Burun estetiği "önce"m ve "sonra"m

Ya bende Vanilla dan esinlenip Tunç beye oldum ameliyatımı ancak çok memnun olduğum söylenemez.Tamam ameliyat süreci ve sonrası ağrısız güzel atlatılıyor ancak sonrasında pek bir fark olmuyor eski burnunuzla.Yani bende öyle oldu en azından .senağlama Konuştuğum bir kaç kişi de de aynı sorun var Tunç beye ameliyat olan. Yani arkadaşlar eğer bariz bir fark istiyorsanız ameliyat sonrasında bence Tunç bey değil aradığınız doktor. :1no2:

benm daha çok yeni ama farklı gibi ne bilim:/ ben ztn çk da farklı bişe istememiştm kemiği gtisin yeter demiştim kimse anlasın istemedm estetk olduğunu bkalım yarın alçım çıkıcak.ne kdr oldu sen yaptıralı?

Öncelikle geçmiş olsun.Umarım istediğin gibi olmuştur burnun amacım moralini bozmak değildi sadece kendi fikrimi paylaştım.Ben ameliyat olalı 3 ay oldu yaklaşık. ameliyat sonrası mutluydum aslında ama şişler indikçe bazı sıkıntılarım yine çıktı ortaya.eskisinden çok az farklı oldu yani.Bence 3,5 milyara değmedi yani.Ama bak vanillanınki çok güzel olmuş şans birazda umarım seninkide tam istediğin gibi olmuştur.

çok tşk ederm bugn gidicem alçım çkıcak bkalm ne görcem heycnlndm şmdi:) benm de o tip skntılar çkarsa çk dha kötü olcak baya bi para ödedm ben bide eve gelnce yazarm yine

Şu an şiştir burnun hala ama nasıl beğendin mi sonucu ? umarım istediğinden de güzel olmuştur sağlıklar dilerim

evet baya şiş yanaklarım falannda çok şiş hiç hissetmiorum bide çok tıkalı o rahatsz edio bugn keşke yaptrmasydım bile dedm inanırmsn alçı alınırken çk yandı canım şekli şmdilk çok güzel umarım bozulmaz daha da düzelir.çok teşekkür ederm iyi dileklerin için senn uyuşukluk tıkanıklık fln ne kadr zamanda geçti?

angels lament benim de alçı alınırken çok canım yanmıştı ama estetik olduğum belli olmasın doğal olsun her haliyle diyorsan kesinlikle ben çok memnunum. üstelik solunum problemi yaratmadı daha ne isteyim..
alçı alındığında ben de çok kötü oldum çok canım yandı çok şişti ve bi an hiç beğenmedim. ama 3-4ay sonra beliriyor asıl sonuç şu anda çok mutluyum artık kimseye ameliyat oldum demiyorum kimse fark etmiyor bile. bence doğru karar verdin çok iyi bi doktor kalkık hokka gibi ya da minicik bi burun istiyorsanız başka tabii

merhaba ablacım affına sıgınarak soruyorum mben 18 yasında bı genç kızım bende estetık olucm ve bu hafta muayne olmaya gıdıcez hem korkuyorum burnumun eskı halını ararmıyım acaba dıe hemde o acılardn korkuyorum bana yardımcı olurmuusn bıras anlatırmıısn yaşadıklarını çok sevınırım teskurler sımdıden

endişelenmene gerek yok umarım her şey yolunda gider canım.. doktoruna güveiyorsan kendni onun ellerine bırak eminim sana en yakışan burna sahip olacaksın aynada kendine daha güvenle bakacaksın..
sargıların açıldığında sakın şaşırma işi olacaktır,, umarım doğal olur burnun ve kimse anlamaz estetik olduğunu bana öyle oldu şahsen. bol şans..

şişken bir süre aynaya bakmamaya çalış psikolojik olarak etkilenirsin zaten iki hafta sonra her şey tamamıyle normale döner ama tamamen oturma 6 ay ve 2 yıl arasında oluyor kesn kararını o zaman verrsin. keşke en de senin yaşında olsaydım gerçekten çok pişmanım geç ameliyat olduğuma ama çok memnunum hayatımdan şu anda. umarım kendine güvenin gelir ve aynaya gururla bakarsın. değeceğne emin ol:)

çok güzel duruyo :1rolleyes:

ben önerinizi almak istiyorum aslında ; 19 yaşındayım ve bende ameliyat olmak istiyorum ; ancak okulum var ve kış ameliyatı düşünemem yaz başı haziran gibi uygun bir tarih benim için. Ama çok sıcaklarda iyi değil burun ameliyatı olmak diye duydum CADIARZU siz ne dersiniz?

selam vanilia bişey soracagım :) bende burnumu yaptırmak istiyorum ama merak ettigim bi konu var benim burnumda cok siyah nokta cıkıyor acaba estetik burunda siyah nokta sıkabilecek duruma gelmek için kaç ay yada kaç yıl gecmesi lasım?:CüvCüv::CüvCüv:

çok hoş olmuş ya gerçekten nekadara yaptırdınız:çok üzgünüm:

mrb vailia
burnun gerçekten çok hoş bende bu ayın sonunda ameliyat olmak istiyorum tunç bey hakkında zamanla oturdukça eski burnuna dönüyor çok dğişiklik yok demişler acaba sende böyle bi sorun varmı yaklaşık 1 sene olmuş nerdeyse oturdukça eski halini aldımı hala memnunmusun durumundan bahsedermisin lütfen gerçekten çok ihtiyacım var
karar vermekte çok zorlanıyorum

peerless o belki yapılan ameliyat sonucunda yüz ifadenin değişmemesiyle alakalıdır yoksa illaki değişiklik olur vanillia dada olmuş baya değişiklik.. ama bazı arkadaşalr küçücük hokka gibi burun tercih ediyolar onlar için uygun olmayabilir .. açıkçası benim burnum zaten fena değil ben hafif bir çıkıntı ve burun ucundaki büyüklükten şikayetçiyim kendi burunum zaten kalkık bunları sorunsuz ve acısız en doğal şekilde düzelcek bir doktor arıyorum

benimde tek sorunum burnumun kemerli olması yoksa ucundan bi şikayetim yok ama bazıları burun oturdukça kemer belli olmaya başlıyo filan diyolar bende bundan korkuyorum açıkcası okadar para okadar eziyete katlandıktan sonra tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum bende küçücük bi burun istemiyorum zaten özelliklede estetik olduğu belli olsun istemiyorum tunç şafakıda öneriylar ama bazılarıda kapalı yapmasından şikayetçi bende bilemedim sen ne düşünüyosun hıfzı beymi tunç beymi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…