şişken bir süre aynaya bakmamaya çalış psikolojik olarak etkilenirsin zaten iki hafta sonra her şey tamamıyle normale döner ama tamamen oturma 6 ay ve 2 yıl arasında oluyor kesn kararını o zaman verrsin. keşke en de senin yaşında olsaydım gerçekten çok pişmanım geç ameliyat olduğuma ama çok memnunum hayatımdan şu anda. umarım kendine güvenin gelir ve aynaya gururla bakarsın. değeceğne emin ol:)
endişelenmene gerek yok umarım her şey yolunda gider canım.. doktoruna güveiyorsan kendni onun ellerine bırak eminim sana en yakışan burna sahip olacaksın aynada kendine daha güvenle bakacaksın..
sargıların açıldığında sakın şaşırma işi olacaktır,, umarım doğal olur burnun ve kimse anlamaz estetik olduğunu bana öyle oldu şahsen. bol şans..
peerless o belki yapılan ameliyat sonucunda yüz ifadenin değişmemesiyle alakalıdır yoksa illaki değişiklik olur vanillia dada olmuş baya değişiklik.. ama bazı arkadaşalr küçücük hokka gibi burun tercih ediyolar onlar için uygun olmayabilir .. açıkçası benim burnum zaten fena değil ben hafif bir çıkıntı ve burun ucundaki büyüklükten şikayetçiyim kendi burunum zaten kalkık bunları sorunsuz ve acısız en doğal şekilde düzelcek bir doktor arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?