valla cnm ne kadar guvenırsem guvenımmmmmm o amelıyathane benı cok korkutuo yaaarkadasın biride ayaklarını kollarını sedyeye baglıolar sonra kolundan iğne yapıolar yazmış ne bilim ya ben bunları duydummu korkuyorum ister istemez keşke senın kadar cesaretli olabılsemmm
ben denedim oldu HERKESE TAVSİYE EDERİM DENEYİN PİŞMAN OLMAZSINIZ TABİ YİNE SÖYLÜYORUM DOKTORUNUZU ÇOK İYİ SEÇİNNNNNNNNNNN NOTENEYİMLERİNİZİDE PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN
özeldeki doktoru arastırmak kolay devlette calısan dr. yi nasıl arastıracaz :18:
ben yınede devlette olmayı dusunerek cesaretımı gostermıs oluyorum sanırım
ah canım benim bu işin özeli devleti yokki beceriksiz olduktan sonra farketmiyor belkide devlette olacağın ameliyatta burnun bomba gibi olacak bilemezsin ki git devvlete hemşirelere sor sekreterlere sor illaki duyan bilen olur ve acele etmeden kararını ver
keske dedıgın gıbı kolay olsa onlar sordugum soruya cevap vermıyokı dr hakkında bılgı versınben kucuk bır ılde oldugum halde ıstanbulda izmirde buyuk sehırde calısan herkesı memnu oldugu basarılı dr isimleri duyuyorum hep ama devlette calısan 1 tane duymadım artık duysamda duymasamda olacam bu kararrım yenı deggıl cocukluktan berı nefes alma problemı cekıyorum kaarım yenı degıl ama kıme olacagımdan emın degılım.hayırlısı inşallah
keske dedıgın gıbı kolay olsa onlar sordugum soruya cevap vermıyokı dr hakkında bılgı versınben kucuk bır ılde oldugum halde ıstanbulda izmirde buyuk sehırde calısan herkesı memnu oldugu basarılı dr isimleri duyuyorum hep ama devlette calısan 1 tane duymadım artık duysamda duymasamda olacam bu kararrım yenı deggıl cocukluktan berı nefes alma problemı cekıyorum kaarım yenı degıl ama kıme olacagımdan emın degılım.hayırlısı inşallah
Bende biraz deli cesaretiyle giriştim bu ameliyata canım çok korkuyodum ama artık gece tıkanmalardan okadar zor durumda kalıyodumkki gözümü kararttım ve karar verdim. arkadaşıma söledim oda bu sitede hakkında bilgi paylaşımı yapılan doktorcumu söledi bana adresini buldum hiç okumadım bile yorumları gittim görüşmeye inan o kadar güvendimki o anda gel gidelim yapalım ameliyatını dese giderdim yani ama 2 gün sonrasına günü ayarladıkSen tabiki araştır benim kadar şanslı olmayabilirsin ama illa yorumlar güzel diyede güven duymadıgın bırıne sakın kendını emanet etmee
o zaman nacizhane tavsiyem nefes problemini düzelttir burnun idare eder bir şekildeyse asla yaptırma ben bazen diyorum keşke yaptırmasa mıydım diye bu çok sıkıntılı bir iş ayrıca ünlü doktorlardan şikayetçi olanlar da var şans meselesi de çok önemli benim yüzüm gülmedi açıkçası o yüzden kötü değilse yaptırmayın ne olur
ben devlette olmak zorundayım burda cok yorum ,fikir okuyorum ama 1 tane devlette calısan dr ismi soyleyıpte memnun olan duysam guvenecegm ama yok ki
bu arada sen nerde kime oldun?
doktorumun ismini vermiyorum canım ben memleketimde oldum profilden bakarsan görürsün
değilim malesef
değilim malesef
kötü diyemem ama aşırı kalkık oldu benim burnum malesef
ela_55 galiba samsundan bende samsunluyum ama şuan bursadayım bende burda oldum memnunum ama senin burnunu gerçekten merak ettim kabul edersen resmine bakmak isterim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?