canımm bana cesaret verdin gerçekten cok tesekkür ederim ya görüntü umrumda deil sadece o can acısı :S bi de lokal anestesizi mi genel mi sizce :S
ağrı mağrı yasamazsın agrıdan korkma ameliyat her doktora göre değişir benm ilk ameliyatım 3 ikinci ameliyatım 3 bucuk saat sürdü. agır grip olmussun gibi hissediceksin burnunun tıkalı olması yüzünden oda tampondan yani sıkıntı 2 gün oda agrı diil nefes alamamanın sıkıntısı. kırılmıcaksa burnun törpü yapılıcaksa belki tampon bile olmaz burnunda hatta. ozaman amelityat olduğunu bile anlamazsın. ilk ameliyatımda tampon vardı 2 gün nefes alamamak agzımdan almak baya sıktı beni. ama ikinci ameliyatımda tampon yoktu gerek görmemiş doktor. ameliyat olmus gibi diildim. hatta 5 6 saat snra hastaneden cıktım. eve geldim annem grip olmustu kıyamam yerinden kalkamıo kıyamadım ona gittim corba falan yaptım daha ameliyat olalı 8 9 saat olmustu sen düşün :) okadar iyiydim. açıklayıcı olmustr umarımm:)
gizemerencim ameliyata ihtiyacın yoksa olma bence istersen fotonu koy bakalım yoksa sağlık sorunların mı var canım burnunda
arkadaşlar istedigim burun sizce yakısmıs mı bana bu arada kendim yapıorum yani burnu hakknda fikir almak isteyenler özelden msn adreslerini yazıp foto yollayabılırler yapıp yollarım
ama ben foto göremiyorum ki:84::101:
ağrı çekme değilde hayat standardın düşüyo sanırsam bi iki gün okadar
kisiden kisiye degisiyor bende revizyon oldum 2 haafta oldu ama hala sizlama var..1 hafta cok bel agrisi cektim sirtustu yatmaktan uyuyamadim gecelei o zorladi beni..bide ameliyattan cikinca korkunctum..4-5 defa istifra ettim dikislerim cok zorlandi hemsireler tutuyodu resmin patlicak diyebenim cok zor gecti valla ama baskalari gule oynuyo cikiyo dedigim gibi kisiyle ve operasyonla bide bagisiklikla alakali bi durum..
arkadaşlar ameliyat olacagım ama bende inanılmaz bir korku var burnuma törpü yapılacak ve ucu kaldırılacak agrısı ne kadar olur ameliyat sırasında ve sonrasında acı çeker miyim ? bir de ameliyat kaç saat sürüyor nasıl geçirdiniz deneyiminizi özge özberkin burnuna bayılıorm umarım onunki gibi bir burnum olacak
ucunda uzama vardi o torpulendi bide icinde et buyumesi vardi o alindi bebegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?