Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

konuyu yeni gördümm hiç ağrı olmuyo diyebilirim ama ameliteımdan hiç memnun değilim tekrardan revizyon ameliyatı olucam

konuyu yeni gördümm hiç ağrı olmuyo diyebilirim ama ameliteımdan hiç memnun değilim tekrardan revizyon ameliyatı olucam

sen niye memnun değilsin canım ya bir de doktorlar diyor ki %95 memnun kalınırmış herkes şikayetçi revizyon olmayı düşünüyor bu ne yahu

geçen yaz aylarında oldum ege özgentaşa mükemmel bir iş çıkarmış hiç agrım olmadı ameliyat sonrası ne bir morluk beni hep korkutmuşlardı agrın olur bilmem ne hepsi hikaye kesinlikle şikayetiniz varsa olun ...

yahu yamuk olan düzelir mi hiç bir de kaynamış tamam şişlikten olur o geçer ama yamuk kaynayan düzelir mi her şeye de bir cevapları var çok komik ya

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bır hafta oldu ameliyat olalı morluklar geçtı ama burnumun üstü alnım yanaklarımçok şiş dümdüzgidiyor burnum,oda çok tuaf bır görüntü sergiliyor,avatardaki tuaf yaratıklar gibi:)) tam olarak ne zaman gecıyor 3 hafta sonra kontrole gıtcem...birde krem kullanan varmı acaba şişlikler için?

ah canımmmmmm daha dur yahu bende intihar etmek istemiştim o zamanlar ama merak etme 2-3 ayda biraz iniyor şişlikler 6. ayda da hemen hemen gidiyor içini rahat tut panik yapcak bir şey yok gayet normal bir şey

Canım kişiden kişiye değiştiği gibi yapılan işleme görede değişiyo ağrı. benim burnumu kırıp tekrardan yaptılar çünkü inanılmaz bi yamukluk vardı sola doğru gidiodu buruncuğum. amelıattan sonra cok tahlıhsızlıkler yaşadım ilacımı eczacı karıştırıp düşük mgda verdi, 1 hafta içinde taşınmak zorunda kaldık falan cok sıkıntı çektim. agrım biraz oldu ama sonuca değdi tabikii iyiki olmusum diyorum. eylülde oldum ameliyat alçı ve tamponumda normalinde 1 2 haftada çıkıyo fakat kaynaması düzgün olsun diye ben 3 hafta alçılı kaldım kolay kavuşmadım yani buruncuma ama onlardan kurtulunca benim 23 senedir aldığım nefes değilmiş dedim çok rahatladım. Hem şeklen hem sağlık açısından hiçbi sıkıntım kalmadı çok mutluyum

Buna ragmen başka bi arkadaşımda sadece törpü yaptırdı ve hiç şikayeti olmadıı.

Son düzenleme:
selam arkadaslar;
ben amel. olmak isteyenlerdenım ama cok korkuyorum amel. kelımesını bile duymak ürpertıo benı ama olmamda gerekıo...bu agrıı sızı morluklar falan hepsi korkutuoo bi kaç sorum olucak narkozu nası verıyolar belkıde bu soru cok komık gelebilir size ama ben hiç amel. olmadıgım için bilmiyorum bide amel. odasına girdigindemı bayıltıolar yoksa normal odadaykenmı??? bide acık amel.tamı yoksa kapalı amel. tamı agrı sızı cok oluo ben acık amel. olmak istiyorum cunkı acık amel. sorun oluşma olasalıgı cok düşükmüş forumda takıp ettıgım kadaryla hep kapalı amel. olanlarda sorun var acık amel. olup sorun yaşayan hiç görmedım bide ayrıca kapalı amel. masaj falan olayı var masajla falanda uğrasmak istemıyorum..sorularıma cvp verırsenız mutlu olurum:)

BAK ŞİMDİ HAYATIM ÖNCELİKLE TEKER TEKER CEVAP VEREYİM BENİMKİ AÇIK TEKNİKTİ ONUNLA İLGİLİ BİLGİ VERİYORUM 1.narkozu koldan veriyorlar 2.ameliyat masasında bayılıyorsun çünkü narkoz orda veriliyor zaten bayıldığını anlamıyorsun bile 3.ben açık oldum hiç ağrım olmadı ve de morluğumda olmadı ama kişiye göre değişebilir tabi ama zaten ağrı kesici iğneler var narkozunda verdiği rahatlıkla uyuyorsun zaten rahat bir süreç o kadarki ben böyle 100 ameliyat olurum o kadar rahattı 4.açık yada kapalı tekniği bilmem ama doktor beceriksizse hiç farketmiyor o yüzden doktorunu çok iyi seç derim sana inşallah aydınlatıcı olmuştur bu yazım sevgiler...........

peki tatlım sen kime oldun amel?? bide ameliyathanede bayıltmalarına gerek kalmaz ben korkudan bayılırım yaaa ayrıca narkozdan sonra uyanınca herhangı bi durum yaşandınmı:44::44::44::44:

peki tatlım sen kime oldun amel?? bide ameliyathanede bayıltmalarına gerek kalmaz ben korkudan bayılırım yaaa ayrıca narkozdan sonra uyanınca herhangı bi durum yaşandınmı:44::44::44::44:

canım ben açıklamıyorum kime olduğumu kendi memleketimde oldum ben ayrıca narkozdan kolay uyanmanın sırrını veriyorum hastaneye mutlu bir şekilde gideceksin ameliyat kıyafetini yine öyle giyeceksin ameliyathaneye girincede sakin ve çok mutlu olacaksın tabi doktoruna güvenmen lazım bunların olması için ben öyle yaptım mutlu uyudum mutlu uyandım ayılır ayılmazda kolumdan serumu çıkarıp hastaneyi turladım ve herkesi şok ettim

süppermiişşşş

valla cnm ne kadar guvenırsem guvenımmmmmm o amelıyathane benı cok korkutuo yaa arkadasın biride ayaklarını kollarını sedyeye baglıolar sonra kolundan iğne yapıolar yazmış ne bilim ya ben bunları duydummu korkuyorum ister istemez keşke senın kadar cesaretli olabılsemmm

ben denedim oldu HERKESE TAVSİYE EDERİM DENEYİN PİŞMAN OLMAZSINIZ TABİ YİNE SÖYLÜYORUM DOKTORUNUZU ÇOK İYİ SEÇİNNNNNNNNNNN NOTENEYİMLERİNİZİDE PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…