Burun estetiği olan arkadaşlar fikrinizi almk istedim saçımı bi haftadır kuaföre gdip yıkatıyorum bandaj zarar görmesin diye ama artık kendim yıkamak istiyorum yoluyolar saçımı sevmiyorum başkasının yıkamasını acaba başımızı eğip tersten yıkasak sıkıntı olur mu burun da bi süre aşağı eğilmiş oluyo ya??ya da bŞka önerisi olan ??her gün yağlanıo zaten saçım 😒
canım bence başını eğme bi zararı olur belki tam olarak da bilmiyorum. bende şöyle yapmıştışm banyoya sandalye getirdim kuafördeki gibi başımı arkaya doğru yaslamıştım annem yıkamıştı
Hi hiii 😀😀aynı şeyi tam olarak biz de yapacaktık annem oraya su kaçırabilirim dedi kalktım sandalyeden 😊
canım dikkat edince bişey olmuyor :)
Burun estetiği olan arkadaşlar fikrinizi almk istedim saçımı bi haftadır kuaföre gdip yıkatıyorum bandaj zarar görmesin diye ama artık kendim yıkamak istiyorum yoluyolar saçımı sevmiyorum başkasının yıkamasını acaba başımızı eğip tersten yıkasak sıkıntı olur mu burun da bi süre aşağı eğilmiş oluyo ya??ya da bŞka önerisi olan ??her gün yağlanıo zaten saçım 😒
Ameliyatımdan sonra alcı bende 10 gun durdu..ve de eğilerek yıkadım saçlarımı..hiçte bişe olmadı...:)
bende şimdi yıkamaya çalışacağım sandalye koyup.. eşim yıkayacak du bakalım yolmaz inş. saçımı başımı cok korkuyorum
İlahii çok güldüm 😀kendi yıkadığın gbisi yok inan yaa
aynen cnmkayınvalidem de illa önce bulaşık sabunuyla yıkayıp sonra şampuan sürelim dedi temiz oluyormuş yok falan deyıp kaçtım ordan derken eşim yıkayacak oda yoluyo yağmurdan kaçarken doluya yakalndım
Poff bende 4 gündür vücudunu yıkayıp saçını yıkayamayanlardanımLavabo önüne sandalye gayet mantıklı yarın hemen deniyorum hemen
Aman tövbe zaten bir daha evde kendim yıkamak mı ☺️ Boynumun ağrısından ölüyorum şuann !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?