok doğru söylemişin.benim ameliyatım 4.5 saat sürdü.kırıklar vardı ve dediğin gibi hem ameliyat öncesi hemde sonrası marifetmiş gibi içtim.yüzüm tanınmayacak haldeydi.canım annem ne çok ağlamıştı.ama insanın psikolojisi kesinlikle değişiyor onuda belirteyimŞeniz

burnun süperolmuş çok güzelleşmişsin bu burunla.dr.unun ismi neydi acaba..

ay canımya cok ğüsel olmuş burnunn .. vall süper tek kelimeyleee .. buzamana kadar yaptırmadığın kabahatmiş valla :) bende bakıyorum valla ekimde artık .. nerde oldun nekadar fiyat felan bilğilendir bizi

valla bende çok beğendim yeni burnunla mutluluklar canım :)ya kızlar ama ilk kez duyuyorum bu burun düşmesi ne?
nasıl düşüyor yani varmı bi açıklama yapacak bana?

canım ya selam sen ameliyat oldunmu ben hacettepede bi doçent buldum tunç şafak o nasıldır sence

ben sigara olayına inanmıyorumm
ben de sigara içiorm ameliyattan bi gece önceye kdr içtim ne tanınmaz hale geldim ne berbat hale
ne uyuşmada sorun oldu ne ayılmada ne bayılmada:)
kanama kusma hiçbişi olmadı...
10 gün sonra da başladım sigaraya...

sadece ameliyat sonrası sigara kanama yapıyor dr.ların söyledii bu die biliomrm

brz insanın bünyesi
anestezi uzmanının becerisi
ve dr.un burnu kurcalaması ile alakalı die düşünüorm herşey...

selam vanilia burnunu gerçeten çok beğendim çok doğal olmuş bence. ben de tunç hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum ama muayenehande olmak ameliyatı beni biraz düşündürüyor aslında, sen nerde oldun hastanede mi muayenahanede mi acaba. aslında doktor çok basit bir operasyon olduğunu hastaneye gerek olmadığını söylüyor ama işte kafam karışık bu konuda. bir de lokal anestezinin negatif bie etkisi var mı
yardımın için şimdiden teşekkür ederim canım.

selamlar herkese
ben tunç beye ameliyat olalı bir yıl oldu. inanın çok memnun kaldım eğer doğal bir burun olmasını istiyorsanız tunç beyin ameliyatından memnun kalacaksınız. üstelik muayenehane ve hastane arasında diyebilirimki hiç bi fark yok .çok iyi bi anestezisti ve hemşiresi var kırılmaları falan duyma hikaye zaten yarı uyku halinde oluyorsunuz ameliyatta. ben hiç bi şey hatırlamıyorum şahsen.
burunla çok fazla oynamıyor bir hafta sonra günlük hayata dönüyorsunu morarma falan yok denecek kdr az oluyor. ameliyatta acının a sı yok
geçenlerde bi burun doktoruna gittim o bile anlamadı benim estetikli olduğumu. başka doktor çekemez ya helal olsun dedi iyi iş çıkarmış dedi.
ama şu alçı alma işi çok acı veriyor o da burda biri demiş sadece 5 saniye lik bi acı.

bol şans herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
yAa Süper OlmuS ßayıLdıım ßen de Olmayı düŞünüorum amA Sadece ßurun uCu Olcak fiyatda ßi fark oLuo mu ßi de aNk.da Cok yer ßuLdum ama hanqisine olcama karar veremedim heßsi de Cok Güzel yaßıo yardımCı Olur muSunuzz ¿

bnce de çok güzel olmuş ben senden cesaret aldım ztn :)ben de tunç şafak'a ameliyat oldm bugn 3.günüm ağrım hiç yok morarma da olmadı o kadar iyi bi doktor ki.. sadece slikonlardan nefes alamıorum bide ağzımın içinde de dikiş varmış yemek yiemiorum ama geçicek inş. güle güle kullan cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…