nasıl yani ,burun ameliyatı olduktan sonraki sürede mi sigara içilmior yoksa ömür boyu mu:uhm:
bende ameliyat olucam ama sigara kullanıyorum?
cvbını beklıyorum canıma.s.
nasıl yani ,burun ameliyatı olduktan sonraki sürede mi sigara içilmior yoksa ömür boyu mu:uhm:
bende ameliyat olucam ama sigara kullanıyorum?
cvbını beklıyorum canıma.s.
Bütün ameliyat öncesi 1 ay yada 15 gün önceden sigara içilmez.Sigara iyileştirmeyi geciktirdiği gibi,uyuşmayıda engelliyor.dolayısıyla uyuşmayı engellememesi için en iyisi 1 ay sigara içmemek,ameliyat sonrası iyileşmenin hızlanması içinde en iyisi 1 ay 20 gün sigara içmemektir.Ameliyat olacaklar ve olanlar için bir açıklamaydı.Dikkate alın,sigara içip ameliyata giren sonrasındada sigara kullan kişilein ameliyat sonralarını gördüm ben,BERBATTTTTTTTT kendinizden iğrenirsiniz.
LAVİNNA SELAMLAR BENDE BURUN AMELİYATI OLACAĞIM ARAŞTIIRMA İÇERSİNDEYİM PEKİ SEN KİME OLACAKSIN CNM VE KAÇ PARA BİRAZ BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM SEVGİYLE...çok güzel olmuş..
bende olucam bu çarşamba ama çok korkuyorum..
tabiki önden foto da koyayım haklısın. avatardaki ameliyat öncesi çekilmişti ama ameliyat sonrası işte bu fotoğraf.
Shot with SAMSUNG at 2007-07-24
canım ya selam sen ameliyat oldunmu ben hacettepede bi doçent buldum tunç şafak o nasıldır senceBütün ameliyat öncesi 1 ay yada 15 gün önceden sigara içilmez.Sigara iyileştirmeyi geciktirdiği gibi,uyuşmayıda engelliyor.dolayısıyla uyuşmayı engellememesi için en iyisi 1 ay sigara içmemek,ameliyat sonrası iyileşmenin hızlanması içinde en iyisi 1 ay 20 gün sigara içmemektir.Ameliyat olacaklar ve olanlar için bir açıklamaydı.Dikkate alın,sigara içip ameliyata giren sonrasındada sigara kullan kişilein ameliyat sonralarını gördüm ben,BERBATTTTTTTTT kendinizden iğrenirsiniz.
alew_t ameliyatını hangi doktor yaptı sorabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?