Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

ah canımmmmmm daha dur yahu bende intihar etmek istemiştim o zamanlar ama merak etme 2-3 ayda biraz iniyor şişlikler 6. ayda da hemen hemen gidiyor içini rahat tut panik yapcak bir şey yok gayet normal bir şey

ay inş teşekkür ederim... korkuyorum kendimden :))))

devlette çalışan dktor istiyosanız kesinlikle bilge türk bilen derim malatya turgut özal tıp merkezinde...

devlette çalışan dktor istiyosanız kesinlikle bilge türk bilen derim malatya turgut özal tıp merkezinde...

Bir aya kadar bende olacam malatyalym zaten babamda orayi söylyo hiç araştirmadm ben ama bilge türk ü burdan fln çok duydm sanrm bende ona olcamm umarm güzell geçerr

benim 25 gün oldu.hiç ağrım olmadı çok şükür ama alçı ilk çıktığında doktor masaj yaparken biraz ağrıdı o kadar.

ameliyat oldnmu bilmiorum ama bn ameliyat olalı daha bir ay bile olmadı bantlarım 2gün önce alındı..hiç ağrım olmadı çok şükür..morluklar çoktu fkt çabuk geçti tek sorun ymk yiyemedim pek fazla.)

1 hafta oldu benim tamponlar hala duruyor. 1 hafta daha da durcak...

alçımda yarın çıkacak ama yeni alçı yapılacak o da 1 hafta duracak.. bazı doktorlar farklı yapıolar..

bana biri söylemişti doktoru tanıdıkmış tamponlara dayanabilirsen 3 hafta kalsın demiş o zaman şekli bozulmazmış bir de çökme olmazmış öyle söyledi kız bende şok oldum yani benim burnum çökecek mi dedim içimden ama biraz saçma gelmişti kız anlatınca arkadaşın acaba niye o kadar kalıyor aynı sebepten mi :44:

ay bende olucam austosta. yaa acaba doktordan doktora veya ameliyat tipine göre değişio mu? açık kapalı amaliyat varyaa

ay bende olucam austosta. yaa acaba doktordan doktora veya ameliyat tipine göre değişio mu? açık kapalı amaliyat varyaa
canım merhaba. hem doktoraa hem de ameliyat tipine göre değişiyor ama bu 3 hafta tampon işi bana çok saçma geldi. benim doktorum tampon değilde silikon kullanmıştı. 3. günde hem silikonları hem de alçıyı çıkardı. 1 haftalıkken dikişlerimi aldı. hiç ağrım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…