Burun estetiği "önce"m ve "sonra"m

çok güzel olmuş bayıldımm çok doğal ve güzel bi burun. bende olmak istiorum ancak hem içi hemde dışı olucak bi kbbci yapabilirmi acaba?

selamlar burnun gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan =)

ben bişey sorucaktım bu burun ameliyatından sonra çene görünümündede bi düzelme oluyormu?

selamlar burnun gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan =)

ben bişey sorucaktım bu burun ameliyatından sonra çene görünümündede bi düzelme oluyormu?

o ne demek allasen, çeneyle burnun ne alakası var................ dudak desen neysee diyicem de:):)

bende bu operasyon için kaç yıldır bekliyorum piskolojim çokdu artık kime gideceğimi bilemiyorum caresizim caresiz

surat ifadeniz bile n kdr güzelleşmiş.. hayırlı olsn..

canim yaaaa siteye yeni kaydoldum sirf burnunu görebilmek icin:) ama maalesef resim acilmiyo bana yardimci olabilirmisiniz lütfeeen

Evet, su anda bende sabirla benim burnumun sislerinin inmesini bekliyorum...ama fark ettigim kadariyla hakikatden günden güne degisimler oluyor.Albümüme resimlerimi attim fikir almak icin..

işte bu da benim ameliyat önce ve sonram bir fikir verir umarım çünkü ben de çok aradım internette ameliyat olmadan önce olan kişilerin fotolarını ama bulamadım malesef..

30 nisan da ameliyat oldum arkadaşlar[/QUOTE]

Merhaba vanilia, Revizyon olucam Tunç hoca ve Serdar Öztürk arasında kaldıım. Fotolarını görebilir miyim lütfen...? Tunç hocaya ameliyat olmuş kimsenin fotoğrafıınıı göremedim. Yardıımcıı olursan minnettar olurum...Şimdiden çok teşşekkürler...

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE SİTEYE YENİ ÜYEYİM VE BURUN AMELİYATI DÜŞÜNÜYORUM DOKTORUM ABDULKADİR GÖKSEL. BİLGİSİ OLAN VARSA BENİDE BİLGİLENDİRMESİNİ ÇOK İSTYERİM. BU ARADA RESİMLER EKLEMİŞSİNİZ ÇOK BAKMAK İSTİYORUM AMA NEREDEN BAKILDIĞINI BULAMADIM :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…