Burun estetiği saç yıkamaaa

crazynose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
532
400
53
35
Burun estetiği olan arkadaşlar fikrinizi almk istedim saçımı bi haftadır kuaföre gdip yıkatıyorum bandaj zarar görmesin diye ama artık kendim yıkamak istiyorum yoluyolar saçımı sevmiyorum başkasının yıkamasını acaba başımızı eğip tersten yıkasak sıkıntı olur mu burun da bi süre aşağı eğilmiş oluyo ya??ya da bŞka önerisi olan ??her gün yağlanıo zaten saçım 😒

canım bence başını eğme bi zararı olur belki tam olarak da bilmiyorum. bende şöyle yapmıştışm banyoya sandalye getirdim kuafördeki gibi başımı arkaya doğru yaslamıştım annem yıkamıştı

Hi hiii 😀😀aynı şeyi tam olarak biz de yapacaktık annem oraya su kaçırabilirim dedi kalktım sandalyeden 😊

cnm taburede otur annen yıkasın seni. alnına havlu koy elinle sıkıca tut havluyu alnında. o zman su sıcramıyor değmiyor yüzüne

Bende bu konuyu cok merak ediyordum dus almadan duramayan bir insan olarak.kesinlikle havluyu yuze kapatmak cok iyi bir fikir. Sadece sac yikatmak yeterli gelmiyo bir turlu bana.

canım ben ameliyattan bir gün sonra hasteneden çıkmadan duş almıştım geçmiş olsun

Ameliyatımdan sonra alcı bende 10 gun durdu..ve de eğilerek yıkadım saçlarımı..hiçte bişe olmadı...:)

Ameliyatımdan sonra alcı bende 10 gun durdu..ve de eğilerek yıkadım saçlarımı..hiçte bişe olmadı...:)

dün yıkandım canım zaten vücudumu yıkıyordum da ssaçımı da kuaföre yıkatıyodum.dün girdim banyoya alnıma bu dolabı poşetini küçük bi bantla bantladık burnumu poşet kapatıyodu:)) ben tek başıma yıkadım attım başımı arkaya hiç su gelmedi.

bende şimdi yıkamaya çalışacağım sandalye koyup.. eşim yıkayacak du bakalım yolmaz inş. saçımı başımı cok korkuyorum

İlahii çok güldüm 😀kendi yıkadığın gbisi yok inan yaa

aynen cnm kayınvalidem de illa önce bulaşık sabunuyla yıkayıp sonra şampuan sürelim dedi temiz oluyormuş yok falan deyıp kaçtım ordan derken eşim yıkayacak oda yoluyo yağmurdan kaçarken doluya yakalndım

Poff bende 4 gündür vücudunu yıkayıp saçını yıkayamayanlardanım Lavabo önüne sandalye gayet mantıklı yarın hemen deniyorum hemen

Poff bende 4 gündür vücudunu yıkayıp saçını yıkayamayanlardanım Lavabo önüne sandalye gayet mantıklı yarın hemen deniyorum hemen

Canım en kötü git bi kuaföre yıkat gel evde uğraşamıyosan bizim burAlarda pek pahalı değil 5 tl yıkaması..ben alçılıyken burnum üç kez gittim snra kendm yıkadım en güzeli kendi yıkadığın tabi..

Aman tövbe zaten bir daha evde kendim yıkamak mı ☺️ Boynumun ağrısından ölüyorum şuann !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…